Uživatel:
Heslo:
Nový uživatel
Ztráta hesla?
https://givt.cz/RAOSset.php?organizationId=571

březen 2008 - NEVĚRA A MŮJ VZTAH K NÍ

09.03.2008 00:00
Nevěra. K té mám vztah špatný, už z vastní zkušenosti vím, že není nic bolestivějšího než když dáte nějaké osobě své srdce, naplno jí důvěřujete, milujete, myslíte na ni ve dne v noci, očekáváte, že ona k vám cítí to samé a najdenou se dozvíte, že tomu tak není, že zatímco Ona pro vás zabrala první příčku ve vašem srdci vy jste pro ni byla pouze jedna ze dvou, ne-li víc. Co teď? Říkáte si. Co bylo špatně? Proč jsem přes ty růžové brýle neviděla tvrdou realitu? Bolest srdce se nedá srovnávat s běžnou bolestí hlavy, kašlem nebo nachlazením. Žádný vztah podle mě nemůže končit hůř než přistižením svého protějšku při nevěře. To je můj názor, když se ale dva shodnou na občasných "úletech¨" a tolerují si nějaké to drobné "užívání si" s někým jiným, proč ne. Já se k nim ale rozhodně nikdy nepřidám.

Zaslal/a: Janulka (17 let)
50%
Archivní příspěvek
09.03.2008 00:00
Nevěra je hrozná věc, co umí zabolet a dlouho se z ní člověk vzpamatovává, ikdyž kousek bolesti v srdci nosíme celý život.

Zaslal/a: Andrea (25 let)
50%
Archivní příspěvek
09.03.2008 00:00
Nevěra je hrozná věc hodně to člověku ublíží.Sama jsem to hodněkrát zažila a můžu říct,že v tom člověku to zůstane napořád!I když se snaží zapomenout!Vztah kní mám takový,že i když to ten člověk udělá odpustím mu i když to moc bolí!

Zaslal/a: Lucka (12 let)
50%
Archivní příspěvek
09.03.2008 00:00
Nevěra .. nenávidím to slovo. Vybaví se mi při něm vše co jsem musela prožít a čím jsem tehdy procházela. Neodsuzuji nevěru. Proč taky, jsme jen lidé a každý člověk ve svém životě udělá nesčetně chyb. I já jsem ji udělala. Se svým přítelem jsem od čtrnácti. Byl můj první a byly jsme polu už rok a já v tu chvíly měla pocit že už sed mu tolik nelíbímjako dřív i když pořád tvrdil že to není pravda. Nikdy jsem se dřív nikomu nelíbila bylo to pro mě něco nového s čím jsem se neuměla vypořádat. S člověkem se kterým se to stalo(nemůžu mu přijít ani na jméno) jsem nespala. Já jsem se ho nedotýkal, jen on mě, ani jsme se nelíbali bylo to zvláštní. Nevím co mě to v tu chvíly napadlo, byla jsem jen hloupá nezkušená, když na to vspomínám s otupem ani se mi to nelíbilo. Hned potom co se to stalo jsem přítelovi vše řekla. No nesl špatně ale jsem přesvědčená že nenesl hůře než já. Ano, myslím to vážně. Zklamala jsem jeho ale i sebe a to bylo to nejhorší co se mi v životě stalo. Před tím jsem nevěru odsuzovala jako tu nejhorší věc co kdo může udělat. A víte co? Teď když jsem si tím sama prošla se na to dívám jinak. Nevěrný člověk má dvě možnosti-přiznat se(i kdyby to mělo vztah rozbít), poučit se a litovat toho do konce svého života, anebo být zbabělec, nepřiznat se a možná to dokonce praktikovat dál. A na tom záleží přdevším - v prvním případě odpustím, ve druhém případě není co odpouštět. Já jsem se z toho vzpamatovávala rok-měla jsem hluboké deprese a mé myšlenky se ztáčely k sebepoškozování a trestání sama sebe. Nakonec to byl přítel který mě z toho dostával. Nevěra je prostě hloupost a záleží na tom jak s ní kdo naloží. S přítelem za pár dnů slavíme třetí výročí našeho vzahu.

