Uživatel:
Heslo:
Nový uživatel
Ztráta hesla?
https://www.facebook.com/pages/poradna-laskycz/186630958026517/

srpen 2009 - MŮJ NEJOBLÍBENĚJŠÍ SERIÁL - CO SE MI NA NĚM LÍBÍ A PROČ

17.08.2009 00:00
Ordinace v růžové zahradě.
Je to seriál, který je celkem reálný, je tam dost zápletek a samozdřejmě lékařské téma. Určitě to není seriál, který je bez hlavy a paty. Ale když se promešká jen jeden díl, musí sse na něj ten člověk podívat, jinak nebude vědět o co se tam jedná. Tento seriál se jim velmi povedl a mně osobně nesmí ujít ani jeden díl. =oD

Zaslal/a: Kitt (14 let)
50%
Archivní příspěvek
15.08.2009 00:00
ordinace v ruzove zahrade a libi se mi na ni to ze je tam hodne kluku protoze jsou to kundaci a s nekteryma si i nekdy pisu :)

Zaslal/a: alenka001 (13 let)
50%
Archivní příspěvek
12.08.2009 00:00
V průběhu času jsem měla ráda velké množství seriálů, tak jako nejspíše každý. Nyní mě zaráží, co jsem byla pro svůj oblíbený seriál udělat. Vždyť já někdy vstávala kvůli seriálu ve 3 v noci (Akta X), aby rodiče nevěděli, ztlumila světlost a kontrast televize, aby je to nevzbudilo a poslouchala jen zvuk. Nyní je má posedlost značně menší, hlavně proto, že mnoho dílů se dá najít na internetu. Z mých oblíbených seriálů musím jmenovat Čarodějky - ty jsem však už viděla tolikrát, že v první minutě vím, co že se to bude teď dít, takže už to není ani moc zábava. Rozhodně velice zajímavým seriálem jsou Myšlenky zločince. Velice mě zajímal tento způsob řešení trestných činů, ne jen najít vraha jak v jiných, ale porozumět proč to či ono dělá. Bohužel se mi jaksi znelíbilo jeho směřování v nejnovějších sériích. Ale mám-li jmenovat absolutně nejoblíbenější seriál, bude to rozhodně Červený trpaslík. Způsob jeho humoru je mi velice blízký a mnohdy se nepřestanu smát po celou dobu. Nejsem sice ještě takový expert jako kamarád, co každou z epizod viděl tak 20x a pamatuje si dopodrobna všechny hlášky, ale vytrvale na tom pracuji. Řekněte, kde jinde se objeví příšera zmutovaná z vindalů? Jsou to miliony drobností a tisíce věcí, kvůli kterým jsem si Červeného trpaslíka zamilovala. Pravda, nejedná se o ducha příliš pozvedající seriál, kde by se člověk skutečně něco dozvěděl, ale výživná hodnota obsaženého humoru je taková, že to více než kompenzuje.

Zaslal/a: Marťa (20 let)
50%
Archivní příspěvek
07.08.2009 00:00
V mém krátkém životě, který mi i přesto připadá tak dlouhý, jsem měla spoustu oblíbených seriálů. Jako málá jsem milovala kreslené seriály jako jsou My z kačerova, Chip a Dale, Tom a Jerry. Teď jsem velká a stále ještě je mám ráda, ale dnes mě zajímají jiné filmy a seriály než dříve. MOžná to bude tou velkou změnou, kterou jsem prošla skoro ze dne na den. Teď je můj úplně nejoblíbenější seriál Stargate (Hvězdná brána). Líbí se mi, protože se tam dějí nadpřrozené věci, je tam i láska. Tým SG-1 vlastně zachraňuje planetu Zemi, aniž by náš svět něco věděl. Bojují s goauldy, příslušníky Ori a dalšími znepřátelenými rasami. Seriál SG ukazuje, že stále existují lidé, kteří dělají ušlechtilé činy ze své vlastní vůle a dokáží se pro své přátele a svůj národ či planetu obětovat. Některé díly jsou velice smutné, ale přesto jsou překrásné. Tento seriál je pokračováním filmu z roku 1994 Hvězdná brána. Další pokračování seriálu je Stargate: Atlantis, což se odehrává na planetě snesoucí název Atlantida (Atlantis), na které žili dříve Antikové. Antikové byli lidé, kteří se později povznesli na vyšší úroveň a byl to velmi vyspělý národ, který postavil všechny brán, které existují ve všech dosud objevených galaxiích. Ale abych tu nemluvila pouze o jediném serialu, tak mým dalším oblíbencem se stali Odložené případy (Cold Case). Líbí se mi, protože některé případy jsou dosti smutné a dost často vystihují mé pocity. Také velmi ráda koukám na anime. Mým nejoblíbenějším anime se stal Fullmetal Alchemist, což je o klukovi, který se se svým bratrem pokusil o alchymii, která je zakázaná. Pokusili se oživit svou matku. Zaplatili díky tomu obrovskou cenu: Edward ztratil ruku a nohu a Al musel odevzdat celé své tělo. Jejich pokus byl stejně marný, i když za to zaplatili. Anime je o tom, že bratři Edward a Al Elricovi hledají Kámen mudrců, díky kterému by mohli vrátit zpět Edovi končetiny a Alovo tělo. Líbí se mi to, protože je tam humor, který mě nikdy neomrzel a je tam i spousta lásky a přátelství a stejně jako u Cold Case to dost často vystihuje mé valstní pocity.

Zaslal/a: Lenny (16 let)
50%
Archivní příspěvek
05.08.2009 00:00
Rychlí Stripes-líbí se mi,protože i zebra může dokázat,že je rychlá jako kůn a není tak hloupá jak si někdo myslí

Zaslal/a: Marie (11 let)
50%
Archivní příspěvek
1,2 4
https://www.poradna-lasky.cz/cs/registrace::Registrace
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napoveda::Nápověda
https://www.poradna-lasky.cz/cs/vseobecne-podminky::Všeobecné podmínky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ochrana-osobnich-udaju::Ochrana osobních údajů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/podporte-nas::Podpořte nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/caste-dotazy::Časté dotazy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/zaslani-dotazu::Zaslat dotaz
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nase-odpovedi::Naše odpovědi
https://www.poradna-lasky.cz/cs/rekni-to::Řekni to!
https://www.poradna-lasky.cz/cs/komunikace-na-internetu::Komunikace na internetu
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty-na-odborniky::Kontakty na odborníky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/testy::Testy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ankety::Ankety
https://www.poradna-lasky.cz/cs/soutez::Soutěž
https://www.poradna-lasky.cz/cs/profily::Profily
https://www.poradna-lasky.cz/cs/seznamka::Seznamka
https://www.poradna-lasky.cz/cs/laska-v-literature::Láska v literatuře
https://www.poradna-lasky.cz/cs/pribehy::Příběhy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/basnicky::Básničky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/citaty::Citáty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/prislovi::Přísloví
https://www.poradna-lasky.cz/cs/blbinky::Blbinky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/o-poradne-lasky::O Poradně lásky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/poradna-v-cislech::Poradna v číslech
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kodex-poradce::Kodex poradce
https://www.poradna-lasky.cz/cs/cordatum-praha::Cordatum Praha
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nasi-dobrovolnici::Naši dobrovolníci
https://www.poradna-lasky.cz/cs/sponzori::Sponzoři
https://www.poradna-lasky.cz/cs/spratelene-weby::Spřátelené weby
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napsali-o-nas::Napsali o nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty::Kontakty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kniha-hostu::Kniha hostů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/tiskove-zpravy::Tiskové zprávy