Uživatel:
Heslo:
Nový uživatel
Ztráta hesla?
https://givt.cz/RAOSset.php?organizationId=571

květen 2008 - SEN - TEN NEJAZAJÍMĚVĚJŠÍ, KTERÝ SE MI ZDÁL

20.05.2008 00:00
Mívám často různé podivné sny, mnohé celkem hororového charakteru, což mi ovšem málokdy vadí - nemusím do kina, jsem hlavní hrdinkou a užiju si vždy trochu toho napětí. Toto jsou sny, kde se po mě střílí, honí mě vrazi, nechtěně oběvuju mrtvé a nikdo mi to nevěří, jednou mě i upalovali náboženští fanatici a kdysi jsem také prolítala noc jako duch snažící se pomoci dopadnout své vrahy... Všechno to je v pořádku a po probuzení mám pocit, jako bych se dívala na hodně zajímavý film. Potom ovšem už méně často mívám sny, co jsou podstatně nepříjemnější, kde se neútočí na mou fyzickou schránku, ale spíše na mé pocity, nebo na jiného člověka, kterému nedokážu pomoci. Jako třeba jeden sen, co se mi zdál před nějákou dobou a který si pamatuju do nejmenších detailů - jsem například schopná vám říct, jaký koberec se nacházel v jakém pokoji.

Ve velké svétlé místnosti na stěně viselo zrcadlo ve zlaceném rámu. Dívala jsem se na svůj odraz, zatímco jsem se točila v nových šatech na parketách a radovala se prostě jen tak. Vypadala jsem úplně jinak, než vypadám - Subtilní postava, blond kudrnaté vlasy a pihovatý obličej. Šaty, ze kterých jsem se radovala byly velice staromódní, žluté s proužkovanými volánky. Na nohou jsem měla maminčiny střevíčky (snové maminky, ne mé skutečné). Taky jsem to přehnala s rudou rtěnkou, ale kupodivu mi to slušelo. Pak do místnosti přišel můj strýc(nemám strýce), že jeho dcera už rodí, a že se na ni a na miminko s rodinou pojedeme podívat do nemocnice. Oslovoval mě Elizabeto. Potom jsme tedy jeli autem - takovým, jaké je dnes cenným veteránem. Silnice byly špatné, ale my si toho nevšímali, protože jsme měli všichni takovou radost. Přijeli jsme tedy do nemocnice, kde to páchlo desinfekcí a kde panovala nepříjemná a chladná atmosféra. Pamatuji si polámané modré dlaždice na stěnách. Našel si nás nějáký lékař a v tu chvíli se to celé zvrtlo. Řekl nám, že má sestřenice nepřežila porod a že dítě je nemocné, že nepřiměřeně rychle roste, což organismus během několika měsíců úplně vyčerpá. Vzali jsme malou holčičku sebou. Venku se mezitím rozpršelo a mé nové šaty na mě zplihle visely a studily, než jsme doši k autu. Péči o dítě svěřili mě. Protestovala jsem, měla jsem strach, že to nedokážu, že malé nějak ublížím, a na druhou stranu mě mrzelo, že se k ní nikdo nechce znát, nechce se k ní citově poutat, protože brzy zemře. To rozhodlo. Byla úplně malinká a slabá. Ale vůbec neplakala, když jsem ji na zadním sedadle chovala a já se proto bála, jestli vůbec ještě žije. Venku lilo jako z konve. Ze silnic byla jedna velká louže a voda se zvedala. Naše auto uvízlo v prohlubenině a nestartovalo. Dovnitř tekla kalná voda, musela jsem vylézt na sedadlo abych se nenamočila. Najednou se mě zmocnily obavy, že bych mohla dítě upustit. Ve chvíli, kdy mě to napadlo, se malá nečekaně pohla a vyklouzla mi do tmavé vody. Neviděla jsem ji, snažila jsem se ji najít po hmatu, panikařila jsem. Z předního sedadla na mě chvíli křičeli, abych ji vytáhla, že jsem hrozně nešikovná a jak budu chtít vychovávat vlastní, ale brzy mi řekli, ať to nechám být, že stejně už umírala. I přesto jsem hledala, otevřela jsem dveře a voda se vyvalila ven, ale po dítěti ani památky. Ve chvíli, kdy jsem myslela, že se panikou a výčitkami zadusím, jsem se probudila. Ten sen mě dost vzal, doteď mě mrazí, když si na něj vzpomenu.

