Uživatel:
Heslo:
Nový uživatel
Ztráta hesla?
https://givt.cz/RAOSset.php?organizationId=571

květen 2008 - SEN - TEN NEJAZAJÍMĚVĚJŠÍ, KTERÝ SE MI ZDÁL

05.05.2008 00:00
Neřekla bych, že tento sen, který budu popisovat je najzajímavější, ale nejhorší určitě. :Byla jsem v kuchyni, Evropa2 hlásila sedm hodin a já jsem po sobě umývala hrnek od čaje.Jako vždycky jsme v tenhle čas s nechutí popadla bágl a táhla směrem k hlavním dveřím.Jěště před odchodem jsem se stavila za mamkou, která dosud spala, čekala jí noční.Pohladila jsem ji po vlasech, aby se aspoň trochu vnímala: "Mami, tak já už jdu." říkala jsem mírným hlasem,teď už mě mamka hladila ruku:"Dobře, přijedeš normálně,nebo máš dneska dramaťák?" "Přijedu co nejdřív." Ujistila jsem ji.Dala mi pusu na tvář a já se vydala ke dveřím.
Obouvala jsem si boty, když v tom za mnou přišel odkudsi taťka.Nejspíš byl zatopit, nebo tak něco, a ptá se mne: "Kdes byla tak dlouho?" já: "Byla jsem ještě umýt hrnek a dát pusu mamce." Taťka se na mě podíval a takhle velký oči plný smutku jsem ještě neviděla.Najednou jsem se nemohla vyznat v sobě, ani v něm. Stačila jsem jen zablekotat: "Proč?Co se stalo?" A už mi po tváři tekly slzy. "Víš, mamka je už přes rok mtrvá. Měla těžkou autonehodu.Je to už dávno.Ty ses s tím nezvládla nikdy vyrovnat, pořád žiješ minulostí a věříš, že žije, uzavřela ses do svýho světa. Nic ti nepomohlo, psychiatři, prášky..nic a nikdo." Tohle pro mne byla jako rána z čistého nebe. Nechápala jsem. V hlavě mi hučelo a honilo se tisíce myšlenek. "Aaalle vžžždyť..." koktala jsem a zajíkala se slzami "vžždyťt tam teď byla, je tady!" Snažila jsem se prosadit svou pravdu. Marně. Taťka mi ukázal úmrtní list, dokonce fotografie z autonehody. Zhroutil se mi celý svět.Chápete to? moje máma je rok mrtvá a já se to dozvím dneska!Jenom jsem seděla na studený dlažbě a apaticky čuměla na fotky...

Tenhle sen byl opravdu nejhorší, co se mi zdál.Svou mámu miluju víc než cokoliv na světě. Věřte mi, že jsem se z toho snu dlouho dotávala.Taky mám hrozný strach, když jedu autem. O tý doby nezvládám ani deset kilásků, musím si dát Kinedril...
Co udělá jeden sen.... :((

Zaslal/a: Lucie (17 let)
50%
Archivní příspěvek
04.05.2008 00:00
Jednou se mi zdálo že jsem se ocitla na soutěži ze šnekama,a já sama sem se stala taky šnekem..a vyhrála jsem to!

Zaslal/a: D.ianka123 (13 let)
50%
Archivní příspěvek
03.05.2008 00:00
Byla noc, zvláštní letní noc a ja jsem byla v malém skromně vybaveném pokoji. Ležela jsem unaveně na dvoupatrovce, přikrytá do půl těla a oblečená do lehké letní košilky. Otočena čelem k oknu,jsem se snažila usnout. V pokoji jsem byla sama a svěží noční vzduch příjemně ochlazoval moje tělo.
Ocitala jsem se v polospánku a okolní svět mě přestával zajímat, náhle jsem však pocítila,že nejsem v pokoji sama.Byl tam někdo další, muž ,ne obyčejný, něčím zvláštní. Aniž bych otevřela oči,přesně jsem věděla a viděla, kde je, že míří k mé posteli. A protože moje dvoupatrovka nebyla tak vysoká ,mohl si mě bez problému prohlédnout a i já jeho.
Kdybych stála, zcela jistě by se mi podlomila kolena,byl to neobyčejně přitažlivý muž,tmavé úzké oči,svůdně tvarované obočí,jemně a přesto velice mužně řezaná tvář, tmavé vlasy svázané tmavou stuhou v ohonu a bílá halena, jakoby z osmnáctého století, jaké nosili šlechtici.
Mým tělem projela úzkost a strach,ale ještě něco mnohem silnějšího... živočišnějšího. V tu chvíli jsem už věděla, co zvláštního na tom muži bylo... Nepřišel dveřmi,ale oknem, zcela jistě přiletěl. Nebyl člověkem, byl to upír,prokletá duše.
Ale proč přiletěl? A kolikrát už tu vlastně byl?
aniž bych otevřela oči,cítila jsem, jak si prohlíží mé tělo, avšak ne toužíc po krvi... Srdce mi bušilo jako nikdy,cítila jsem jeho dech na krku,blízkost jeho rtů i to jak rukama obkresloval křivky mého těla,měl strach se mě dotknout, netušil, že nespím,nechtěl mě vzbudit.Otočila jsem se hlavou ke zdi a on silehl ke mně,jeho silná paže mě objala a tělem mi projev žár,jeho blízkost,...
Další noci přišel zas a zas. Ale nesměl mě políbit, ačkoli jsme si oba nepřáli nic jiného,po ničem jiném jsme netoužili.
... oba jsme se ocitli v hale připomínající halu sportovní,ale stěny byly ze skály a jedna skleněná a podivně zkroucená. Nocí otřásaly hromy a blesky a mnou nejistota a strach z... něčeho, ale z čeho? Byli jsme zde z jediného důvodu,jediná možnost, jak bychom mi dva mohli být spolu jako muž a žena byla porazit monstrum nadřazené všem upírům a to mělo žít právě tady...
...a taky že bylo,úplně u stropu se na skle držela odporná nestvůra. Když jsem ji viděla,zděsila jsem se a nechtěla, aby s ním, můj upír bojoval, ale on se z lidské podoby změnil na hrůzunahánějící zvíře a pustil se s obludou do boje, dramatického a děsivého... ale vyhrál, stal se člověkem a nám dvěma už nic nebránilo...

