Uživatel:
Heslo:
Nový uživatel
Ztráta hesla?
https://givt.cz/RAOSset.php?organizationId=571

červen 2003 - BYL/A BYCH RADĚJI, KDYBY SE TO NESTALO ...

21.06.2003 00:00
Byla bych raději, kdyby se nestalo mnoho věcí... Snad by se to sem ani nevešlo. Nejhorší je, že s mnoha věcmi jsem ani nemohla nic udělat. Prostě se staly a já jim nijak nezabránila. Možná by to chtělo něco konkrétního... Tak třeba se moji rodiče rozvedli. Nežili spolu od mých sedmi let a já jsem k tátovi jezdila jen jednou za 14 dní na víkend. Celkem jsme se od sebe odcizili.
Pak se stala další hrozná věc, která zasáhla do mého života. Maminka umřela na rakovinu. Nejhorší bylo, že i když mě všichni připravovali na to, že umře, já jsem tomu nevěřila. Měla už druhé metastázy a já jsem si říkala, proč by to nepřežila i napotřetí? Ale nepřežila. A já začala po sedmi letech zase žít s tátou... od toho se odvíjela spousta mých dalších problémů... Už jsou to skoro tři roky a já jsem se s tím ještě pořádně nesmířila... Proto si myslím, že kdyby se tohle všechno nestalo, byla bych nejen raději, ale možná bych teď byla i šťastná...

Zaslal/a: Beruška (17 let)
50%
Archivní příspěvek
20.06.2003 00:00
Nic mě nenapadá.

Zaslal/a: Peša (15 let)
50%
Archivní příspěvek
17.06.2003 00:00
byla bych radeji,kdyby se to nestalo právě těd když se naši hádají.bylo to tak jednoho dne naši si vjeli pekne do vlasů a ten den se to stalo vyspala jsem se se svým klukem a on si nevzal kondom a ja jsem pritom chtela abysi ho nasadi povidal ze jo ale nakonec si nevzal a jsem to nepoznala a to jsem ja blbec mela poznat protoze kvuli me blbosti jsem spadla do jináče a hned byl maler nasi se kvuli tomu málem zhroutili ale uz je tu dobry protoze jsem si to male nevine stvorenicko i kdyz jsem nechtela nechala vzit.skoda mohla to byt treba hezke devce.Ale přece byla bych raději,kdyby se to nestalo. JANA

Zaslal/a: Jana (13 let)
50%
Archivní příspěvek
15.06.2003 00:00
Byla bych radeji, kdyby lide tak nezpohodlneli...vim, ze ja nejsem jina, ale je to tim, ze jsem se narodila do tehle doby."Kazdy" mysli jen na sebe a na sve stesti a pohodu...vetsinu zajimaji jen penize...:-( ale co je nejhorsi, clovek si zacal myslet, ze ziskal "prevahu" nad prirodou, ze ji ma v hrsti... Mysli si, ze je vetsim panem, coz je holy nesmysl. Priroda trpi vic a vic...porad se o tom mluvi,ale nic se s tim nedeje...:o( Dneska existuje tolik ekologickych problemu, ze je nespocitame ani na vsech prstech svych nohou a rukou...ropne katastrofy na mori, vyvoz odpadku do lesiku, pohazovani odpadku, niceni ozonu...nemam silu na to, abych vse vypisovala..ono to ani NEJDE!!!:o(( Chci jenom rict, ze jestli to takhle bude pokracovat dale, priroda se zacne mstit jeste vic nez doposud!!!a ma na to PRAVO!!!Co treba nemoci?? Mor, hladomory?? Jsou zde proto, aby se pocet lidi na svete stabilizoval...jsou veci, ktere neovlivnime, ale take ty, ktere ovlivnit muzeme a lehce...jenomze kdyz si kazdy rekne:"Kdyz to udelam ja, takovy maly mravenecek, NIC se nestane!!" Stane se...protoze kdyz takhle bude uvazovat kazdy mravenec vedle sebe, je vam jasne, jak to asi dopadne...cele mraveniste musi spolupracovat, aby sla prace od ruky a mela nejaky system...a ja budu doufat, ze i Vy si uvedomite, jaky velky vyznam na tomhle svete mate a budete se alespon trosku snazit....je to v nas VSECH.....ja si ted intenzivne uvedomuju, ze timhle malym prispevkem nic nezmenim, ale budu mit alespon ulevu ve svem srdci..a pohladi me, kdyz si par mych sluvek vezmete k srdci..DEKUJI:-)