Zaslal/a: Marťa (20 let)
50%
Archivní příspěvek
30.05.2008 00:00
ahojky tak muj nejzajímavější sen kterej si pamatuju je ten že jsem dostala krásnýho psa a mamka se v tom snu proměnila v příšeru a toho psa mi snědla..měla jsme z toho hruzu a druhej den sem toho psa kontrovala a tohle si pamatuju až do ted

Zaslal/a: Míša (14 let)
50%
Archivní příspěvek
30.05.2008 00:00
me se zdalo ze du po chodniku a najednou uvidim svetlo ale ne svetlo jako treba od lampicky nebo tak ale je to svetlo pronikave a takove do modra..........sla sem tam ....nebyla sem tam sama byl tam mladyho kluka .sla sem k nemu a oslovila ho a on nic.......pichla sem do neho prstem ale on nic otocila sem ho a zdesila se......byla to kostra!!!!!!!!!!!!!omdlela jsem a pak me odvezli do nemocnice a ja toho starika porad videla pred ocima pak sem v novinach cetla ze se to stejne stalo jedne holce taky videla toho chlapika ale ona si ho nevsimala a sla dal............nasli ju mrtvou.....ale jeji kluk vipadal jak ta kostra..........zavolala sem mu....rekl mi ze mel dvojce umrelo pred 5 lety a nechal mu jen denik.....dal mi ho abych si ho precetla........docetla sem se ze se chce pomstit kazde divce do 12 let za to ze mu chodili pred dum a pozovali pred jeho synem....ten se pak neudrzel a znasilnil 12 letou divku a nasli ji mrtvou na zahrade sveho domu........a pak sem si uvedomila ze on me vlastne zachranil kdybich sla dal tak se mi naplni stejnej osud jako te holce....

Zaslal/a: kiki (12 let)
50%
Archivní příspěvek
30.05.2008 00:00
Můj nejhorší sen byl, když se mi zálo ,že chodím s Romanem!!!!!!! :-!

Zaslal/a: verčulka (13 let)
50%
Archivní příspěvek
30.05.2008 00:00
Můj nejzajímavější sen? No tak já myslím, že všechny sny jsou velice zajímavé, vám se nezdá? Je zajímavé, že některé sny si pamatujene a některé ne. Proč to tak je? Sny jsou taky takový divný, až zvláštní. Stalo se vám někdy, že ve snu byla osoba, o které jste věděli, že je to například vaše setra, ale vypadala úplně jinak? Ale prostě to byla ona! Jenom měla podobu osoby, kterou jste v životě neviděli a nebo vypadala jako někdo jiný. Mě se tohle stává často :oD Taky se mi stává, že se mi zdá sen a já vím o tom, že je to sen. Zdá se mi třeba o tom, že jsem ve škole a dělám věci, které bych normálně nedělala :oD Jednou jsem třeba lítala po chodbě o přestávce, chodila do učitelských kabinetů atd. Taky se mi často zdá o osobě, na kterou často myslím. Ale o tom se asi zdá každému :oD No ale proč to tak je? Je to tím, že na ni furt myslím ve dne, že ji musím mít i ve snu? No a taky mi na snech připadá divně, že jsou takový poplantaný (teda aspoň ty moje) ... Jednou jdu třeba do školy, ale pak jsem zas doma a nakonec jsem zas někde jinde. Nebo někam jedu s jednou osobou a přijedu tam a je tam někdo jiný. Já osobně třeba nechápu, jak někdo může odvyprávět svůj sen jako JEDEN příběh. Moje sny totiž většinou nemají hlavu ani patu. Přesto se mi ale líbí a snění mi přijde strašně tajemný a zajímavý :o)

Zaslal/a: Andrea (15 let)
50%
Archivní příspěvek
...101112
https://www.poradna-lasky.cz/cs/registrace::Registrace
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napoveda::Nápověda
https://www.poradna-lasky.cz/cs/vseobecne-podminky::Všeobecné podmínky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ochrana-osobnich-udaju::Ochrana osobních údajů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/podporte-nas::Podpořte nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/caste-dotazy::Časté dotazy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/zaslani-dotazu::Zaslat dotaz
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nase-odpovedi::Naše odpovědi
https://www.poradna-lasky.cz/cs/rekni-to::Řekni to!
https://www.poradna-lasky.cz/cs/komunikace-na-internetu::Komunikace na internetu
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty-na-odborniky::Kontakty na odborníky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/testy::Testy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ankety::Ankety
https://www.poradna-lasky.cz/cs/soutez::Soutěž
https://www.poradna-lasky.cz/cs/profily::Profily
https://www.poradna-lasky.cz/cs/seznamka::Seznamka
https://www.poradna-lasky.cz/cs/laska-v-literature::Láska v literatuře
https://www.poradna-lasky.cz/cs/pribehy::Příběhy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/basnicky::Básničky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/citaty::Citáty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/prislovi::Přísloví
https://www.poradna-lasky.cz/cs/blbinky::Blbinky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/o-poradne-lasky::O Poradně lásky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/poradna-v-cislech::Poradna v číslech
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kodex-poradce::Kodex poradce
https://www.poradna-lasky.cz/cs/cordatum-praha::Cordatum Praha
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nasi-dobrovolnici::Naši dobrovolníci
https://www.poradna-lasky.cz/cs/sponzori::Sponzoři
https://www.poradna-lasky.cz/cs/spratelene-weby::Spřátelené weby
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napsali-o-nas::Napsali o nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty::Kontakty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kniha-hostu::Kniha hostů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/tiskove-zpravy::Tiskové zprávy