Uživatel:
Heslo:
Nový uživatel
Ztráta hesla?
https://givt.cz/RAOSset.php?organizationId=571

březen 2008 - NEVĚRA A MŮJ VZTAH K NÍ

04.03.2008 00:00
Nevěra:někdo riskuje,že mu projde,druhý s tím nechce nic mít a jiní ji snáší.Pokud někoho máme a přesto jsem mu nevěrní,nemá cenu to s ním táhnout dál.V páru jsme jen 2 a pokud je jeden z nich neštatný,nemá to vůbec cenu a neřešíme to tímže si najdeme někoho jiného..Někdy,když jsme nevěrní se nám uleví ale toho,s kým jsme to určitě bolí.Nevím,každopádně je lepší být věrný než nevěrný protože za každou nevěru je nějaký trest.Já osobně mám vztah k nevěře negativní.Samozdřejmě jsou lidé,co ji provozují ale já bych nebyla schopna někomu zahnout.A pokud by nám to třeba neklapalo a nebyla bych štastná,řekla bych to mému příteli.Ale,každý je jiný....

Zaslal/a: Lenka (13 let)
50%
Archivní příspěvek
04.03.2008 00:00
Já sem se ješte snad nepotkala s nevěrou.Možna tak u kamarádu ale neni to tak jako kdybych chodila s klukem nebo tak nejak.Ale podraz od kamaradky už sem zažila. Libil se mi jeden kluk a ona to moc dobře vedela.Řikala sem ji totiž všechno protože sem si myslela že je to moje nej kamoška a že ji mužu všechno říct.Ale mylila sem se.V tu dobu sem si sehnala jeho čislo od kamaradky s internetu.Celá nadšena sem to řekla mi nej kámošce.Ale pak se me zeptala jestli bych ji taky dala to čislo. Ja sem ji ho dala v pohodě protože sem si myslela že stejne mezi nima nic nebude.Ale byla to chyba.Ona se neudržela zavolala mu za mimi zady.Pak si s nim psala asi mesic a po mesici mi to všechno řekla.Byla to pro me rana do zad když sem to slyšela.Pro me to byl velkej podraz,protože ona vedela že se mi libi a přesto si s nim volala a psala apka se meli i sejit.Od te doby sou kamaradi a píšou si.A ja si radši davam pozor než udelam zase nejakou chybu...

Zaslal/a: Neřeknu (12 let)
50%
Archivní příspěvek
03.03.2008 00:00
Nevěra a vztak k ní.Když tak přemýšlím na tohle tema.Tak je pro mě celkem těžké upřesnit si definice.Kdyždo budoucna mi bude můj přítel nevěrný...tak by asi každy e hned rozcházel a nadával proč?Ale podle mě je chyba vtom druhém.Když mám přece někoho ráda tak proč bych ho podváděla,nebo byla nevěrná?Chyba bude asi VĚTŠINOU v tom druhém po případě v obou.Samozřejmě si myslím že nevěru moc lidí ráda nemá.Ale každý si za i můžu sám.Když zrovna není např. manžel tkvz. Vosa.Já osobně bych nevěru začala řešit a chtěla bych zjistit v čem je chyba a taky podle toho se zařídit.To je asi celá moje uvaha.Zdraví Terezka :-)

