Uživatel:
Heslo:
Nový uživatel
Ztráta hesla?
https://www.facebook.com/pages/poradna-laskycz/186630958026517/

listopad 2008 - ROČNÍ OBDOBÍ - KTERÉ MÁM RÁD A CO PRO MĚ ZNAMENAJÍ

23.11.2008 00:00
Podzim- narodila jsem se v září a tak pro mě toto roční období znamená hodně, je na něm krásné zbarvení listů zkrátka na podzim je krásnější příroda než někdy jindy ale mám ráda i ostatní roční období.

Zaslal/a: Kačenka (12 let)
50%
Archivní příspěvek
21.11.2008 00:00
Mé oblibéné roční obodobí je určitě podzim.Dokonce jsem o Zemi¨a podzimu napsala povídku.

Nastával podzim a já jsem začala přemýšlet. Přemýšlet nad spojitostí ročních období a Země. Existuje vůbec nějaká spojitost? A jestli ano, kdo umí tuhle záhadu odhalit? Myslím, že jsem to právě já. Co třeba znamená, když ráno prší? Pláče snad Země nad kácením deštných lesů, znečišťování prostředí, válkami. Možná je to hloupost, ale já v to věřím. Listí se pomalu snáší ze stromů na zem. Znamená to něco? Je to snad něco, jako odpočítávání, jak dlouho ještě Země vydrží to, co zde děláme? Představit si, co děláme špatně, může každý z nás. Představte si podzimní atmosféru stejně jako já. Všude krásně barevné listí, vítr jemně pofukuje, Slunce svítí, ale už tolik nehřeje. Já se procházím lesem a sleduji tu krásu. V kapse mám papírek, tak proč ho neodhodit? Zahodím ho a s klidem v srdci jdu domů. Ráno se probudím, prší. Země pláče, možná tomu nevěříte, ale já myslím, že ji to bolí. Podzim je citové období a to nejen pro nás. Možná se vám zdá déšť, mlha, to, že padá listí hezké. U mě to bylo stejně, dokud jsem nezačala chápat určité spojitosti. Sedím a podléhám své touze plakat, chce se mi křičet, je mi z toho všeho špatně. Není to fér. Proč tohle děláme, když se nám Země nemůže bránit? Je to jako trhat maličkému motýlovi křídla. A proto se na podzim podívejte také z jiné stránky. Není to jen barevná krása, je to i smutek, pláč a bezbrannost.

Zaslal/a: Ilona (16 let)
50%
Archivní příspěvek
21.11.2008 00:00
nejraději mám asi jaro a to proto protoze..no..nic nám nebrání jít s přitelkyní ven..protože na jaro skoro moc neprší,vubec nesněží,není extra horko a já nemívám treninky 2 mesice tusim :)) ..pak je asik zima. protoze kdyz je s nich tak je sranda xD ..ja mám hokej (toz jako ten mam aj na podzim,zimu a jaro) a přitelkyne ma narozky,pak jsou vanoce, a pak je silvestr (sme spolu zacaly chodit) ..no a asi si vsichni rikaji ze nejlepsi je leto ptz neni skola..ale me tento rok skola ani moc nevadi :-D ..ptz je v pohode ted xD :-) pak je leto.. no a pak je podzim..podzim je nejvic na **** ptz furt prsi (tak jako ted kdyz se divam z okna a nemuzu jid s pritelkyni kvuly tomu ven) a kdyz zacne snezit tak je podzimni zakon na jizni morave ze top roztaje a je z toho sracka xD :-D ....... ted tak cumim o okna ...no a uz neprsi xD .. )..konec souteze..Mej te se fanfárově ( držím sdi palce na výhru xD ) ..

