Uživatel:
Heslo:
Nový uživatel
Ztráta hesla?
https://givt.cz/RAOSset.php?organizationId=571

srpen 2008 - LÉTO, LÉTO, LÉTO...

18.08.2008 00:00
LÉTO,LÉTO,LÉTO... =)
Když někde slyším někoho mluvit o létě, mírně se usmívám, protože si myslím, že léto je naprosto fajn!
Mnozí si jistě pod pojmem léta předastaví prázdniny.. což je někdy fantastický hotel na pláži někde na Havajských ostrovech. Ležet na lehátku a nechat si masírovat každý kousek těla od hřejivých slunečních paprsků. V hotelu mít přepychové zařízení, snídani do postele a k večeři švédské stoly prohýbající se pod náporem rozličných dobrůtek snad ze všech koutů světa. Večer zajít do víru města, koupit si nějaký suvenýr či památku. Po procházce městem jít ještě na noční koupání, sedět na břehu a nechat si nohy omývat od mořských vln. Ke všemu s sebou mít ještě svou drahou polovičku,která vás bude všude následovat a hýčkat po celé vaše léto snů.
Těm skromnějším možná postačí léto někde u moře v Chorvatsku, Itálii, nebo Řecku. Ubytování v jednom ucházejícím apartmánu, hlavně, že se konečně vykoupou v moři.
Pro workholiky mně napadá dovolená strávená v zaměstanání. Tuto vrstvu lidí osobně moc nechápu, vstávat ráno před pátou hodinou nebo v jinou nekřesťanskou hodinu,a dívat se na rafičky, které se snad nehnou, aby konečně byl konec pracovní doby.
Jelikož jsem si sama vyzkoušela roli vedoucí na dětském táboře, chápu ty, kteří by rádi strávili léto vedením dětských táborů.
Další vrstva lidí, kterým velice fandím jsou muzikanti, zpěváci, perkusisté, zkrátka Ti, co mají něco společného s hudbou. Já bych taky klidně léto prožila plejádou každodenních koncertů. Nadšení, jaké v lidech dokáže udělat hudba je také skvělá záležitost.
Pro zahradníky jistě léto znamená hrabání se ve své oblíbené zahrádce, zalévání milovaných rostlin, okopávání, případně budování nějakých větších objektů.
Jistě nesmím opomenout milovníky počítačů. Ti by určitě nejraději strávili celé léto hraním počítačových her, chatováním, či psaním emailů.
I když je to smutné, jistě jsou mezi námi i lidé závislí na drogách, trpící anorexií či jinou dlouhodobou "chorobou". Feťákovi by asi bylo jedno, kde bude, ale hlavně, že si bude mít co píchnout. Anorektik by taky klidně jel kamkoliv, hlavně bez jídla.
Věřím,že je mezi námi i slušné procento lidiček, kteří by rádi strávili léto se svými přáteli, nebo s někým koho mají hodně rádi.
Já osobně sem člověk optimistický a myslím že bych se přiklonila spíš k létu s někým, koho mám ráda a bylo by mi jedno jestli u moře, v kepmu, nebo na chatě.Přepych ke svému životu nepotřebuji, proto se mi zdá výše zmíněná možnost Havajských ostrovů tak trochu, jako by nebyla pro mě, či co. Určitě si ale myslím, že ačkoliv je léto u moře hezká věc, máme i u nás v České republice spoustu krásných míst, kde by se dalo léto strávit. =)

Zaslal/a: KaMiLa =) (15 let)
50%
Archivní příspěvek
30.08.2008 00:00
Léto ja krásné a já bych si ho ráda představovala tak že bych ležela nebo se koupala v krásném čistém moři kde by plavali krásné malé rybyčky a na pláži mušličky. Tu celou pláš mít jen pro sebe a mít krásnou vilu hned tam kousek od pláže. A to vše by bylo fajn mít na ostrově který bych vlastnila. U vily mít obrovský bazén, Mít krásnou malou lodičku(motorovou),a ktomu všemu tam mít ty nejlepší přátele (ať je nějaká zábava!!! to vše Anet.:-P

Zaslal/a: Já (12 let)
50%
Archivní příspěvek
30.08.2008 00:00
Léto je krásné období plné lásek.

