Uživatel:
Heslo:
Nový uživatel
Ztráta hesla?
https://givt.cz/RAOSset.php?organizationId=571

listopad 2008 - ROČNÍ OBDOBÍ - KTERÉ MÁM RÁD A CO PRO MĚ ZNAMENAJÍ

02.11.2008 00:00
No já mám ráda snad všschny roční období každé pro mě totiž znamená něco jiného kdyby třeba nebyla zima dovedete si to někdo představit? Já teda ne a nebo Jaro? Prostě pro mě každé roční období znamená hrozně ale hrozně moc. Ale nejradši mám asi léto. Proč? Protože no prostě protože to asi nedokážu vysvětlit. pROSTĚ VŠECHNY ROČNÍ OBDOBÍ PRO MĚ ZNAMENJÍ HROZNĚ MOC a kdyby jen třeba jedno chybělo už by na tom světě nebylo tak veselo. Jo a všehcny moc zdravim

Zaslal/a: Monče (13 let)
50%
Archivní příspěvek
02.11.2008 00:00
Možná je to neobvyklé, ale nejvíce pro mě znamená Zima.Je to totiž období kdy jsem se poznala s člověkem který pro mě znamená více než tohle roční období.Je to můj kamarád, kterého jse poznala před 3mi lety v lednu.Poznali jsme se v nemocnici.Ano neobvyklé místo.Ležela jsem tam po autonehodě a byla jsem ve velice vážném stavu.Nebylo mi vůbec dobře, a ochrnula jsem na dolní končetiny.Vše jsem vzdala.Nechtěla jsem dále žít.Nevěděla jsem co bude dál.Svou budoucnost jsem si nemohla již plánovat.Měla jsem strach cítila beznaděj.Bála se zítřku a dalších dnů,co mě čekají.Budoucnost jsem měla nejistou.Jako celý svůj život.Proto právě zima je pro mě období, kdy jsem poznala člověka, který mi pomohl hlavně po psychické stránce, na které jsem nebyla nejlíp.Jsem mu hodně vděčná protože díky němu jsem se dala loni v lednu na rehabilitace, které mi opět vrátili chuť do života, a které mi hlavně pomohli postavit se doslova na vlastní nohy!Vděčím za to Petrovi který docházel na každé rehabilitace, a byl pořád po mém boku.Zima, ta loňská pro mě prostě znamenala nejvíc co to jde.A tímto děkuji Petrovi za jeho snahu a ochotu a hlavně díky němu mám zase chuť žít!Jednou větou, bych to schrnula a řekla: Zima je obodbí které mam strašně ráda!!!!

Zaslal/a: Bára* (18 let)
50%
Archivní příspěvek
02.11.2008 00:00
Roční období.
Nemohla bych žít na nějaké jiné planetě kde nemají roční období. Nevydžela bych to, kdybych nemohla dělat všchno to, co mě baví.
Myslím si, že je super, že to tak příroda zařídila, že v jednom roce můžu lyžovat a potom se i opalovat. I když někdy říkám, že mě to počasí štve, stejně si myslím, že takle je to fajn. No řekněte, vám by se líbilo mít tady furt zimu?? Nebo naopak pořád teplo?? Mě ne, já mám ráda změny.
A ať si říká kdo chce, co chce, roční doby jsou super a tečka!

