Uživatel:
Heslo:
Nový uživatel
Ztráta hesla?
https://givt.cz/RAOSset.php?organizationId=571

srpen 2008 - LÉTO, LÉTO, LÉTO...

23.08.2008 00:00
Na část letošních prázdnin rozhodně jen tak nezapomenu. Sluníčko, palmy, moře, rybky pošťuchujíc se na hladině, písek. To je to, co mi utkvělo v paměti z dovolené. Dovolená mých snů? Určitě. Zapomenout na všechny starosti se mi podařilo jenom tady. Člověk teprve zjistí, jak je život krásný. Řikám si, proč zrovna u nás tohle není. Třeba taky je, ale ještě jsem neobjevila krásu naší vlasti.

Zaslal/a: Zuzka (17 let)
50%
Archivní příspěvek
22.08.2008 00:00
Když se řekne slovo ,,léto'', většina z nás si představí krásnou písčitou pláž, průzračný moře a slunce, před kterym se dá schovat jenom ve stínu kývajících se palem. Když se ale slovo ,,léto'' řekne mě, já si vybavim náš skvělej tábor, sopustu kámošů a legrace. i tenhle rok byl tábor nezapomenutelnej a všichni sme si odtamtud přivezli spoustu zážitků...A taky jeden, kterýmu se smějeme ještě teď:
Už to bylo tady! Jeli sme konečně na puťák. Každá družinka pěkně zvlášť, každá si musela poradit sama. Nás, vysadilo vedení, s kterým sme se vezli v autě, na kraji takovýho pěkně vyhlížejícího lesa. Hned sme vybalili dopis, kde byla mapa, podle které sme měli dojít do Žďáru nad Sázavou. Holky vyndaly mobili a hned pustily Simple Plan, naší oblíbenou skupinu, aby se nám líp šlapalo. A takyže šlapalo. Jenže za pár minut začal hroznej slejvák a tak sme zase všichni schodili batohy a prohrábávili sme se jima skrz na skrz, abysme našli naše fešný pláštěnky. Najednou sme uslyšeli zvuk motoru traktoru, ale nevšímali sme si toho , protože nám to v tu chvíli nepřišlo podstatný. Hned vedle nás bylo takový hezoučký pole s kukuřicí.moje kamarádka jednou nohou stoupla těsně před stonek takový veliký kukuřice. najednou traktor zastavil přímo u nás. řidič otevřel okýnko a začal něco křičet. Jelikož ale pršelo a jak už je známo, při dešti je slyšet o trochu hůř, najednou se to stalo.: někdo v tom našem kroužku pronesl, že nás chce určitě svézt na přívěsu a že to, bylo určitě to, co na nás předchvílí řidič křičel... rychle sme tedy nasadili batohy a vyrazili sme směrem k traktoru. Kamarádka dokonce začala křičet: ,,JOO! děkujem! vy ste tak hodnej že nás svezete!'' a už mu házela svojí krosnu na korbu. Najednou se ale traktor rozjel a Kačce se naštěstí podařilo svuj bágl zachránit. koukali sme jeden na druhého nechápavě. Vždy´t nás chtěl svézt...A zaraženě sme kroutili hlavou... Najednou k nám přišla ta kámoška, co stála v poli a takovým nevynným tichym hláskem pronesla: ,,On mi jenom vynadal, že lezu do toho pole a ptal se, co mi udělalo, že ho musim ničit''... To byla poslední kapka a my už to nevydrželi a propukli sme v záchvat smíchu...
Tak vidíte, takovýchhle příhod se nám do roka stává mnoho...Jsme prostě povedená partička :)

Zaslal/a: AndulQ@ (13 let)
50%
Archivní příspěvek
21.08.2008 00:00
Letní láska
V úterý jsem byla s kamarádkou,mamkou,bráchou,kamarády a strýcem na koupáku.
Všechno bylo c pohodě skákali jsme do vody jezdili po skluzavce a dělali blbosti.Ve vodě mi byla už trochu zima tak jsem šla na deku cestou k ní šli kolem mě dva kluci a jeden znich se na mě díval zamilovaným pohledema řekl tak pěkn"Ahoj" tak já jsem mu odpověděla čau.Pořád se na mě dívali a chodili za mnou potom mi jeho kamarád řekl že mě balí!Já jsem z něho nemohl avypukla jsem tam smívhy!!!Moc se mi totiž nelíbil,ale řekla jsem si no a co tak skusit bych to mohla ale musela jsem se poradit s kamarádkou ta se na něho podívala a řekla kterého myslíš toho pěkného blonďáka nebo toho hnusného zrzka a já že mno toho zrzka."tak to ti zakazuji holka kdyby to byl ten blonďák tak klidně ale ten zrzek fůj!"tak jsem to přestala řešit a šla zas do vody potom zas zamnopu přišel ten blonďák a řekl mi že Ondra chce pusu.toš já řekla že ne!takovému hnusákovi nikdy!a on dobře já mu to vyřídím."jo a ještě něco nedala bys mi tvoje číslo?"zeptal se ten blonďák"klidně!"dala jsem mu moje číslo mno a od té doby spolu chodíme!S Davidem!!!!s tím blonďákem

