Uživatel:
Heslo:
Nový uživatel
Ztráta hesla?
https://givt.cz/RAOSset.php?organizationId=571

srpen 2008 - LÉTO, LÉTO, LÉTO...

03.08.2008 00:00
JE nuda už se těším do školy :D

Zaslal/a: dark_hinato (15 let)
50%
Archivní příspěvek
02.08.2008 00:00
Je super den

Zaslal/a: lejla (8 let)
50%
Archivní příspěvek
01.08.2008 00:00
Léto vždycky bylo super,dovolený,výlety,velký prázdniny,pařby,koupačky... ale tohle léto to bylo trochu jinak.Počasí nám bohužel tak trochu nepřálo.Teploty byly trochu jiné,než při předchozích letních obdobích,bylo to skoro jak na podzim.V posledních dnech se ale rozhodlo,že to trochu napraví,tak nám poslalo krátkou ukázku LÉTA.Ale toto krátké období teď bohužel končí,začínaj bouřky... a to je na tom létu to špatné.
Jinak pro mě bylo tohle léto vyhovující,my sportovci máme rádi teplo,ale moc nemusíme vedra,při kterých potíme krev... Mohla jsem si jít klidně zaběhat,a při tom jsem se spotila jen trošku.
Na závěr-chceme léto,jaké bývávalo dříve!!!

Zaslal/a: kačík (15 let)
50%
Archivní příspěvek
01.08.2008 00:00
Na léto jsem se těšila už několik měsíců před tím než prázdniny začaly.S přítelem jsme si plánovali co všechno podniknem a kam pojedem. Prvních pár dní prázdin mi ale bylo jasné že tyhle prázdniny tak krásné a fajn jako ty před tím nebudou:(. Tomáš, můj přítel na mě začal mít čím dál tím měně času. Čas začal raději trávit s "přáteli". Ze začátku mi to nevadilo, ale pak se moje jediná kamarádka přestěhovala ke svému příteli do jinného města a já začala trávit večery sama doma s kapesníky a s mobilem v ruce, na kterém jsem stále psala příteli ať už jde domu. Vím že kluci to rádi nemají, ale já byla zoufalá. Nikdy v životě jsem pátky a soboty neseděla doma u televize. Pomalu jsem si uvědomovala že jsem na příteli závislá. Moje osobnost se měnila od člověka plného elánu a radosti, ke člověku s opuchlýma očima a s pocitem bejnadějnosti. A tak jsem si našla brigádu. Pracovala jsem pilně 5 dní v týdně, ale už ve středu jsem se bála co v pátek zase přijde a toho že budu zase sedět sama doma. Tento pocit mě užíral čím dál tím více. Mockrát jsem se příteli snažila vysvětlit v jaké jsem situaci, že mi nevadí že se chodí bavit ven s přáteli, ale to že já na něj musím doma čekat, protože vlastně není nic jiného co bych mohla bez přátel dělat. Pochopil mě, a i to že takzvaní kamarádi mužského pohlaví o mě přestali jevit zájem co zjistili že mám stálého přítele. Byla jsem šťastná. Jenže mé štěstí zkončilo-další výkend to tu bylo zase, ale s menší změnou. Musela jsem jít ven s ním. Cítila jsem se jako ubožáček kterého někdo lítostivě vzal ven. Přišli jsme na určené místo, ale velký obdiv jsem nejevila, došlo mi co jsem to vlastně měla za přátele. Kamarády kteří čekají až přijde vhodná chvíle jen na to jedno.Byla jsem z toho zhroucená, seděla jsem stranou protože se se mnou stejně nikdo nebavil, po vykouření celé krabičky cigaret jsem se rozhodla že půjdu domů. Řekla jsem to tedy Tomášovi, který si mě po několika hodinách vůbec všiml. Šel se mnou domů ale bylo vidět že s toho opravdu radost nemá. Ještě mi vynadal, že si za to mohu sama. Že se mám na lidi kolem sebe smát. Trošku měl pravdu, ale jak se mám proboha smát na ty co si mě nevšímaj?!Pomalu mě začaly užírat myšlenky že mě už přítel nemiluje, nejradši bych se s ním rozešla, ale z jedné strany ho beznadějně miluju, a tak jsem se rozhodla pro to že se to pokusím nějak přetrpět, jenže začal chodit ven i v týdnu, chápu ho. Opravdu ho chápu, ale on nechápe mě. Nemůžu si přaci v našem malém městečku, kde se všichni znaj v 17-ti letech najít nové přátele!A tak sedím doma, přítel je teď v práci. Ale je pátek a tak vím co mě čeká až přijde večer, ještě jsem si na to nezvykla a asi nejspíš nikdy nezvyknu. A proto si z celoho srdce přeji ať ty debilní prázdniny už konečně zkončí:(..

Zaslal/a: mmaajjiinnkkaa (17 let)
50%
Archivní příspěvek
01.08.2008 00:00
Léto je pro mě symbolem tepla a letních lásek...nejraději mám horkné letní noci, kdy je obloha přímo posetá hvězdami. Vždy, když vidím padat nějakou hvězdu v duchu si vyslovím nějaké přání...snad se mi jednou splní. Léto si užívám nejčastěni někde u vody s pořádnou zmrzlinou a dost studeným pitím...nejvíc se mi líbí každoroční dovolená u moře, plno koktejlů, skvělých party a večerních procházek po pláži či po městě. Takhle mám prázdniny nejradši. Docela nezávidím lidem z Afriky, protože mít denně 50° na slunci, to bych nevydržela...v ČR mi letní teploty vyhovují :))

Zaslal/a: simča (15 let)
50%
Archivní příspěvek
1,2,3... 11
https://www.poradna-lasky.cz/cs/registrace::Registrace
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napoveda::Nápověda
https://www.poradna-lasky.cz/cs/vseobecne-podminky::Všeobecné podmínky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ochrana-osobnich-udaju::Ochrana osobních údajů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/podporte-nas::Podpořte nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/caste-dotazy::Časté dotazy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/zaslani-dotazu::Zaslat dotaz
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nase-odpovedi::Naše odpovědi
https://www.poradna-lasky.cz/cs/rekni-to::Řekni to!
https://www.poradna-lasky.cz/cs/komunikace-na-internetu::Komunikace na internetu
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty-na-odborniky::Kontakty na odborníky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/testy::Testy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ankety::Ankety
https://www.poradna-lasky.cz/cs/soutez::Soutěž
https://www.poradna-lasky.cz/cs/profily::Profily
https://www.poradna-lasky.cz/cs/seznamka::Seznamka
https://www.poradna-lasky.cz/cs/laska-v-literature::Láska v literatuře
https://www.poradna-lasky.cz/cs/pribehy::Příběhy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/basnicky::Básničky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/citaty::Citáty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/prislovi::Přísloví
https://www.poradna-lasky.cz/cs/blbinky::Blbinky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/o-poradne-lasky::O Poradně lásky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/poradna-v-cislech::Poradna v číslech
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kodex-poradce::Kodex poradce
https://www.poradna-lasky.cz/cs/cordatum-praha::Cordatum Praha
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nasi-dobrovolnici::Naši dobrovolníci
https://www.poradna-lasky.cz/cs/sponzori::Sponzoři
https://www.poradna-lasky.cz/cs/spratelene-weby::Spřátelené weby
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napsali-o-nas::Napsali o nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty::Kontakty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kniha-hostu::Kniha hostů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/tiskove-zpravy::Tiskové zprávy