Uživatel:
Heslo:
Nový uživatel
Ztráta hesla?
https://www.facebook.com/pages/poradna-laskycz/186630958026517/

srpen 2008 - LÉTO, LÉTO, LÉTO...

01.08.2008 00:00
Ahoj jmenuji se Jana a budu vám vyprávět svůj příběh..stal se minulé léto a já na něj stále vzpomínám..Byla sem s kamarádkou na koupáku a když sme se dostatečně vyblbly a vyřádily jely sme domu..cestou sme potkaly hezkého kluka na motorce..Mě se hned zalíbil a kamarádce očividně taky..Nějak sme se seznámili a dozvěděly sme se hodně věcí..Bylo to super..Dicky sem si říkala že já nikdy nemůžu mít šanci získat takového kluka..ale pořád tu ta šance byla...Dali sme si icq a číslo mobilu..a bylo to..jel domů..ä takhle to pokračovalo dál..psali sme si atd..pochopila sem a bylo to na mě i vidět že sem se prostě zamilovala na první pohled..ale já si prostě nikdy s ničim nevěřim..a proto se asi cítím pořád tak sama..že mě nikdo nechce..No zpátky k tomu příběhu..prostě jsem mu napsala že sem se zamilovala do něj..a takový ty podrobnosti..čekala sem takovou dobu a konečně sem se dočkala..bála sem se co v té smsce bude..a taky že právem..napsal mi že si najdu určitě někoho jinýho..že mě má rád jako kamarádku..ale nic víc..mě to hodně mrzelo ale já jeho srdci neporučim miluj mě..byla sem hodně zklamaná..a začala sem psát básničky¨..každou noc se probrečela a říkala si proč zrovna já?takhle to trvalo dlouho..zjistila sem že se nemá cenu trápit kvůli němu..takovejch situací určitě bude..Ted sme kamarádi a sem aspoň za to ráda..Pochopila sem že nemůžu mít všechno..ale taky že si musim věřit..a že nemám být k sobě taková přísná..Diť nejsem až zas tak ošklivá..ale nezáleží jak vypadáte ale na tom co nosíte uvnitř..jaká ste..a to platí pořád..i když kluci se spíš řídí ale i holky..na to jak ten člověk vypadá..To je můj příběh..možná že se sem něhodí.ale jsem ráda že se s nim můžu podělit..aspoň hodně lidí co si ho budou číst pochopí že nejsou jediný,kteří mají podobný příběh :-)

Zaslal/a: Jana (14 let)
50%
Archivní příspěvek
01.08.2008 00:00
Léto je nejlepší období v roce. Holky a kluci, nebuďte smutní z toho, že musíte strávit prázdniny s rodiči! Koupání, opalování, zmrzka, i to se s nimi dá zvládnout, tak si zbytečně nekažte tohle suprový roční období!
Všude to má svý výhody! Nejlepší ale je určitě rybník nebo moře, protože se můžete koupat a opalovat, případně si dát něco na zub a hlavně ... dá se tam skvěle flirtovat! Většinou to sice po pár dnech skončí, ale za těch pár krásných dní to stojí!
Pro někoho je ale léto naopak nejhorší období. Třeba pro mojí nejlepší kamarádku Sandru. Závodně hraje tenis, a protože její rodiče chtějí, aby z ní jednou byla skvělá a slavná tenistka, chodí každý den na tréninky! V zimě sice někdy trochu nadává, že bude hrát v šortkách v tý zimě, ale léto pro ní je ještě horší! Kámoši jí píšou ,,Ahoj, kde jsi, nechceš někam zajít? Já se vrátila z Itálie a chtěla bych se s někym sejít ... papa písni" a podobné ... jenže ona na žádné prázdniny nejezdí ... chvíli od tenisu nemá pokoj ... když už jede do zahraničí, tak jedině s tenisem. Na turnaj, zahrát, a případně i vyhrát, jednou se vykoupe, zase hraje a pak jede domů. Úúúúžasné prádniny, že ano? I ti, co o nich tvrdnou doma, se mají lépe než moje bezvadná kámoška Sandra! A to by ještě s tenisem nejradši praštila, ale její táta by jí za to prý zabil, už skončila její ségra, nesmí to být ještě ona! Věřte mi, že Vaše prázdniny doma u televize, nebo na chatě s rodiči jsou lepší než její prázdniny! Ano, školní rok jí to vynahradí, Sandra je hezká, má milion kluků do roky, dobře se učí, je to dobrá sportovkyně, všichni jí za to tleskají. Ale jí je to jedno. Radši by s tenisem prostě skončila, možná by jí všichni neobdivovali, ale aspoň by byl klid a ona mohla klidně zajít do kina s pár kámoškama. Místo toho v létě hraje tenis. Dělá totiž tenis na takové ,,dětské profi úrovni".
Takže opravdu - za léto s rodiči nebo doma buďte vděční! Chtěli byste snad jezdit po turnajích, bez volných dnů, v tom vedru lítat po kurtě a práskat do míčku. Pochybuju. Léto a prázdniny jsou krásný, tak je místo stěžováním si kámošům a nudění se využij třeba k tomu, že občas zajdeš na koupák!

Zaslal/a: Lucka (14 let)
50%
Archivní příspěvek
1,2,3...
https://www.poradna-lasky.cz/cs/registrace::Registrace
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napoveda::Nápověda
https://www.poradna-lasky.cz/cs/vseobecne-podminky::Všeobecné podmínky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ochrana-osobnich-udaju::Ochrana osobních údajů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/podporte-nas::Podpořte nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/caste-dotazy::Časté dotazy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/zaslani-dotazu::Zaslat dotaz
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nase-odpovedi::Naše odpovědi
https://www.poradna-lasky.cz/cs/rekni-to::Řekni to!
https://www.poradna-lasky.cz/cs/komunikace-na-internetu::Komunikace na internetu
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty-na-odborniky::Kontakty na odborníky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/testy::Testy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ankety::Ankety
https://www.poradna-lasky.cz/cs/soutez::Soutěž
https://www.poradna-lasky.cz/cs/profily::Profily
https://www.poradna-lasky.cz/cs/seznamka::Seznamka
https://www.poradna-lasky.cz/cs/laska-v-literature::Láska v literatuře
https://www.poradna-lasky.cz/cs/pribehy::Příběhy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/basnicky::Básničky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/citaty::Citáty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/prislovi::Přísloví
https://www.poradna-lasky.cz/cs/blbinky::Blbinky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/o-poradne-lasky::O Poradně lásky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/poradna-v-cislech::Poradna v číslech
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kodex-poradce::Kodex poradce
https://www.poradna-lasky.cz/cs/cordatum-praha::Cordatum Praha
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nasi-dobrovolnici::Naši dobrovolníci
https://www.poradna-lasky.cz/cs/sponzori::Sponzoři
https://www.poradna-lasky.cz/cs/spratelene-weby::Spřátelené weby
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napsali-o-nas::Napsali o nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty::Kontakty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kniha-hostu::Kniha hostů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/tiskove-zpravy::Tiskové zprávy