Uživatel:
Heslo:
Nový uživatel
Ztráta hesla?
https://givt.cz/RAOSset.php?organizationId=571

listopad 2008 - ROČNÍ OBDOBÍ - KTERÉ MÁM RÁD A CO PRO MĚ ZNAMENAJÍ

05.11.2008 00:00
já mám ráda zimu.zima pro mne znamená vánoce sníh a koulovaná to je vše ppppppppppaaaaaaaaaaaaaaaappppppppppppppppaaaaaaaaaaaaaaa

Zaslal/a: nejkrásnější holka ze třídy (10 let)
50%
Archivní příspěvek
04.11.2008 00:00
Dobrý den , nejradši mám léto protože se můžu koupat a nemusím chodit tak nabalená jako v zimě !! Léto je prostě nej !!

Zaslal/a: Lucka (12 let)
50%
Archivní příspěvek
03.11.2008 00:00
Na každém ročním období je něco krásného, něco vyjímečného. Jaro miluji kvůli lučnímu kvítí, podzim díky nádherné melancholické atmosféře, zimu díky krásnému sněhu. Né že bych milovala zimní sporty, na ty jsem antitalent, ale sníh zbožňuji.
Nejraději mám ale léto. Ne, neni to kvůli moři či slunci. To nesnášim. Léto miluji díky prázdninám a táboru kam každým rokem jezdím. Jen tam můžu být tím kým opravdu jsem. Mohu se radovat když radost mám, mohu plakat a vím, že se mi nikdo smát nebude. Mohu snít o čemkoliv a vím, že mě ostatní pohopí. Miluju to tam, miluju ty lidi a dík tomu miluji i náderné léto plné smíchu a pohody.

Zaslal/a: Netri (15 let)
50%
Archivní příspěvek
03.11.2008 00:00
Ahojky,vsechny rocni obdobi jsou necim zajimava a neni lehke si vybrat jedno.Zacneme od zacatku...JARO-Vsechno zacina rozkvetat,ptacci zpivaji a panuje takove klidne a romanticke obdobi.Potom natupuje LETO-slunce sviti a hreje,vsude je dobre a nejlepe u vody,koupani,zmrzlina,opalovani,chozeni na prochazky atd. proste same lakave veci.PODZIM-vsude krasne pada listi,pripomina mi to spis scenu z filmu kde se dva zamilovani prochazeji v listi a jsou stastni,prijemne je kdyz sviti jeste trosku etniho slunce a vane klidny svezi vanek.A nakonec tu je ZIMA-Kdyz pada snih je to krasne,zasnezena krajinka,padajici vlocky a prozarujici slunce v horach,nadhera.Ktere se mi nejvice libi?Uprimne vsechny necim cim jsou typicke,ale zacneme vyrazovat:v Praze neni moc videt krasny snih a zasnezena krajinka,vetsinou jenom (prazska brecka" takze ZIMU bych vyradila hned.PODZIM je krasny ale v dnesni dobe je moc chladny a slunce uz moc nesviti.V LETE uz neni co to byvalo,vetsinou je chladno a neda se koupat,velka vedra uz tu nepanuji.Mozna ze nejkrasnejsim obdobim je JARO,je krasne divat se jak vscehno rozkveta,slunce vychazi ze zimy a nejkrasnejsi je prochazet se se svoji laskou nekde na Petrine kde to vsecho kvete a je krasne videt na celou Prahu.Co pro me rocni obdobi znamenaji?Popsala bych to asi takto:JARO-pro me zanmena lasku,romantiku,svezest a nejaky novy zacatek,radost ze zivota...LETO-pohodu,bezstarostnost(predevsim jsou prazdniny:D),a hoodne zmrzliny...PODZIM-nejlepsi obdobi na prochazky(neni moc zima ani teplo)...a ZIMA-popsala bych toto obdobi jako zimni spanek,jelikoz jsme docela omezeni(venku je zima a nikomu se nikam moc nechce chodit)...Myslim si ze jsem rocni obdobi vystihla docela trefne...S pozdravem Marťa

