Uživatel:
Heslo:
Nový uživatel
Ztráta hesla?
https://givt.cz/RAOSset.php?organizationId=571

srpen 2009 - MŮJ NEJOBLÍBENĚJŠÍ SERIÁL - CO SE MI NA NĚM LÍBÍ A PROČ

02.08.2009 00:00
Seriály, to je mi velice blízké téma. Bydlím v malé vesničce, takže jsem vždy měla nouzy o zábavu. Již ve velmi ranném věku jsem začla sledovat nejrůznější televizní inscenace. Postupovala jsem od telenovel po Čarodějky, Krok za krokem, Přátelé,...prostě vším možným!
Je to asi rok a půl co jsme doma měli tradiční vánoční veselí se zdobením stromku. Já z této aktivity nebyla nijak nadšená, tak jsem přepínala program za programem až mě na první pohled uchvátil Dawsonův svět!
Od toho okamžiku jsem byla jako v tranzu! Každý den jsem v 16:15 musela být před televizní obrazovkou, jinak jsem šílela. Pokaždé, když jsem se do něčeho takhle zbláznila, měla jsem dva problémy.
Za prvé jsem se až moc stotožňovala s hlavní hrdinkou. Při pár důležitých životních rozhodnutí jsem si řekla, jak by se asi zachovala Joey Potterová!Chtěla jsem být jako ona. Byla chytrá, hezká, milá a měla spoustu skvělých přátel. Vždy všechno vyřešila s úsměvem na rtech!
A za druhé! Totálně beznadějně jsem se zamilovala do hlavního hrdiny! Dawson Leary! To je to jméno, které mě dostávalo do kolen. Vždy když jsem potkala nějakého kluka, připodobňovala jsem si ho k mému ideálu. Dostávala jsem se do stavu, kdy to přestalo být zdravé.
Tento seriál se natáčel od puberty hlavních hrdinů až po zakládání jejich rodiny.A to se mi na tom líbilo. Neřešili nesmyslné, nereálné a přehnané problémy jako v jiných seriálech. Měli ty stejné starosti jako já, ty i kdokoli jiný! První lásky, sklamání, školu, budoucnost, ztrach z neúspěchu....a všechny tyto starosti se mi snášely mnohem lépe, když jsem věděla, že nejsem jediná, kdo proživá to samé a věděla jsem, že to zvládnu!
A i když nebyl nejvtipnější, nehráli v něm ty nejpřitažlivější superhvězdy a nikdo z mého okolí se na něj nekoukal, pro mě to bude vždy seriál mého života a pokaždé se k němu ráda vrátím. A budu se snažit chovat jako Joey, abych i já nakonec dostála svého Dawsona!

Zaslal/a: Bella (14 let)
50%
Archivní příspěvek
30.08.2009 00:00
Můj nejoblíbenější seriál? No, sledovala jsem jich hodně, ale vítězí jednoznačně Simpsonovi! Tahle žlutá rodinka ze Spriengfieldu mě dokáže bezpečně rozesmát kdykoliv. Všichni (snad kromě Maggie) už vyslovili spousty skvělých hlášek, nad kterými jsem se chechtala ještě půl hodiny po skončení dílu a nemohla jsem se dočkat, až začne další. Nejoblíbenější postavou je pro mě Bart, jehož vtip mě nikdy nenechá chladnou. Po shlédnutí "Simpsonových ve filmu" jsem si je oblíbila ještě víc. Klidně vydržím na internetu sledovat celé hodiny ty samé díly pořád dokola a nikdy mě neomrzí! Simpsonovi jsou prostě NEJ!!!

Zaslal/a: Monika (15 let)
50%
Archivní příspěvek
30.08.2009 00:00
Přátelé- Líbí se mi na tom to,že jsou porad vtipny.Neni dil abych se nezasmala.Maji se vsichni stejne radi a drzi pri sobe!:)

Zaslal/a: Mazlík (14 let)
50%
Archivní příspěvek
27.08.2009 00:00
Jaký je můj oblíbený seriál? Dlouho jsem nad tímto tématem přemýšlela, vdycky když je zde nějaké nové téma, nedá mi to tolik práce něco vymyslet jako právě teď. Měla jsem i mám hodně oblíbených seriálu a myslím si že by bylo zbytečné u každého vypisovat o čem je, protože těch seriálu je opravdu nezpočetně. Když jsem byla malá koukala jsem se třeba na kobru 11, hlavně kvůli jednomu hlavnímu hrdinovi "Semiru Gerchanovi". Také různé telenoveli nejvíc se mi v té době líbila asi Esmeeralda, kdo už neví, bylo to o slepé dívce.. Postupem času se můj pohled na tyto seriáli začal měnit, jak asi u všech. Už jsem se na ně nedívala s tím, že se pouze a jen těším na svého oblíbeného hrdinu, ale byla jsem starší a už mě zajímal i děj. Když jsem třeba byla malá a koukala jsem se na seriál Čarodějky nemůžu ten pohled na to srovnat s tím dnešním. Je to totiž úplně něco jiného. Tam to byl pohled malé hloupoučké holky a teď už je to pohled větší holky. Předtím to bylo takové že mě ani moc nezajímalo že tam jsou nějaké tři sestry, které umí čarovat, ale hlavní věc proč jsem se na to dívalo bylo to že tam byl Leo a Piper, museli si toho tolik vytrpět aby spolu mohli být,nikdo jim jejich lásku nepřál a oni za ni stále bojovali. Bylo to něco nádherného a já si vždy představovala že jsem na jejím místě a on o mě také tak bojuje! Teď už jsem z toho bohužel vyrostla už se na to tak nědívám, je to ale velká škoda. Podle mě je právě tady na tom, když sledujete seriál když jste malý, je vidět jak je dětská fantazie veliká. Jednou z toho ale vyrůst musíme, to je koloběh života, podle mě je to le hodně velká škoda. No nebylo by nádherné mít takovou fantazii i v dospělosti, alespon tedy občas :o)...

