Uživatel:
Heslo:
Nový uživatel
Ztráta hesla?
https://www.facebook.com/pages/poradna-laskycz/186630958026517/

říjen 2008 - STRACH Z BUDOUCNOSTI ...

04.10.2008 00:00
Možná je to zvláštní, ale strach z budoucnosti nemám. Věřím, že je všechno dáno osudem. Myslím si, že člověk svou budoucnost nijak neovlivní, prostě co příjde, přijít má a co nepříjde, přijít nemělo. Věřím také, že mě čekají jen hezké věci.

Zaslal/a: osmdesát (18 let)
50%
Archivní příspěvek
03.10.2008 00:00
Mám akorát strach, že mě opustí ti na kterých mi záleží a které mám nejradši. Nejraději bych byla kdyby žily nebo aby neumřeli. Ale každý musí jednou umřít. Ale ted si to snima užívám protože nikdy nwm co se jim může stát nebo mě. Dokud žijou tak snima trávím dost času až můžou na ně zpomínat nebo já na ně.

Zaslal/a: Sexy.Girl (0 let)
50%
Archivní příspěvek
03.10.2008 00:00
Já mám z budoucnosti tak poloviční strach..bojím se až mi umřou nejbližší a to v žádném případě nechci...potom budu muset pracovat a vydělávat a než se do toho stylu dostanu aby se nestalo něco zlého...Ale tu půlku dobra na tu se docela těším..Až budu mít děti a chci mít manžela nebude mi záoežet jestli budu mít ošklivé děti nebo manžela hlavně že je budu milovat a oni mě ...nebude mi záležet jestli budu bohatá nebo chudá Nejvíc záleží na tom aby jsme byly zdráví...Někteří si myslí jaké je důležité být krásný a bohatá ale není tomu pravda všichni sami musíme vědět že to nejduležitější je Zdraví a láska!!....Těším se na budoucnost at bude jákákoliv!!Ale netěším se až stratím nejbližší...maminku a tatínka....Nechci je ztratit......

Zaslal/a: Evishka (14 let)
50%
Archivní příspěvek
01.10.2008 00:00
Mám strach, že nebudu tím, kým bych být chtěla. Mám strach, že si nikdy nenajdu kluka. Mám strach, že se budu s našima pořád hádat, tak jako v poslední době. Mám strach, že jsem udělala něco špatně. Bojím se toho, co bude. Myslím, že strach z budoucnosti má každý, komu jeho životní cesty nejsou lhostejné. Možná i ten žebrák, kterého denně vídáme v pražském podchodu, se bojí. Bojí se, že nebude mít co jíst, že nebude mít dostatek peněz na přežití. Tady se však zasekneme - může si ten žebrák sám za to, kým teď je? Možná byl kdysi zbohatlík s audinou a bez práce, peníze lehkomyslně vyházel z kapes a ve své lenosti šel radši žebrat, než aby si našel práci. Znamená to snad, že v tom případě nemá nárok na strach z budoucnosti? Těžko říct... Rozhodně bychom však se strachem měli bojovat, nenechat ho vyhrát. Protože když se jím necháme pohltit, stáhne si nás k sobě a my budeme jeho oběti.

Zaslal/a: Zuzana1255 (14 let)
50%
Archivní příspěvek
01.10.2008 00:00
STRACH Z BUDOUCNOSTI..Má asi každý je to nesmysl ,ale každáý se musí něčeho bát....at toho že někdy umře nebo že dostane špatnou známku..a nebo snad ,že zvorá první rande ....nebo snad...ze ublíží někomu...že se snim rozejde a tak snim nebude chodit...vím známe to každý ale je to uplně nesmyslný..nikdo s etomu ovšem neubrání...já mám například strach z toho...že se nidky nenajde ten pravý....že když budu chodit s klukem..a pak s ensim rozjedu tak že mu hrozně ublížil..a tak zustavam radsi sama...to je nesmysl...co.??....každýmás atrch at s toho ze ho nevemou na skolu..ebo sna d s tooh ze se mu nepovede v práci..nebo snad..s tooho..a ze nebude moct mít deti..známe to každej...a neříkejte že ne..ale my to musíme překonat..musíme říct a tet do toho jdu prostě chhci to....musím to dokázat a když né tak si řekněte že jste pěkný srababi..a pka uvidíte jak tam pujdou všichni....do toho čeho se bojej...ale znáte ten citát....:Nejdulezitejsi okamzik je vzdy ten který prave probíhá...:-)..takze nevidim duvod proc se bát tooho...ze nebudu moct míít deti..nebo...snad....co dostanu s pisemka jsou dulezitejsi veci..a to zdraví....zdraví je to nejdulezitejsi....a tak starch z budoucnosti je k nicemu..a i kdzy ho máme vsichni...musíme ho dále znovu a znovu překonávat protože když ho překonáte objevíse další....že to tak je..??.....a i když máte starch ze zubařky..tak se nebojte...neukousne vás,...jen tam zustanete par minutek a muzete jít..priznám se ze sma a strach mám....ale skousim se na to nemyslet..sarch je zbytečný...a dokonce se i ráda bojím..:-)

Zaslal/a: Dominika (12 let)
50%
Archivní příspěvek
1,2,3...
https://www.poradna-lasky.cz/cs/registrace::Registrace
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napoveda::Nápověda
https://www.poradna-lasky.cz/cs/vseobecne-podminky::Všeobecné podmínky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ochrana-osobnich-udaju::Ochrana osobních údajů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/podporte-nas::Podpořte nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/caste-dotazy::Časté dotazy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/zaslani-dotazu::Zaslat dotaz
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nase-odpovedi::Naše odpovědi
https://www.poradna-lasky.cz/cs/rekni-to::Řekni to!
https://www.poradna-lasky.cz/cs/komunikace-na-internetu::Komunikace na internetu
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty-na-odborniky::Kontakty na odborníky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/testy::Testy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ankety::Ankety
https://www.poradna-lasky.cz/cs/soutez::Soutěž
https://www.poradna-lasky.cz/cs/profily::Profily
https://www.poradna-lasky.cz/cs/seznamka::Seznamka
https://www.poradna-lasky.cz/cs/laska-v-literature::Láska v literatuře
https://www.poradna-lasky.cz/cs/pribehy::Příběhy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/basnicky::Básničky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/citaty::Citáty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/prislovi::Přísloví
https://www.poradna-lasky.cz/cs/blbinky::Blbinky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/o-poradne-lasky::O Poradně lásky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/poradna-v-cislech::Poradna v číslech
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kodex-poradce::Kodex poradce
https://www.poradna-lasky.cz/cs/cordatum-praha::Cordatum Praha
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nasi-dobrovolnici::Naši dobrovolníci
https://www.poradna-lasky.cz/cs/sponzori::Sponzoři
https://www.poradna-lasky.cz/cs/spratelene-weby::Spřátelené weby
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napsali-o-nas::Napsali o nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty::Kontakty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kniha-hostu::Kniha hostů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/tiskove-zpravy::Tiskové zprávy