Zaslal/a: beruse (15 let)
50%
Archivní příspěvek
28.08.2008 00:00
Byl to den jako každý jiný.
Vracela jsem se od kamarádky a spokojeně se usmívala. Užívaly jsme si poslední dny prázdnin. Poslední dny volna bez otravné školy a ještě horších učitelů. Konec prázdnin se nezadržitelně blížil…
Se sluchátky v uších jsem vyběhla z vlaku a spěchala přes koleje, abych mohla na další přestoupit a urvat si jedno volné místo. Malá lokálka byla napěchovaná turisty se svými bágly a já měla co dělat, abych se tam jen taktak procpala.
Procházela jsem uličkou a rozhlížela, ke komu bych si mohla sednout.
A pak jsem ho zahlédla.
Seděl u okna a zamyšleně hleděl ven. Sluneční paprsky ho jemně lechtaly po tvářích. Lehce natočil hlavu a pohlédl mi do očí. Na rtech se mu vykouzlil plachý úsměv a já měla co dělat, abych nenapálila do chlapa, který stál přede mnou a sundával si ze zad batoh. Gesto jsem mu rozpačitě oplatila. Pocítila jsem, jak mi červeň nabíhá do tváří a raději se rychle posadila na nejbližší volnou sedačku. Hned za něj…
Opřela jsem si hlavu o opěrátko a koutkem oka po něm pokukovala. Delší hnědé vlasy měl sčesané do obličeje a temně hnědé oči. Vypadal sympaticky…
Pamatovala jsem si ho. Už jsme se jednou viděli. Taky ve vlaku…tehdy jsme každý odjížděli na opačnou stranu a ani ve snu mě nenapadlo, že ho znovu uvidím. O několik stanic dál jsem si myslela, že už vystoupil. Takže jsem si nandala sluchátka do uší a poddala se písničkám od Evanescence. Pohlédla jsem z okna a spatřila, že se blížíme k cíli. Pomalu jsem se zvedla ze sedačky, vypla mp3 a hrnula se ke dveřím. Koutkem oka jsem zpozorovala známou siluletu postavy.
Srdce se mi divoce rozbušilo. Váhavě jsem zvedla zrak...pozoroval mě. A usmíval se. Pokoušela jsem se zachovat klid a rychle vystoupila z vlaku, běžíc na autobusové nádraží. A on šel přímo za mnou.
Jakoby nic jsem se postavila na zastávku a lovila v kabelce peněženku, když tu jsem náhle salechla.
,,Ahoj."
Udiveně jsem zamrkala a zvedla hlavu. Stál přede mnou a čekal, až odpovím. Vykoktala jsem ze sebe odpověď. Nato se zeptal, kam jedu a navrhl, že bysme se mohli jít projít.
A tak jsem šla. Začali jsme si o sobě povídat a zjistila jsem, že je to vážně moc fajn kluk. Po několika minutách jsme se posadili na lavičku a najednou témak rozhovoru, jako kdyby se vypařilo. Srdce mi divoce naráželo do hrudi. Hleděli jsme si do očí a usmívali se na sebe. Opatrně zvedl ruku a prstem se dotkl mého spodního rtu. Něžně obkresloval linii mých rtů. Putoval prstem výš, po tvářích, obkresloval mé oči, obočí. Dlaní mě lehce pohladil po tváři a palcem se zastavil opět na mém dolním rtu. Váhavě se ke mně naklonil a políbil mě. Nebránila jsem se a polibku se podala...
Naše cesta, která by jindy zabrala deset minut, trvala téměř hodinu. Bylo mi s ním nádherně...vzala jsem si jeho icq a u centra jsme se rozdělili. Každý jsme šli na svou stranu, ohlížejíc se na sebe.
Bylo to něco krásného a romantického...léto dokáže divy:o))

Zaslal/a: Ilona (17 let)
50%
Archivní příspěvek
28.08.2008 00:00
Léto 08 je divné léto protože pořád prší ale mě to nevadí protože mám svojeho koníčka,koně a na koní jsem každý den jezdím na nich staram se o ně chodím na služby na 6 ráno a taky tam děláme táboráky na kterých jsem se naučila pít vždy na taboráku mame cigarety vodku,rum a vodní dýmku ale je to bezva vždycky je sranda a nejlepší na tomto létě je to že jsem zase začala chodít s mojím kámošem do ktereho jsem zabouchnuta ven zname jse už dva roky je sice smutné že mě nechce ale já jsem štastná za kažtou minutu sním byla jsem taky na šumavě kde jsem poznala od mamčiné kamošky rodinu bylo to tam bezva byly jsme na lipně mamka mi zaplatila koně jízda do terenu na hodinu tam jsme protryskaly 4 louky takže to bylo bezva pak jsem jezdila na kamoščiném koni bez sedla to bylo taky super a nejlepší bylo jak jsme byly na pouti tam jsem utratila 800 stove a tet se strašně těším na školu no naškolu ne ale jak bude škola tak se strejda teta komoš a kamoska stěhujou ze šumavy do haviřova takže to budeme mit ksobe blizko moc na ne tešim

Zaslal/a: Tereza (12 let)
50%
Archivní příspěvek
...91011
https://www.poradna-lasky.cz/cs/registrace::Registrace
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napoveda::Nápověda
https://www.poradna-lasky.cz/cs/vseobecne-podminky::Všeobecné podmínky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ochrana-osobnich-udaju::Ochrana osobních údajů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/podporte-nas::Podpořte nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/caste-dotazy::Časté dotazy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/zaslani-dotazu::Zaslat dotaz
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nase-odpovedi::Naše odpovědi
https://www.poradna-lasky.cz/cs/rekni-to::Řekni to!
https://www.poradna-lasky.cz/cs/komunikace-na-internetu::Komunikace na internetu
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty-na-odborniky::Kontakty na odborníky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/testy::Testy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ankety::Ankety
https://www.poradna-lasky.cz/cs/soutez::Soutěž
https://www.poradna-lasky.cz/cs/profily::Profily
https://www.poradna-lasky.cz/cs/seznamka::Seznamka
https://www.poradna-lasky.cz/cs/laska-v-literature::Láska v literatuře
https://www.poradna-lasky.cz/cs/pribehy::Příběhy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/basnicky::Básničky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/citaty::Citáty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/prislovi::Přísloví
https://www.poradna-lasky.cz/cs/blbinky::Blbinky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/o-poradne-lasky::O Poradně lásky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/poradna-v-cislech::Poradna v číslech
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kodex-poradce::Kodex poradce
https://www.poradna-lasky.cz/cs/cordatum-praha::Cordatum Praha
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nasi-dobrovolnici::Naši dobrovolníci
https://www.poradna-lasky.cz/cs/sponzori::Sponzoři
https://www.poradna-lasky.cz/cs/spratelene-weby::Spřátelené weby
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napsali-o-nas::Napsali o nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty::Kontakty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kniha-hostu::Kniha hostů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/tiskove-zpravy::Tiskové zprávy