Uživatel:
Heslo:
Nový uživatel
Ztráta hesla?
https://www.facebook.com/pages/poradna-laskycz/186630958026517/

duben 2005 - VZHLED VS. VNITŘNÍ KRÁSA ČLOVĚKA

09.04.2005 00:00
Může být někdo krásný zevnitř někdo uvnitř...Já osobně si myslím,že když je někdo krásný uvnitř,tedy povahově,vyzařuje z něho taková ta aura,která mu dodává krásu i zvenčí...Stačí jen když se pak na vás ten člověk usměje a vy hned roztajete..U mě je teda důležitější vnitřní krása,co s člověkem,který je na pohled hezký,ale uvnitř pěkně nafoukaný?I když,ale nejste hezcí,můžete o sebe dbát....A starat se o sebe...Hlavní je,ale čeho v životě dosáhnete a to se vám podaří jenom tím jak se chováte!!!!

Zaslal/a: smalinka (13 let)
50%
Archivní příspěvek
08.04.2005 00:00
Pravda je ta,že vzhled o skutečné povaze člověka napoví jenom velice málo,na druhou stranu ale kdo dnes tuhle skutečnost bere na vědomí? Člověk většinou soudí podle prvního dojmu,který na něj druhý udělá a první dojem dělá vzhled. Kluci slintají nad každou štíhlou dlouhonohou blondýnu s vycpanýma prsama,přitom kolikrát ani chudáčci netuší,že jejich potenciální objekt zájmu je ve skutečnosti naprosto nesnesitelná osoba s totální absencí intelektu nebo smyslu pro humor a věrnost je pro ně jenom jedno ze slov ve slovníku bez bližšího významu. Ale ano,jsou mezi námi i lidé krásní,příjemní,přátelští a inteligentní zároveň a já všechny tyhle lidi považuju za neuvěřitelně šťastné,i když tady v jejich životě může nastat komplikace:"Miluje mě proto,jak vypadám nebo proto,jakou mám povahu?" Určování povahy podle vzhledu má povrchní charakter. Vzhled může při hledání partnera hrát hlavní roli při prvním setkání,dále už však bude hrát prim povaha. Horší to už může být při hledání zaměstnání,pokud se u příjimacího pohovoru sejdou dva lidé,z nichž jeden má schopnosti ideální pro dané místo a vypadá víceméně tuctově,zatímco schopnosti druhého jsou mírně podprůměrné,ale je upravený až přeupravený,koho vezmou? Zapůsobí první dojem,to je jisté. Já sama nemůžu posoudit,jestli je ve finále důležitější vzhled nebo vnitřní krása,ale myslím si toto:
Ne každý,kdo je krásný,je zároveň milý,přátelský a inteligentní a ne každý,kdo krásný není,musí být hloupý a nesnesitelný-prostě špatný. Taky se tady ale musí zákonitě zúročit relativnost slova vnější krása,ale to třeba příště...

Zaslal/a: ddddaanger (18 let)
50%
Archivní příspěvek
08.04.2005 00:00
V dnešním světě, hodně záleží na tom, jak kdo vypadá. Ze všech stran se na nás valí modelky, miss, móda údává směr. Proto věřím, že pro většinu lidí je vzhled to nejdůležitější. Když jde po ulici někdo výstřední v posledním modelu, všichni se za ním otočí s obdivem, na druhou stranu když, někdo nejde s módou nebo má nějakou viditelnou vadu na kráse, většině lidí připadá méněcenný možná až odporný. Málokdo si už uvědomí, že v tomhle světě zaměřeném spíše na materiální hodnoty, by mohl existovat člověk méně hezký z vnějšku, ale s nádhernou duší. Vždyť takoví lidé mohou být hodní, umět spoustu věcí, být chytří či nějakým způsobem nadaní. Například Sókratés - nebyl nijak hezký, spíš ošklivý, přesto něco dokázal, stal se jedním z nejvýznamnějších filozofů. Třeba, když si to vezmu ze své zkušenosti, tak se mi líbilo už mnoho hezkých kluků, ale ani s jedním z nich jsem nikdy nezačala chodit, protože jsem zjistila, že jsou většinou arogantní a namyšlení a tím se mi líbit přestali, spíš mi začali být odporní. Na druhou stranu, když jsem viděla poprvé svého kamaráda, tak se mi nelíbil, ale za pár minut jsem zjistila, že je neuvěřitelně vtipný a usměvavý, že má v sobě obrovské kouzlo a rázem mi připadal mnohem hezčí než ti arogantní frajeři. Přesto všechno si myslím, že na každého z nás čeká ten pravý, který se nám bude líbit jak z vnějšku, tak si zamilujeme jeho duši. Káždý má jiný vkus a názory lidí se mění a to i názory na krásu jiných osob.

Zaslal/a: Monika (22 let)
50%
Archivní příspěvek
07.04.2005 00:00
Myslím si,že člověk by si měl všímat i vnitřní krásy.Vím,že mi bude spousta lidí oponovat,že záleží i na kráse vnější,ale to není to člověk pak třeba na budoucím příteli/přítelkyni hleda.Člověk hledá někoho kdo mu bude rozumnět a bude mu s ním dobře a nejen krásnou tvářičku.

Zaslal/a: Katka (18 let)
50%
Archivní příspěvek
06.04.2005 00:00
Rozhodně se liší.Na vzhledu v dnešním světě záleží, ale pro mě je rozhodující vnitřní krása, ale příšeru bych si nikdy asi (zatím)nevzala.

Zaslal/a: Hanka Míková (15 let)
50%
Archivní příspěvek
1,2 45
https://www.poradna-lasky.cz/cs/registrace::Registrace
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napoveda::Nápověda
https://www.poradna-lasky.cz/cs/vseobecne-podminky::Všeobecné podmínky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ochrana-osobnich-udaju::Ochrana osobních údajů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/podporte-nas::Podpořte nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/caste-dotazy::Časté dotazy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/zaslani-dotazu::Zaslat dotaz
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nase-odpovedi::Naše odpovědi
https://www.poradna-lasky.cz/cs/rekni-to::Řekni to!
https://www.poradna-lasky.cz/cs/komunikace-na-internetu::Komunikace na internetu
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty-na-odborniky::Kontakty na odborníky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/testy::Testy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ankety::Ankety
https://www.poradna-lasky.cz/cs/soutez::Soutěž
https://www.poradna-lasky.cz/cs/profily::Profily
https://www.poradna-lasky.cz/cs/seznamka::Seznamka
https://www.poradna-lasky.cz/cs/laska-v-literature::Láska v literatuře
https://www.poradna-lasky.cz/cs/pribehy::Příběhy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/basnicky::Básničky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/citaty::Citáty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/prislovi::Přísloví
https://www.poradna-lasky.cz/cs/blbinky::Blbinky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/o-poradne-lasky::O Poradně lásky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/poradna-v-cislech::Poradna v číslech
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kodex-poradce::Kodex poradce
https://www.poradna-lasky.cz/cs/cordatum-praha::Cordatum Praha
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nasi-dobrovolnici::Naši dobrovolníci
https://www.poradna-lasky.cz/cs/sponzori::Sponzoři
https://www.poradna-lasky.cz/cs/spratelene-weby::Spřátelené weby
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napsali-o-nas::Napsali o nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty::Kontakty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kniha-hostu::Kniha hostů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/tiskove-zpravy::Tiskové zprávy