Zaslal/a: Já :o) (18 let)
50%
Archivní příspěvek
08.03.2008 00:00
NEVERA-nesnsim neveru nikdy sem se s ni sice nesetkala, a ani nechi................Příběh:Má kamarádka(13) MELA kluka.Byly docela dobrý pár navzájem se doplnovali.A furt se výdali.Tak 5do týdne (nekdy i vickrat)Volali si třeba i 2 až 3krát denně.Chodili porad do kina.Jednou když M8 kamarádka(Dana)volala jednou svému klukovi nezvedal ji to a tak se ho dalsi den(chodime do stejne skoly)zeptala, proč ji to vcera nezvedl on ji rekl že byl u babičky.S Danou sme si vyrazili na nakupy po meste, pote sme sli do mc donalds ja objednavala jidlo, a dana stala venku.Stala jsem u kasy,a cekala až mi dají mou objednávku rozhlédla jsem se, a videla jsem Filipa(jejiho kluka)jak se drzi za ruce s jednou holkou tu holku sem neznala rozhodla jsem se to jeste pred danou tajit.Ale pak se stala jedna hrozna vec!Dana jela jeden den autobusem za svoji maminkou (ktera pracuje v kancelari na dubine)a videla filipa jak sedi s tou holkou zadivala se na ni a ona se na ni usmala pak ji filip danu zahledl ale delal ze ji nevidi ale dana mela s sebou piti jeste ze skoly a protoze jel filip na stejnou zastavku jako dana, tak kdyz vystoupili Dana zatukala filipovi na rameno on se naní otočil:,,Oou.....Jé ahoj Dano t...."nestihl to ani dorict a dana mu vrhla do obliceje sve piti.Dana poznala jaky filip doopravdy je a nikdy mu neodpustila.muj vztah k ni je spise negativni nesnasim ji ale casto byva pouzivana treba jen zspatneho domaciho zazemi ale muze to byt i kvuli jinym duvodum.nikdy bych nechtela zazit neveru!

Zaslal/a: Kajka (12 let)
50%
Archivní příspěvek
1,2,3... 121314
https://www.poradna-lasky.cz/cs/registrace::Registrace
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napoveda::Nápověda
https://www.poradna-lasky.cz/cs/vseobecne-podminky::Všeobecné podmínky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ochrana-osobnich-udaju::Ochrana osobních údajů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/podporte-nas::Podpořte nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/caste-dotazy::Časté dotazy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/zaslani-dotazu::Zaslat dotaz
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nase-odpovedi::Naše odpovědi
https://www.poradna-lasky.cz/cs/rekni-to::Řekni to!
https://www.poradna-lasky.cz/cs/komunikace-na-internetu::Komunikace na internetu
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty-na-odborniky::Kontakty na odborníky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/testy::Testy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ankety::Ankety
https://www.poradna-lasky.cz/cs/soutez::Soutěž
https://www.poradna-lasky.cz/cs/profily::Profily
https://www.poradna-lasky.cz/cs/seznamka::Seznamka
https://www.poradna-lasky.cz/cs/laska-v-literature::Láska v literatuře
https://www.poradna-lasky.cz/cs/pribehy::Příběhy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/basnicky::Básničky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/citaty::Citáty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/prislovi::Přísloví
https://www.poradna-lasky.cz/cs/blbinky::Blbinky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/o-poradne-lasky::O Poradně lásky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/poradna-v-cislech::Poradna v číslech
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kodex-poradce::Kodex poradce
https://www.poradna-lasky.cz/cs/cordatum-praha::Cordatum Praha
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nasi-dobrovolnici::Naši dobrovolníci
https://www.poradna-lasky.cz/cs/sponzori::Sponzoři
https://www.poradna-lasky.cz/cs/spratelene-weby::Spřátelené weby
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napsali-o-nas::Napsali o nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty::Kontakty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kniha-hostu::Kniha hostů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/tiskove-zpravy::Tiskové zprávy