Zaslal/a: Vendushka (15 let)
50%
Archivní příspěvek
26.08.2009 00:00
Kobra 11
Tento seriál patří mezi můj nejoblíbenější a to z důvod, že mě ihned zaujal. Na tomto seriálu se mi líbí hlavně celkové zpracování jednotlivých epizod a samozřejmě jeho hlavní představitelé. Určitě asi každý kdo se na tento seriál někdy podíval si pamatuje Semira Gerchana a jeho kolegy, které nedobrovolně mění jako ponožky. Velice se mi líbí i to, že je do seriálu zapleten humor a vtip. Proto i když je to většinou spíše akční seriál se člověk u televize i zasměje. Pokud bych měla jmenovat všechny kolegy bylo by to na mě asi trochu moc. Já osobně jsem se jednu dobu na tento seriál koukala z důvodu hlavních hrdinů než pro jeho obsah. Ale to bylo v době kdy mě hold více zajímali hrdinové. Pokud bych ale měla některé jeho kolegy vyjmenovat vytanou mi na mysli hlavně Tom Kranich, Cris - můj nejoblíbenější nejen z tohoto seriálu :), Jan a Andre ale ani to nejsou všichni. V poslední a nejnovější řadě se objevil Ben. Kupodivu se skoro vždycky podařilo vybrat sympatického a hezkého kolegu. Moc se mi líbí i dvojka Bonrat a Herzberger - omlouvám se jestli ty jména nejsou správně -, kteří neustále vymýšlejí nějaké hlouposti a do seriálu se báječně hodí.
Celkově je tento seriál propleten řadou zkoumání a hledání vrahů a vyděračů a jiných čísel. A to mě na tom velice baví a zaujímá. Určitě ja takových seriálů hodně ale tam nejsou zase takové vtipné komentáře a si mě tolik nechytli jako tento. Občas, když tenhle seriál ještě vysílaly jsem se pokoušela uhodnou kdo by to mohl být -myslím pachatel. Ovšem vždy s pomocí těch pravých vyšetřovatelů. Moc se mi líbí, že se do všeho hrdinové Semir a kolegové pouští po hlavě a, i když je tam občas něco trochu přehnaného snaží se za každou cenu dopadnou pachatele. Hezké jsou také konce epizod, kde se většinou odehraje nějaká vtipná estráda. Celkově tento seriál hodnotím na jedničku ve škoní známkové stupnici.

Zaslal/a: Šárka (19 let)
50%
Archivní příspěvek
234
https://www.poradna-lasky.cz/cs/registrace::Registrace
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napoveda::Nápověda
https://www.poradna-lasky.cz/cs/vseobecne-podminky::Všeobecné podmínky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ochrana-osobnich-udaju::Ochrana osobních údajů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/podporte-nas::Podpořte nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/caste-dotazy::Časté dotazy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/zaslani-dotazu::Zaslat dotaz
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nase-odpovedi::Naše odpovědi
https://www.poradna-lasky.cz/cs/rekni-to::Řekni to!
https://www.poradna-lasky.cz/cs/komunikace-na-internetu::Komunikace na internetu
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty-na-odborniky::Kontakty na odborníky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/testy::Testy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ankety::Ankety
https://www.poradna-lasky.cz/cs/soutez::Soutěž
https://www.poradna-lasky.cz/cs/profily::Profily
https://www.poradna-lasky.cz/cs/seznamka::Seznamka
https://www.poradna-lasky.cz/cs/laska-v-literature::Láska v literatuře
https://www.poradna-lasky.cz/cs/pribehy::Příběhy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/basnicky::Básničky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/citaty::Citáty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/prislovi::Přísloví
https://www.poradna-lasky.cz/cs/blbinky::Blbinky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/o-poradne-lasky::O Poradně lásky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/poradna-v-cislech::Poradna v číslech
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kodex-poradce::Kodex poradce
https://www.poradna-lasky.cz/cs/cordatum-praha::Cordatum Praha
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nasi-dobrovolnici::Naši dobrovolníci
https://www.poradna-lasky.cz/cs/sponzori::Sponzoři
https://www.poradna-lasky.cz/cs/spratelene-weby::Spřátelené weby
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napsali-o-nas::Napsali o nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty::Kontakty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kniha-hostu::Kniha hostů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/tiskove-zpravy::Tiskové zprávy