Zaslal/a: Marťa (14 let)
50%
Archivní příspěvek
01.11.2008 00:00
1.10 2008
LÉTO,LÉTO,LÉTO... =) Když někde slyším někoho mluvit o létě, mírně se usmívám, protože si myslím, že léto je naprosto fajn! Mnozí si jistě pod pojmem léta předastaví prázdniny.. což je někdy fantastický hotel na pláži někde na Havajských ostrovech. Ležet na lehátku a nechat si masírovat každý kousek těla od hřejivých slunečních paprsků. V hotelu mít přepychové zařízení, snídani do postele a k večeři švédské stoly prohýbající se pod náporem rozličných dobrůtek snad ze všech koutů světa. Večer zajít do víru města, koupit si nějaký suvenýr či památku. Po procházce městem jít ještě na noční koupání, sedět na břehu a nechat si nohy omývat od mořských vln. Ke všemu s sebou mít ještě svou drahou polovičku,která vás bude všude následovat a hýčkat po celé vaše léto snů. Těm skromnějším možná postačí léto někde u moře v Chorvatsku, Itálii, nebo Řecku. Ubytování v jednom ucházejícím apartmánu, hlavně, že se konečně vykoupou v moři. Pro workholiky mně napadá dovolená strávená v zaměstanání. Tuto vrstvu lidí osobně moc nechápu, vstávat ráno před pátou hodinou nebo v jinou nekřesťanskou hodinu,a dívat se na rafičky, které se snad nehnou, aby konečně byl konec pracovní doby. Jelikož jsem si sama vyzkoušela roli vedoucí na dětském táboře, chápu ty, kteří by rádi strávili léto vedením dětských táborů. Další vrstva lidí, kterým velice fandím jsou muzikanti, zpěváci, perkusisté, zkrátka Ti, co mají něco společného s hudbou. Já bych taky klidně léto prožila plejádou každodenních koncertů. Nadšení, jaké v lidech dokáže udělat hudba je také skvělá záležitost. Pro zahradníky jistě léto znamená hrabání se ve své oblíbené zahrádce, zalévání milovaných rostlin, okopávání, případně budování nějakých větších objektů. Jistě nesmím opomenout milovníky počítačů. Ti by určitě nejraději strávili celé léto hraním počítačových her, chatováním, či psaním emailů. I když je to smutné, jistě jsou mezi námi i lidé závislí na drogách, trpící anorexií či jinou dlouhodobou "chorobou". Feťákovi by asi bylo jedno, kde bude, ale hlavně, že si bude mít co píchnout. Anorektik by taky klidně jel kamkoliv, hlavně bez jídla. Věřím,že je mezi námi i slušné procento lidiček, kteří by rádi strávili léto se svými přáteli, nebo s někým koho mají hodně rádi. Já osobně sem člověk optimistický a myslím že bych se přiklonila spíš k létu s někým, koho mám ráda a bylo by mi jedno jestli u moře, v kepmu, nebo na chatě.Přepych ke svému životu nepotřebuji, proto se mi zdá výše zmíněná možnost Havajských ostrovů tak trochu, jako by nebyla pro mě, či co. Určitě si ale myslím, že ačkoliv je léto u moře hezká věc, máme i u nás v České republice spoustu krásných míst, kde by se dalo léto strávit. =)
KYKINA

Zaslal/a: KRISTÝNKA (10 let)
50%
Archivní příspěvek
01.11.2008 00:00
LÉTO-je teplo,můžu se koupat,a hlavně jezdit k moři,můžu bejt dlouho na sluníčku,můžu koupat pejska

Zaslal/a: KRISTÝNKA (10 let)
50%
Archivní příspěvek
1,2,3... 10
https://www.poradna-lasky.cz/cs/registrace::Registrace
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napoveda::Nápověda
https://www.poradna-lasky.cz/cs/vseobecne-podminky::Všeobecné podmínky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ochrana-osobnich-udaju::Ochrana osobních údajů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/podporte-nas::Podpořte nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/caste-dotazy::Časté dotazy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/zaslani-dotazu::Zaslat dotaz
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nase-odpovedi::Naše odpovědi
https://www.poradna-lasky.cz/cs/rekni-to::Řekni to!
https://www.poradna-lasky.cz/cs/komunikace-na-internetu::Komunikace na internetu
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty-na-odborniky::Kontakty na odborníky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/testy::Testy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ankety::Ankety
https://www.poradna-lasky.cz/cs/soutez::Soutěž
https://www.poradna-lasky.cz/cs/profily::Profily
https://www.poradna-lasky.cz/cs/seznamka::Seznamka
https://www.poradna-lasky.cz/cs/laska-v-literature::Láska v literatuře
https://www.poradna-lasky.cz/cs/pribehy::Příběhy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/basnicky::Básničky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/citaty::Citáty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/prislovi::Přísloví
https://www.poradna-lasky.cz/cs/blbinky::Blbinky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/o-poradne-lasky::O Poradně lásky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/poradna-v-cislech::Poradna v číslech
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kodex-poradce::Kodex poradce
https://www.poradna-lasky.cz/cs/cordatum-praha::Cordatum Praha
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nasi-dobrovolnici::Naši dobrovolníci
https://www.poradna-lasky.cz/cs/sponzori::Sponzoři
https://www.poradna-lasky.cz/cs/spratelene-weby::Spřátelené weby
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napsali-o-nas::Napsali o nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty::Kontakty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kniha-hostu::Kniha hostů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/tiskove-zpravy::Tiskové zprávy