Uživatel:
Heslo:
Nový uživatel
Ztráta hesla?
https://givt.cz/RAOSset.php?organizationId=571

srpen 2009 - MŮJ NEJOBLÍBENĚJŠÍ SERIÁL - CO SE MI NA NĚM LÍBÍ A PROČ

04.08.2009 00:00
Muj nejoblibenejsi serial jsou bezpochyby Simpsonovi. Strasne mne tento serial dokaze rozesmat. Zamilovala jsem si celou jejich zlutou rodinku. Sprtku Lizu, zlobidlo Barta, submisivni Marge a hloupeho Homera. :) Clovek se u toho pobavi, az breci. :)

Zaslal/a: Ssamorek (22 let)
50%
Archivní příspěvek
04.08.2009 00:00
Nemusím dlouho přemýšlet. Myslím že loňským i letošním hitem se stal seriál Ordninace v Růžové zahradě. Ať už ho sledujete nebo ne, pro mě je to skvělý seriál, který sleduji pokaždé když jde v televizi. Nejsem ale nijak vykolejená z toho, že ho o prázdninách nedávají alespoň se budu více těšit na září, kdy ho opět uvidím na obrazovce ve své televizi. Mohu alespoň dobpředu plánovat jak karty opět zamíchají osudy herců. Těším se na nové příběhy a na nové osudy. Nová drama nové napětí. Na tomto seriálu mě hodně baví osudy lidí, kteří tam hrají. Možná si většina uvědomí že podobné starosti má každý z nás. Že to není pouze v seriálu, ale že to jde i k nám do reality. Navíc se mi velice líbí prostředí v nemocnici,jak se chovají k pacientům a jak zvládají svou profesi i když mají v soukromém životě jiné problémy jak jsou stále profesionální a připraveni zvládnout jako koli operaci a jaký koli problém.Né každý to ovšem dokáže a to se mi na tom líbí. Jelikož studuji třetím rokem zdravotnickou školu mam k tomu velmi blízko. Odborné termíny které používají s radostí mohu vysvětlit třeba mamce, která neví o co jde. Pro mě se ordinace v růžové zahradě stala každé úterý a čtvetek od 20.00 hodin drogou. myslím že neuchvátil tento seriál pouze mě, ale většinu obyvatelstva.

Zaslal/a: Bára* (18 let)
50%
Archivní příspěvek
01.08.2009 00:00
Mým nejoblíbenějším seriálem je Ordinace v Růžové zahradě. Ukazuje se zde,že jsou i lidé,kteří chtějí pomáhat.Líbí se mi na něm,že jsou lidé,kteří chtějí pomáhat druhým,protože i já jsem si vybrala obor,kde budu pomáhat lidem,aler jiným způsobem.

Zaslal/a: Marova mladá (19 let)
50%
Archivní příspěvek
01.08.2009 00:00
Popravdě, televizní seriály sleduji už od mala. Kdysi jsem šílela po Kobře 11 a Medicopteru 117. Chtěla jsem zachraňovat lidi, pomáhat, riskovat svůj život. Dá se říci, že tyto seriály ovlivnily můj život, daly mi představu, co chci v životě dělat. Každý seriál, který jsem si oblíbila, mě nějak ovlivnil. Jakožto snílek pro mne nebylo těžké vžít se do pocitů hlavního hrdiny a vymýšlet nové a nové příběhy, pokračování. Možná díky tomu seriály zbožňuju. Vybiju si na nich svoji představivost, občas napíšu nějakou povídečku (o tom seriálu) a v reálném životě pak stojím nohama pevně na zemi...
To ale neodpovídám na otázku.
Co je můj nejoblíbenější seriál právě ted'?
Zaručeně Odložené případy (Cold case).
I když miluji všechny kriminální seriály, od Kobry 11 po kriminálky až k NCIS či Sběratelům kostí, Odložené případy mě zaujali nejvíce.
Aby člověk pochopil proč, musím napsat o čem jsou.
Po celém světě lidé vraždí. Rodiče zabíjejí děti, přátelé zabíjejí jak své nepřátele, tak i své blízké. Lidé jsou krutí, nemilosrdní. Vraždí bez mrknutí oka...a policisté se snaží vypátrat všechny zločince. Někdy se však důkazy nenajdou hned a vražda je zapomenuta. Policie svoji snahu vzdá a vrah zůstane na svobodě. A o tom právě Odložené případy jsou. O vyšetřování tzv pomníčků, případů, které doposud nebyly vyřešeny. Parta detektivů řeší případy, které bývají až 80 let staré. Díky "flashbackům" může divák nahlédnout do minulosti, prožít celý příběh zavražděné osoby. Atmosféru té a té doby podtrhává i dobře volená muzika. Když se například jedná o vraždu v šedesátých letech, hraje hudba šedesátých let. Když se jedná o vraždu v době, kdy se natáčelo pouze černobíle, flashbacky jsou natočeny černobíle. Krom této reálnosti vás seriál zaujme i díky případům. Divák vidí jaký byl zavražděný člověk, co dělal, koho miloval i nenáviděl, komu se snažil pomoci i koho zradit. A jasně vidí, proč byl zavražděn. Případy jsou velice emotivní, už mnohokrát jsem se do příběhu vžila natolik, že jsem se neudržela a brečela. Seriál zaujme každého kdo se na něj podívá. I když to je pouze seriál, má v sobě nějaké kouzlo, které lidi přitáhne k obrazovce. Pak už jen stačí vidět začátek příběhu, úvodní flashback a od televize se neodtrhnete.
Ted' mám jenom trochu obavy o to, že je možné, že se po prázdinách nebudou natáčet další řady a seriál tak skončí řadou šestou. Byla by to škoda, protože hlavní postavy, detektivové ve Philadelphii mají ještě co odhalovat ze svých minulostí...