Zaslal/a: LaSeNkA (17 let)
50%
Archivní příspěvek
02.11.2008 00:00
Tak moje oblíbené roční období ... je těžké ho určit, protože všechna roční období jsou svým způsobem krásná ... na jaře všechno kvete, příroda ožívá. Na jaře je nádherně. I když tohle celé má jednu chybku, aspoň pro mě - ALERGIE. Není to zrovna nejlepší období pro alergiky :). Dále léto, to je prostě úžasné! Ve škole buďto volno nebo nicnedělání, žádné úkoly, už si balíte kufry k moři, a nebo se klidně rozvalíte venku na lehátko a opalujete se, máte takový pocit volnosti, že nemusíte skoro nic dělat, že nejdůležitější je konečně si trochu odpočinout ... samozřejmě ale taky má chyby, to když sluníčko svítí jednou za týden (což prázdniny dokáže nááádherně zkazit) a nebo když Vás to sluníčko už unavuje, chce se Vám z něj spát, bolí Vás hlava ... podzim, ano, správně, padají různobarevné lístky. Je podobně nádherný jako jaro, je i poměrně teplý (i když pravda, letošní nestojí za nic :). Jestli je bez chyby? Ne. Třeba když máte chatu, chalupu, tak hned je víc práce - hrabat listí, dostávat ho z okapů atd. No a zima, to se cítím vždycky trochu jako eskymák protože ta je opravdu hodně studená! Ba druhou stranu, když je sníh, zima se dá přežít a to ještě v pohodě - sáně, boby, lyže, snowboard, koulování ... to nejlepší ale na ní jsou Vánoce, kdy se sejde clá rodina, zdobí se stromek, peče cukroví, pak je večeře a nakonec Vánoční dárky. No, jak by se to dalo zakončit ... každé roční období má své klady i zápory, jedno je moc teplé, druhé moc studené, v tom dalším je moc práce a v dalším zase alergici až moc kýchají :D. Kdybych ale měla vybrat co je nejlepší, asi bych se přeci jen přiklonila k létu (i když podzim je taky super!).

Zaslal/a: Lucka (14 let)
50%
Archivní příspěvek
1,2,3... 910
https://www.poradna-lasky.cz/cs/registrace::Registrace
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napoveda::Nápověda
https://www.poradna-lasky.cz/cs/vseobecne-podminky::Všeobecné podmínky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ochrana-osobnich-udaju::Ochrana osobních údajů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/podporte-nas::Podpořte nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/caste-dotazy::Časté dotazy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/zaslani-dotazu::Zaslat dotaz
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nase-odpovedi::Naše odpovědi
https://www.poradna-lasky.cz/cs/rekni-to::Řekni to!
https://www.poradna-lasky.cz/cs/komunikace-na-internetu::Komunikace na internetu
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty-na-odborniky::Kontakty na odborníky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/testy::Testy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ankety::Ankety
https://www.poradna-lasky.cz/cs/soutez::Soutěž
https://www.poradna-lasky.cz/cs/profily::Profily
https://www.poradna-lasky.cz/cs/seznamka::Seznamka
https://www.poradna-lasky.cz/cs/laska-v-literature::Láska v literatuře
https://www.poradna-lasky.cz/cs/pribehy::Příběhy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/basnicky::Básničky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/citaty::Citáty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/prislovi::Přísloví
https://www.poradna-lasky.cz/cs/blbinky::Blbinky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/o-poradne-lasky::O Poradně lásky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/poradna-v-cislech::Poradna v číslech
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kodex-poradce::Kodex poradce
https://www.poradna-lasky.cz/cs/cordatum-praha::Cordatum Praha
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nasi-dobrovolnici::Naši dobrovolníci
https://www.poradna-lasky.cz/cs/sponzori::Sponzoři
https://www.poradna-lasky.cz/cs/spratelene-weby::Spřátelené weby
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napsali-o-nas::Napsali o nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty::Kontakty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kniha-hostu::Kniha hostů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/tiskove-zpravy::Tiskové zprávy