Zaslal/a: Marcuška (17 let)
50%
Archivní příspěvek
14.06.2003 00:00
Jó, to je hodně věcí. Ale na 30. dubna 2003 jen tak nezapomenu. S kamarádkou jsme nahrávaly kazetu číslo sedm. Přebíhaly jsme přes hlavní silnici i s naším rádiem. Pevně jsem svírala jeho rukojeť a bříškama prstů jsem hladila anténku. Bylo okolo druhé hodiny odpolední. Jel velký kamion. Neviděla jsem tu škodovku, která ho neslyšně předjížděla. Já jsem zakřičela, že můžeme. Kamarádka vyrazila a já za ní. Viděla jsem tu škodovku, jak se na mě řítí. Najednou mě zamrazilo a můžu vám říct, že jsem to málem nestihla. Celým tělem projelo něco divného. Nebyla to obyčejná husí kůže, ale něco ještě jinačejšího. Stála jsem s rádiem v ruce a dívala jsem se na své z neznámého důvodu rozvázané tkaničky u tenisek. Večer, když jsme dělali kuře v krbu, mi mamka řekla, že okolo druhé hodiny odpoledne zajel autobus holku od naší učitelky na hudebku. Byla teprve v druhý třídě. Vzpoměla jsem si na to mrazení. Měla jsem takové štěstí. Vždyť to samé se mohlo stát mě. To mrazení bylo varování, že jeden chudák už tady je. Byla bych raději, kdyby se opravdu nic z toho nestalo, ale bohužel život je život.

Zaslal/a: Šárka (1 let)
50%
Archivní příspěvek
1,2 4
https://www.poradna-lasky.cz/cs/registrace::Registrace
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napoveda::Nápověda
https://www.poradna-lasky.cz/cs/vseobecne-podminky::Všeobecné podmínky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ochrana-osobnich-udaju::Ochrana osobních údajů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/podporte-nas::Podpořte nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/caste-dotazy::Časté dotazy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/zaslani-dotazu::Zaslat dotaz
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nase-odpovedi::Naše odpovědi
https://www.poradna-lasky.cz/cs/rekni-to::Řekni to!
https://www.poradna-lasky.cz/cs/komunikace-na-internetu::Komunikace na internetu
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty-na-odborniky::Kontakty na odborníky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/testy::Testy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ankety::Ankety
https://www.poradna-lasky.cz/cs/soutez::Soutěž
https://www.poradna-lasky.cz/cs/profily::Profily
https://www.poradna-lasky.cz/cs/seznamka::Seznamka
https://www.poradna-lasky.cz/cs/laska-v-literature::Láska v literatuře
https://www.poradna-lasky.cz/cs/pribehy::Příběhy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/basnicky::Básničky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/citaty::Citáty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/prislovi::Přísloví
https://www.poradna-lasky.cz/cs/blbinky::Blbinky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/o-poradne-lasky::O Poradně lásky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/poradna-v-cislech::Poradna v číslech
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kodex-poradce::Kodex poradce
https://www.poradna-lasky.cz/cs/cordatum-praha::Cordatum Praha
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nasi-dobrovolnici::Naši dobrovolníci
https://www.poradna-lasky.cz/cs/sponzori::Sponzoři
https://www.poradna-lasky.cz/cs/spratelene-weby::Spřátelené weby
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napsali-o-nas::Napsali o nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty::Kontakty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kniha-hostu::Kniha hostů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/tiskove-zpravy::Tiskové zprávy