Uživatel:
Heslo:
Nový uživatel
Ztráta hesla?
https://www.facebook.com/pages/poradna-laskycz/186630958026517/

červen 2003 - BYL/A BYCH RADĚJI, KDYBY SE TO NESTALO ...

13.06.2003 00:00
Úplně nejraději bych byl,kdyby se nestalo narození Hitlera.
Ukázal,jaký může být člověk haj*lem,jak může člověk škodit druhým,jak může býtčlověk zlý a jak,bohužel,může získat takový padouch obrovskou podporu skoro celého národa.
Jsou dvě hrozné věci,kvůli kterým ho,asi jako všichni ostatní,nemohu vystát.
Tou první je to ,co udělal s naší zemí.On ji sice poškodil jen málo,ale kdyby nebylo ho ,tak by se k vládě našeho státu vůbec nedostali komunisti a tím by nebyla zničena jak naše ekonomika tak náš národní vkus.Je podle mého názoru velmi pravděpodobné,že bychom byli zakladatelé EHS nebo by jsme dnes,stejně jako Švýcarsko,do EU nemuseli vůbec vstupovat.
Dále ho také nesnáším kvůli tomu,kolika lidem ublížil.Filmy s tématikou jeho obětí jsou mými oblíbenými filmy a vždy si u nich rád pobrečím a zanadávám na Hitlera.
Styďte se,nacisti,fašisti a podobná verbeš!!! A Vy,normální lidé se snažte o to,aby se nikdy neopakoval takový Hitler.

Zaslal/a: NobEdar (15 let)
50%
Archivní příspěvek
11.06.2003 00:00
Kolikrát si to člověk ve svém životě může vůbec říci, aby to nebylo mnohokrát a nebo málokrát? Teď nedávno jsem napsala jednomu klukovi, že jsem ho vždy milovala a že ho ještě pořád miluji. Nevím jestli se toho lek, ale vyhýbá se mi a nesnaží se se mnou nějak komunikovat.Začal flirtovat s ostatníma holakama a já jsem se před jeho očima rozplynula jako dým z malého ohýňku. V tom jsem si řekla BYLA BYCH RADĚJI KDYBY SE TO NESTALO. Kdybych nenapsala osudnou smsku mohli jsme býti nejlepšími kamarádi. Nevím jestli to do konce roku dokáži vyřešit. Snad mi v tom někdo pomůže. Jenomže co kdybych mu to nikdy nenapsala? Zřejmě by se to nikdy nedozvěděl a já bych se trápila zase s tím, proč jsem mu to neřekla. Bohužel věci uskutečňujeme dříve než nám mozek začne myslet a tak se to občas vymkne kontrole. Ale i když slunce zapadá každý večer a každé ráno vychází, jednou až to budeme nejméně čekat se ta obrovská žhavá koule stratí a my budeme litovat toho, ne co jsme řekli nebo učinili, ale toho co jsme nestihli uskutečnit.

Zaslal/a: Andy+ (16 let)
50%
Archivní příspěvek
06.06.2003 00:00
Je hodně věcí, které by člověk nejraději vymazal z minulosti svého života. Ať je to špatná známka ve škole nebo třeba hádka, během které jste řekli něco, co Vás teď hodně tíží. Zamysleme se, ale nad tím, že vše, co nás na této planetě zatěžuje, nepramení ze samotné podstaty jednotlivých problémů, ale z mnohem nenápadnější záležitosti. Představte si, že není problém v tom, co jte udělali vy, ale v tom, co způsobyli vaši rodiče. Nebýt toho, že se jednoho dne jakýsi pár lidí rozhodl mít potomka, dnes by Vás nemuselo zajímat ani tohle téma. Můj přízpěvek není dlouhý, ale když se zamyslíte nad jeho obsahem, pak myslím, že není co dodat...Snad Vás tímto nenavádím k věcem, kterých byste jednou mohli litovat, ale pamatujte, že ani já si nevybrala místo na tomto světě...:o))

Zaslal/a: Tereza Kopecká (17 let)
50%
Archivní příspěvek
05.06.2003 00:00
Nevím, jakou věc bych raději nezažila...vždyť se říká, že se člověk chybami učí a zklamání patří k životu.
I když, jedna věc by tady byla. Ještě před pár měsíci bych si určitě přála, aby se nikdy nestalo to, že můj kluk jel do jiného města a tam se zamiloval...
Jenže kdybysme se nerozešli, nepotkala bych mého broučka. A rozchodem bych nenašla moc dobrého kamaráda - mého bývalého kluka.
Já si totiž myslím, že nemá cenu litovat něčeho, co se už stalo. Pokud se dá něco vrátit zpátky, proč ne. Jestli ne, proč se tím trápit, život jde dál...