Zaslal/a: Terezka... (14 let)
50%
Archivní příspěvek
03.03.2008 00:00
To se neodpouští a vzhledem k mé povaze si nehledám stálý vztah...Je to zbytečné omezování a člověk má pocit jako by žil s koulí na noze..Alespoň někdy..A přiznejme si to spíše dosti často.Láska zmizí.Započnou problémy a už to není o růžových brýlích, ale o realitě.Obdivuji lidi co odpustí a mají dost času, energie a odvahy řešit vztah, budovat ho a snažit se ho obohacovat. Ale to jsem se teď rozepsala trošičku z jiného soudku i když v podstatě ani ne.Vše souvisí se vším a už záleží jen na člověku jak je silný a odvážný aby odpustil nevěru a pokračoval dál s tím člověkem vstříc nové budoucnosti.Ale bohužel většina chlapů je nevěrná, což není novinka s tím se i počítá..ale sou to takový nabubřelci a "hrdinové" , že to neumí utajit a je jim jedno zda se to provalí.
MÉ STANOVISKO K NEVĚŘE: JASNĚ PÁNOVÉ POKUD TO UMÍTE A JSTE GENTLEMANI ŽE NEDOPUSTÍTE ABY SE VÁM TO MOTALO VE VZTAHU S MILOVANOU OSOBOU.POTOM MÁTE U MĚ ZELENOU!PROTOŽE JEN OPRAVDOVÝ CHLAP CO CTÍ SVÉ ZÁSADY A TY POČÍNAJÍ LÁSKOU JE CHLAP! A TEN SI NA TO "SVÉ" V ŽIVOTĚ NENECHÁ SÁHNOUT JINOU ŽENŠTINOU, PROTOŽE TAKOVÝTO MUŽI VĚDÍ JASNĚ UŽÍT SI, ALE VĚDÍ KDE JE JEJICH DOMOV A KAM SE MAJÍ VRÁTIT. TI SE NEZALÁSKOVÁVAJÍ A NEPOBLÁZNÍ DO JINÉ JEN SI UŽIJÍ...A CO OČI NEVIDÍ SRDCE NEBOLÍ.TAKŽE PÁNOVÉ..MYSLETE!!!!!

Zaslal/a: Lucik9 (13 let)
50%
Archivní příspěvek
03.03.2008 00:00
Nevěra??????Strašná věc,taky s ní mám zkušenosti né jako já ale můj přítel mě podved takže o tom moc dobrý mínění nemám je to svinstvo pokud někoho mám rád tak ho nebudu podvádět !!!!!!!!!!

Zaslal/a: Papajinka (15 let)
50%
Archivní příspěvek
1,2,3... 14
https://www.poradna-lasky.cz/cs/registrace::Registrace
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napoveda::Nápověda
https://www.poradna-lasky.cz/cs/vseobecne-podminky::Všeobecné podmínky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ochrana-osobnich-udaju::Ochrana osobních údajů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/podporte-nas::Podpořte nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/caste-dotazy::Časté dotazy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/zaslani-dotazu::Zaslat dotaz
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nase-odpovedi::Naše odpovědi
https://www.poradna-lasky.cz/cs/rekni-to::Řekni to!
https://www.poradna-lasky.cz/cs/komunikace-na-internetu::Komunikace na internetu
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty-na-odborniky::Kontakty na odborníky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/testy::Testy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ankety::Ankety
https://www.poradna-lasky.cz/cs/soutez::Soutěž
https://www.poradna-lasky.cz/cs/profily::Profily
https://www.poradna-lasky.cz/cs/seznamka::Seznamka
https://www.poradna-lasky.cz/cs/laska-v-literature::Láska v literatuře
https://www.poradna-lasky.cz/cs/pribehy::Příběhy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/basnicky::Básničky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/citaty::Citáty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/prislovi::Přísloví
https://www.poradna-lasky.cz/cs/blbinky::Blbinky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/o-poradne-lasky::O Poradně lásky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/poradna-v-cislech::Poradna v číslech
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kodex-poradce::Kodex poradce
https://www.poradna-lasky.cz/cs/cordatum-praha::Cordatum Praha
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nasi-dobrovolnici::Naši dobrovolníci
https://www.poradna-lasky.cz/cs/sponzori::Sponzoři
https://www.poradna-lasky.cz/cs/spratelene-weby::Spřátelené weby
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napsali-o-nas::Napsali o nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty::Kontakty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kniha-hostu::Kniha hostů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/tiskove-zpravy::Tiskové zprávy