Zaslal/a: Vendulka (12 let)
50%
Archivní příspěvek
20.08.2008 00:00
LÉTO,LÉTO,LÉTO... =) Když někde slyším někoho mluvit o létě, mírně se usmívám, protože si myslím, že léto je naprosto fajn! Mnozí si jistě pod pojmem léta předastaví prázdniny.. což je někdy fantastický hotel na pláži někde na Havajských ostrovech. Ležet na lehátku a nechat si masírovat každý kousek těla od hřejivých slunečních paprsků. V hotelu mít přepychové zařízení, snídani do postele a k večeři švédské stoly prohýbající se pod náporem rozličných dobrůtek snad ze všech koutů světa. Večer zajít do víru města, koupit si nějaký suvenýr či památku. Po procházce městem jít ještě na noční koupání, sedět na břehu a nechat si nohy omývat od mořských vln. Ke všemu s sebou mít ještě svou drahou polovičku,která vás bude všude následovat a hýčkat po celé vaše léto snů. Těm skromnějším možná postačí léto někde u moře v Chorvatsku, Itálii, nebo Řecku. Ubytování v jednom ucházejícím apartmánu, hlavně, že se konečně vykoupou v moři. Pro workholiky mně napadá dovolená strávená v zaměstanání. Tuto vrstvu lidí osobně moc nechápu, vstávat ráno před pátou hodinou nebo v jinou nekřesťanskou hodinu,a dívat se na rafičky, které se snad nehnou, aby konečně byl konec pracovní doby. Jelikož jsem si sama vyzkoušela roli vedoucí na dětském táboře, chápu ty, kteří by rádi strávili léto vedením dětských táborů. Další vrstva lidí, kterým velice fandím jsou muzikanti, zpěváci, perkusisté, zkrátka Ti, co mají něco společného s hudbou. Já bych taky klidně léto prožila plejádou každodenních koncertů. Nadšení, jaké v lidech dokáže udělat hudba je také skvělá záležitost. Pro zahradníky jistě léto znamená hrabání se ve své oblíbené zahrádce, zalévání milovaných rostlin, okopávání, případně budování nějakých větších objektů. Jistě nesmím opomenout milovníky počítačů. Ti by určitě nejraději strávili celé léto hraním počítačových her, chatováním, či psaním emailů. I když je to smutné, jistě jsou mezi námi i lidé závislí na drogách, trpící anorexií či jinou dlouhodobou "chorobou". Feťákovi by asi bylo jedno, kde bude, ale hlavně, že si bude mít co píchnout. Anorektik by taky klidně jel kamkoliv, hlavně bez jídla. Věřím,že je mezi námi i slušné procento lidiček, kteří by rádi strávili léto se svými přáteli, nebo s někým koho mají hodně rádi. Já osobně sem člověk optimistický a myslím že bych se přiklonila spíš k létu s někým, koho mám ráda a bylo by mi jedno jestli u moře, v kepmu, nebo na chatě.Přepych ke svému životu nepotřebuji, proto se mi zdá výše zmíněná možnost Havajských ostrovů tak trochu, jako by nebyla pro mě, či co. Určitě si ale myslím, že ačkoliv je léto u moře hezká věc, máme i u nás v České republice spoustu krásných míst, kde by se dalo léto strávit. =)

Zaslal/a: kate (15 let)
50%
Archivní příspěvek
20.08.2008 00:00
kate,15: "Promin, ale mohla sis napsat něco svého.. a ne mě kopírovat, je to dost nespravedlive!".. :(

Zaslal/a: KaMiLa =) (15 let)
50%
Archivní příspěvek
1,2 ...91011
https://www.poradna-lasky.cz/cs/registrace::Registrace
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napoveda::Nápověda
https://www.poradna-lasky.cz/cs/vseobecne-podminky::Všeobecné podmínky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ochrana-osobnich-udaju::Ochrana osobních údajů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/podporte-nas::Podpořte nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/caste-dotazy::Časté dotazy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/zaslani-dotazu::Zaslat dotaz
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nase-odpovedi::Naše odpovědi
https://www.poradna-lasky.cz/cs/rekni-to::Řekni to!
https://www.poradna-lasky.cz/cs/komunikace-na-internetu::Komunikace na internetu
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty-na-odborniky::Kontakty na odborníky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/testy::Testy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ankety::Ankety
https://www.poradna-lasky.cz/cs/soutez::Soutěž
https://www.poradna-lasky.cz/cs/profily::Profily
https://www.poradna-lasky.cz/cs/seznamka::Seznamka
https://www.poradna-lasky.cz/cs/laska-v-literature::Láska v literatuře
https://www.poradna-lasky.cz/cs/pribehy::Příběhy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/basnicky::Básničky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/citaty::Citáty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/prislovi::Přísloví
https://www.poradna-lasky.cz/cs/blbinky::Blbinky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/o-poradne-lasky::O Poradně lásky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/poradna-v-cislech::Poradna v číslech
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kodex-poradce::Kodex poradce
https://www.poradna-lasky.cz/cs/cordatum-praha::Cordatum Praha
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nasi-dobrovolnici::Naši dobrovolníci
https://www.poradna-lasky.cz/cs/sponzori::Sponzoři
https://www.poradna-lasky.cz/cs/spratelene-weby::Spřátelené weby
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napsali-o-nas::Napsali o nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty::Kontakty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kniha-hostu::Kniha hostů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/tiskove-zpravy::Tiskové zprávy