Uživatel:
Heslo:
Nový uživatel
Ztráta hesla?
https://www.facebook.com/pages/poradna-laskycz/186630958026517/

duben 2005 - VZHLED VS. VNITŘNÍ KRÁSA ČLOVĚKA

18.04.2005 00:00
Moje vnitřní krásu nikdy nikdo nepochopí,protože jsem naprosto uzavřenej člověk.Jen vybraným lidem dám tu možnost,aby mě poznali po té snad lepší stránce....a těch lidí je hodně málo.Ale myslím si že kdybych jen kousek ze sebe poodhalila lidé mě začnou mít rádi,To já ale nedokážu...

Zaslal/a: Michaela (16 let)
50%
Archivní příspěvek
14.04.2005 00:00
Vzhled vs. vnitřní krása?Myslím že to je téma,kterým se zabývá hodně lidí a každý řekne:"no samozřejmě záleží jaký je ten človek uvnitř"jo jistě,co taky s hezounem, který Vám každou chvíli jednu střelí.Ale zaujme Vás brýlatý kokta z Horní Dolní,přestože je to v jádru poklad!no nevim nevim..
Když mám mluvit z vlastní zkušenosti, tak přestože nemám tvář panenky Barbie a postavu modelek, tak mají o mě kluci docela i zájem.Že by jim nešlo jen o vzhled?Dá se říct, ale nejak zaujmout jsem musela,ne?No a najednou se mě,té rádoby správné holce, jež přece nezáleží na vzhledu, připletl kluk, co má do manekýna také daleko a já se zamilovala a mám pocit,že ani já jemu nejsem lhostejná..Vždyt kolik nežností jsme si už vyměnili!Ale vztah???To bych se za něj nesměla stydět!!!Možná ten co to ted čte si říká..áá husa hloupá!?!Ale možná jste se ještě nedostali do situace-"Vzhled vs.vnitřní krása!!!"

Zaslal/a: dita (16 let)
50%
Archivní příspěvek
13.04.2005 00:00
Myslím, možná se nadtím pousmějete, jak je to otřepaná fráze, ale je otřepaná právě proto, že je nanejvíš pravdivá a to, že kažký člověk je svým způsobem krásný. Musíme se ale pozastavit, zda-li je myšlena vnitřní nebo vnější krása. Pokud je člověk dobrý, a to myslím opravdu dobrá "duše", ten, co smýšlí jenom o hezkých věcech a vše vidí krásné, pak se jeho vnitřní krása projeví navenek, je tedy celkově krásný. Toto je pravdivá krása, jelikož vyzařuje zevnitř, takových lidí moc není a já jsem ráda, že jich alespoň pár ve svém okolí mám.
Převažují ale lidé "opační", ti, jež je příroda obdarovala "rovnou" vnější krásou. Tito lidé pak smýšlejí špatně, člověk, jokožto nedokonalá bytost, neustále hledá, jak čeho využít ve svůj prospěch, a tak se někdy Krása stane zneužívanou. Ano, souhlasím s váma. je tak těžké poznat tu vnitřní krásu od vnější, když ale budete naslouchat svému nitru, své vnitřní kráse, tak ji zaručeně poznáte...

Zaslal/a: Petra (16 let)
50%
Archivní příspěvek
12.04.2005 00:00
VZHLED je jenom něco jako "obal", o který se čověk stará. Samozřejmě podle vzhledu každý člověk má i své sympatie. Ale VNITŘNÍ KRÁSA (o tu se člověk taky strá:)) je něco jako chování, vyjadřování člověka. Je to něco, co vychází zevnitř člověka, co ukazuje jak je opravdu krásný...
Podle mě by se mělo vždy dávat na vnitřní a krásu a nejen na vzhled, ten může někdy zavádět...
Znám jednu holku, která je strašně moc krásná, sympaticka, atd. Jenže když ji postupem času poznávám čím dál tím víc, tak si uvědomuji, že zase není tak bezchybná... Např. má takový zlozvyk, že neexistuje něco čeho by chtěla dosáhnout a prostě to nešlo... Asi si myslíte že mluvím o vysokém postavení v povolání a tak, ale to vážně ne. Myslím to tak, že pokud se alespoň trošku nebude líbit nějakému klukovi (aby, až se s ním bude nudit, si mohla najít dalšího...), tak ho bude ukecávat tak dloho, až ji vážně pošle někam... No co už?! Myslím, že každý se může s návalem času a zkušeností změnit!

Zaslal/a: Andrea (14 let)
50%
Archivní příspěvek
11.04.2005 00:00
Když potkáte na ulici člověka, první věc, která vás většinou zaujme je to, jak vypadá. alespoň u kluků to tak z 90% bývá (a možná z víc:-)). Já si na lidích všímám prvních očí - brán do duše. Člověk není krásný tím, jak vypadá, ale tím, jak se chová, jak mluví, jakou má duši. A to oči dokážou prozradit. Není pravidlem, že každý extra krásný člověk je zlý. Ale většinou, když je někdo vzhledově krásný myslí si o sobě opravdu moc a může být sympatický na první pohled vedle méně atraktivního človíčka. Ale po pár slovech můžete zjistit, že ten idol před vámi - to je jenom pěkná fasáda a pod ní hniloba. A pak možná zjistíte, že ten neatraktivní človíček vedle má tak široký a upřímný úsměv, který vás pohladí po duši víc než grimasa té nádhery vedle. A že ten neatraktivní človíček má tak veliké a otevřené srdce, kde je dostatek lásky pro každého a má dostatek odpuštění pro všechny činy... Nechci říct, že krásný člověk nemá krásnou duši, vždyť každý člověk je krásný... Ale nemyslíte, že někdy je krásná duše opravdu důležitější než vzhled...?

Zaslal/a: Janina (17 let)
50%
Archivní příspěvek
1 345
https://www.poradna-lasky.cz/cs/registrace::Registrace
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napoveda::Nápověda
https://www.poradna-lasky.cz/cs/vseobecne-podminky::Všeobecné podmínky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ochrana-osobnich-udaju::Ochrana osobních údajů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/podporte-nas::Podpořte nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/caste-dotazy::Časté dotazy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/zaslani-dotazu::Zaslat dotaz
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nase-odpovedi::Naše odpovědi
https://www.poradna-lasky.cz/cs/rekni-to::Řekni to!
https://www.poradna-lasky.cz/cs/komunikace-na-internetu::Komunikace na internetu
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty-na-odborniky::Kontakty na odborníky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/testy::Testy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ankety::Ankety
https://www.poradna-lasky.cz/cs/soutez::Soutěž
https://www.poradna-lasky.cz/cs/profily::Profily
https://www.poradna-lasky.cz/cs/seznamka::Seznamka
https://www.poradna-lasky.cz/cs/laska-v-literature::Láska v literatuře
https://www.poradna-lasky.cz/cs/pribehy::Příběhy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/basnicky::Básničky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/citaty::Citáty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/prislovi::Přísloví
https://www.poradna-lasky.cz/cs/blbinky::Blbinky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/o-poradne-lasky::O Poradně lásky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/poradna-v-cislech::Poradna v číslech
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kodex-poradce::Kodex poradce
https://www.poradna-lasky.cz/cs/cordatum-praha::Cordatum Praha
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nasi-dobrovolnici::Naši dobrovolníci
https://www.poradna-lasky.cz/cs/sponzori::Sponzoři
https://www.poradna-lasky.cz/cs/spratelene-weby::Spřátelené weby
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napsali-o-nas::Napsali o nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty::Kontakty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kniha-hostu::Kniha hostů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/tiskove-zpravy::Tiskové zprávy