Zaslal/a: Billie (19 let)
50%
Archivní příspěvek
04.06.2003 00:00
SEN!!
jednou v noci se mi zdal sen!sedela jsem u kamaradky a slysela ze mi zvoni telefon, sla sem mobil zvednout a ten hlas, co mi oznamoval ze do 1 roku zemre muj nejlepsi pritel,mi byl povedomy!porbudila sem se ........po roce ve stejny den, kdy se mi tenhle sen zdal(psala sem si sny a dny kdy se mi zdali do denicku)za mnou prisla osoba, mlada pani s kocarkem a rekla mi, utikej za tim koho milujes a rekni mu ze por tebe znamena vsechno na svete, kdyz nepujdes zemre!vzpomela sem si naten sen, ale protoze Mrtin byl v Americe, musela sem nejdriv k telefonu!Kdyz jsem se dovolala do jeho bytu, zvedla mito jeho maminka a rekla, ze martina pred pul hodinou odvezli do nemocnice, kde hned po dopraveni zemrel na zastavu srdce!nikdy se srdickem problem nemel!....po dalsi cas, kdy jsem se davala psychicky dohromady ,jsem potkala tu pani s kocarke, a ona mi rekla, je mi moc liti ze Martin zemrel, mela jsem ti o tom povedet driv!netusila jsem co po me chce, tak mi vse vysvetlila!misto aby mi to rekla, musela se svym chlapackem k doktorovi!myslela sem ze tu zenskou zabiju, ale pak si uvedomil, ze ja bych se zachovala stejna, kdyz by so memu diteti o zivot(chlapecek mel astmatickej zachvat)!martinuv pohreb se konal v Praze a ted za nim kazdej den chodim, abych mu rekla co novyho!jsem se vsim uz smirena, ale byla bych radsi, kdyby se to nestalo.......to je prece jasny, ne?:)

Zaslal/a: Terezka (13 let)
50%
Archivní příspěvek
1,2,3
https://www.poradna-lasky.cz/cs/registrace::Registrace
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napoveda::Nápověda
https://www.poradna-lasky.cz/cs/vseobecne-podminky::Všeobecné podmínky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ochrana-osobnich-udaju::Ochrana osobních údajů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/podporte-nas::Podpořte nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/caste-dotazy::Časté dotazy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/zaslani-dotazu::Zaslat dotaz
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nase-odpovedi::Naše odpovědi
https://www.poradna-lasky.cz/cs/rekni-to::Řekni to!
https://www.poradna-lasky.cz/cs/komunikace-na-internetu::Komunikace na internetu
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty-na-odborniky::Kontakty na odborníky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/testy::Testy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ankety::Ankety
https://www.poradna-lasky.cz/cs/soutez::Soutěž
https://www.poradna-lasky.cz/cs/profily::Profily
https://www.poradna-lasky.cz/cs/seznamka::Seznamka
https://www.poradna-lasky.cz/cs/laska-v-literature::Láska v literatuře
https://www.poradna-lasky.cz/cs/pribehy::Příběhy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/basnicky::Básničky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/citaty::Citáty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/prislovi::Přísloví
https://www.poradna-lasky.cz/cs/blbinky::Blbinky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/o-poradne-lasky::O Poradně lásky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/poradna-v-cislech::Poradna v číslech
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kodex-poradce::Kodex poradce
https://www.poradna-lasky.cz/cs/cordatum-praha::Cordatum Praha
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nasi-dobrovolnici::Naši dobrovolníci
https://www.poradna-lasky.cz/cs/sponzori::Sponzoři
https://www.poradna-lasky.cz/cs/spratelene-weby::Spřátelené weby
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napsali-o-nas::Napsali o nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty::Kontakty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kniha-hostu::Kniha hostů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/tiskove-zpravy::Tiskové zprávy