Zaslal/a: Tereza (17 let)
50%
Archivní příspěvek
02.05.2008 00:00
Moje nejzajímavější sny? Nevím co o tom řici- Vetsinou si na ne ani moc nepamatuji... Ale kdyz se clovek probudi z hezkeho snu , mel by mit dobry pocit,prozivat znovu hezké chvíle ve vzpomínkách , i kdyz jen v me hlave. S takovým povitem se mnohem lépe vstává do nového dne a clovek je hned veselejsi. Nekteri lide jsou zastanci toho , ze kdyz clovek nad necim pred usnutim dlouho a hluboce premysli , zda se mu o tom. I to je mozne , take se mi to parkrat stalo ... není vsak nic prijemneho , kdyz je sen spise nocni mura a clovek premysli nad necim osklivym , treba umrti nejake zname nebo i milovane osoby , je hruzyplny sen na svete. Nekolikrat ´jsem se taky probudila s hnusnym pocicitem a pocitila jsme an sobe znamky strachu. nekdo tvri , ze ůpodle snu se da predpovedet budoucnost a ja jako i ostatni lide chci aby se toto tvrzeni potvrdilo , kdyz se mi zda neco hezkeho... kdyz jsem se ale probudila z nocni mury bojim se te predpovedi , ze by se mel splnit. Vetsinou se sny odvijeji od prozitku z nekolika predchozich dnu a zalezi jen na vas jestli jste je rpzili hezky nebo se stalo neco osliveho :-)

Zaslal/a: Laura (13 let)
50%
Archivní příspěvek
02.05.2008 00:00
Nejzajímavější sen který se mi zdál byl asi ten že se mi zjevil kluk kterej byl modrookej s blonďatym melírem a kamarádili sme se spolu já vím vám všem to příde asi jako normální ale nejzajímavější na tom bylo že když jsem za týden hned jela k moři tak sem se stakovým klukem setlkala v autobuse jel taky na ten zájezd a začali sme se kamrádit a teď s ním chodím takže to byl můj sen který byl nejhezčí a splnil se!

Zaslal/a: Alena (14 let)
50%
Archivní příspěvek
1,2,3... 101112
https://www.poradna-lasky.cz/cs/registrace::Registrace
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napoveda::Nápověda
https://www.poradna-lasky.cz/cs/vseobecne-podminky::Všeobecné podmínky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ochrana-osobnich-udaju::Ochrana osobních údajů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/podporte-nas::Podpořte nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/caste-dotazy::Časté dotazy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/zaslani-dotazu::Zaslat dotaz
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nase-odpovedi::Naše odpovědi
https://www.poradna-lasky.cz/cs/rekni-to::Řekni to!
https://www.poradna-lasky.cz/cs/komunikace-na-internetu::Komunikace na internetu
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty-na-odborniky::Kontakty na odborníky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/testy::Testy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ankety::Ankety
https://www.poradna-lasky.cz/cs/soutez::Soutěž
https://www.poradna-lasky.cz/cs/profily::Profily
https://www.poradna-lasky.cz/cs/seznamka::Seznamka
https://www.poradna-lasky.cz/cs/laska-v-literature::Láska v literatuře
https://www.poradna-lasky.cz/cs/pribehy::Příběhy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/basnicky::Básničky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/citaty::Citáty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/prislovi::Přísloví
https://www.poradna-lasky.cz/cs/blbinky::Blbinky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/o-poradne-lasky::O Poradně lásky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/poradna-v-cislech::Poradna v číslech
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kodex-poradce::Kodex poradce
https://www.poradna-lasky.cz/cs/cordatum-praha::Cordatum Praha
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nasi-dobrovolnici::Naši dobrovolníci
https://www.poradna-lasky.cz/cs/sponzori::Sponzoři
https://www.poradna-lasky.cz/cs/spratelene-weby::Spřátelené weby
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napsali-o-nas::Napsali o nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty::Kontakty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kniha-hostu::Kniha hostů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/tiskove-zpravy::Tiskové zprávy