Zaslal/a: Phobackman (16 let)
50%
Archivní příspěvek
21.11.2008 00:00
Jaké roční období mám ráda a co pro mě znamenají?
Mám nejradši jaro,protože to je kouzlo, které čaroděj přičaruje po půl roce, konečně téééplo, konečně se můžu vyválet s pejskem na zelené trávě a ležet jak dlouho chci a přitom se koukat na modrou jasnou oblohu to mě dodává sílu a dobrou náladu,já si toho vážím, to je jako půlroku jíst jen a jen chleba a teď najednou dostat čokoládu, člověk se na to těší, váží si, že tu čokoládu konečně dostal.Aspoň to tak cítím já.Běhat konečně v mikině a ne kruci v kozačkách v kabátu a se šálou okolo krku...,si připadám jako kdybych měla 10 kilo navíc. Jaro je pro mě nejlepší dárek od přírody a tak to vždycky bude. :))

Zaslal/a: Jana (17 let)
50%
Archivní příspěvek
21.11.2008 00:00
Mé nejoblíběnější roční období je určitě zima.Spoustu lidí by mohlo jen nechápavě zakroutit hlavou, jak bych mohla mít nejraději zimu.Pro někoho toto roční období představuje jen věčně červený nos a zmrzlé uši, těžké zimní bundy, rukavice které nám překážejí.Ale pro mě představuje novou sílu, novou energii, novou příležitost začít jaro krásněji, čistěji.Přes zimu jako by se smyla všechna ta špína světa co jsme za tři roční období dokázali naschromáždit.Největší radost ze zimy mají bezpochyby děti.Protože jenom oni si ji dokáží naplno užít a zablbnout si ve sněhu.Pro mě znamená zima strašně moc.Narozena jsem v lednu a asi i proto jí mám tak ráda.Zima už prostě patří ke mně.Každé roční období má něco do sebe a každé nám něco přináší.Na jaře všechno kvete a probouzí se.Léto je zase čas lásky.Podzim je neuvěřitelně magický, plný překvapení a barev.A v neposlední řadě zima....matka všech ostatních ročních období, čas kdy všechno ulehá ke spánku.Musíme obdivovat všecha roční období, protože všechna jsou něčím výjimečná a něco nám přinášejí.Radovat se přeci můžeme po celý rok!:)

Zaslal/a: Veronika (15 let)
50%
Archivní příspěvek
1,2 ...8910
https://www.poradna-lasky.cz/cs/registrace::Registrace
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napoveda::Nápověda
https://www.poradna-lasky.cz/cs/vseobecne-podminky::Všeobecné podmínky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ochrana-osobnich-udaju::Ochrana osobních údajů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/podporte-nas::Podpořte nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/caste-dotazy::Časté dotazy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/zaslani-dotazu::Zaslat dotaz
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nase-odpovedi::Naše odpovědi
https://www.poradna-lasky.cz/cs/rekni-to::Řekni to!
https://www.poradna-lasky.cz/cs/komunikace-na-internetu::Komunikace na internetu
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty-na-odborniky::Kontakty na odborníky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/testy::Testy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ankety::Ankety
https://www.poradna-lasky.cz/cs/soutez::Soutěž
https://www.poradna-lasky.cz/cs/profily::Profily
https://www.poradna-lasky.cz/cs/seznamka::Seznamka
https://www.poradna-lasky.cz/cs/laska-v-literature::Láska v literatuře
https://www.poradna-lasky.cz/cs/pribehy::Příběhy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/basnicky::Básničky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/citaty::Citáty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/prislovi::Přísloví
https://www.poradna-lasky.cz/cs/blbinky::Blbinky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/o-poradne-lasky::O Poradně lásky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/poradna-v-cislech::Poradna v číslech
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kodex-poradce::Kodex poradce
https://www.poradna-lasky.cz/cs/cordatum-praha::Cordatum Praha
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nasi-dobrovolnici::Naši dobrovolníci
https://www.poradna-lasky.cz/cs/sponzori::Sponzoři
https://www.poradna-lasky.cz/cs/spratelene-weby::Spřátelené weby
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napsali-o-nas::Napsali o nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty::Kontakty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kniha-hostu::Kniha hostů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/tiskove-zpravy::Tiskové zprávy