Zaslal/a: Netri (15 let)
50%
Archivní příspěvek
01.08.2009 00:00
Muj nej seriál? No jelikož seriáli moc nemusím přece jenom se na něaké dívám...nejde o HSM,ani o Hannah Montanu i když jí mám moc ráda hraje tam Miley Cyruc...,ale o tom píše nebo bude psát zase spousta lidí.Já budu psát o H2O stačí přidat vodu...Je to o mořských pannách.Clio(Phoebe Tokin)a Emma(Clarie Holt) Jsou kámošky Emma závodně plave,ale Clio zase n plavat neumí.Jednou když šla Clio po molu(příběh se odehrává u moře)Potkala Zaneho(zlomyslnýho kluka který je na dosmrti zazobaný)Chtěl pomost s rozbitím člunem protože mu někdo vyndal baterii.Clio nejdřív nechtěla,ale pak vlezla do toho člunu a..Zane jípustil do volného oceánu!Vtom jí najednou skočila do člunu Rikky(Cariba Heine)s baterii(to ona í vyndala ze člunu Zaneovi).Tak jezdili po moři a cestou nabrali i Emmu.ale najednou došel benzín a vlny je doplavili na ostrov ,,Mako"Jelikož to bylo daleko vytáhla Emma mobil ale neměli signál.Stoupali nahoru...a když měli přeskočit ze skály na skálu tak clio uklouzla a spadla do díry a zvrkla si nouhu tak tam zanísjela i Emma.Ale pak i Rikky.Boužel nezbylo nic než podplavat průcod co tam byl.Ten průchod by u prostřed sopky na ostrově.Emma vyzkoušela jestli jsem tam tudy dá proplavat a pak plavali všechny.Jenže když tam skočily tak se nad nimy oběvil úplněk,voda začala bublat...ale pak plavali....Další den co to je? Emma mádeset minut po namočení ploutev.Clio a Rikky taky!A ktomu může Emma mrazit vodu.Clio s ní manipulovat ve vzduchu!A Rikky ohřát!Ale má to ještě jeden hášek vždy když vidí úplněk poblázníse...No jak to bede s Emminou plaveskou kariérou?a s ostatními...no je je už v seriálu...ale já ho zdřejmě už nikdy neuvidím protože nám zrušili Jetix,no co se dá dělat!

Zaslal/a: Tereza (12 let)
50%
Archivní příspěvek
1,2,3
https://www.poradna-lasky.cz/cs/registrace::Registrace
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napoveda::Nápověda
https://www.poradna-lasky.cz/cs/vseobecne-podminky::Všeobecné podmínky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ochrana-osobnich-udaju::Ochrana osobních údajů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/podporte-nas::Podpořte nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/caste-dotazy::Časté dotazy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/zaslani-dotazu::Zaslat dotaz
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nase-odpovedi::Naše odpovědi
https://www.poradna-lasky.cz/cs/rekni-to::Řekni to!
https://www.poradna-lasky.cz/cs/komunikace-na-internetu::Komunikace na internetu
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty-na-odborniky::Kontakty na odborníky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/testy::Testy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ankety::Ankety
https://www.poradna-lasky.cz/cs/soutez::Soutěž
https://www.poradna-lasky.cz/cs/profily::Profily
https://www.poradna-lasky.cz/cs/seznamka::Seznamka
https://www.poradna-lasky.cz/cs/laska-v-literature::Láska v literatuře
https://www.poradna-lasky.cz/cs/pribehy::Příběhy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/basnicky::Básničky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/citaty::Citáty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/prislovi::Přísloví
https://www.poradna-lasky.cz/cs/blbinky::Blbinky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/o-poradne-lasky::O Poradně lásky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/poradna-v-cislech::Poradna v číslech
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kodex-poradce::Kodex poradce
https://www.poradna-lasky.cz/cs/cordatum-praha::Cordatum Praha
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nasi-dobrovolnici::Naši dobrovolníci
https://www.poradna-lasky.cz/cs/sponzori::Sponzoři
https://www.poradna-lasky.cz/cs/spratelene-weby::Spřátelené weby
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napsali-o-nas::Napsali o nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty::Kontakty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kniha-hostu::Kniha hostů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/tiskove-zpravy::Tiskové zprávy