Uživatel:
Heslo:
Nový uživatel
Ztráta hesla?
https://givt.cz/RAOSset.php?organizationId=571

červenec 2002 - MŮJ NEJKRÁSNĚJŠÍ SEXUÁLNÍ ZÁŽITEK

12.07.2002 00:00
Hm...... moc rád na to vzpomínám. Bylo to nedávno. Byl jsem ještě panic a strašně moc jsem se obával toho abych se npoprvý neztrapnil. Mám totiž úplně skvělou holku, kterou znám už od mateřský. VBždycky jsme byli skvělý kamarádi a jezdili jsme spolu na dovolenou - teda jako naše dvěrodiny, protože jsme sousedi. No a před rokem se z našeho kamarádství vyklubalo víc. Začali jsme spolu chodit. Byli jsme si oba první - i na polibky. No a skvěle jsme si rozumněli a tak jsme se rozhodli, že se budeme spolu poprvý milovat. Hrozně jsme se toho báli, ale vzájemně jsme si dodávali odvahy. Když nastal ten den, moji rodiče byli pryč a tak jsem doma přiravil večeři - trochu jsem to připálil, ale nedalo se už nic dělat. Když ona přišla, byla celá v rozpacích a měla strach se mi podívat do očí. Tak jsme se v trapným tichu najedli a dali si trošku vínka naa povzbuzení - a to byla chyba. Když měl dojít na věc, nemohl jsem si nasadit kondom a tak jsem jako muž zklamal - dost mě to vzalo, ale v týhle chvíli jsem pocítil, jak je to skvělá holka - říkal nádherný věci a já na celej ten trapas zapomněl. Pak jsme šli spát - bylo skvělý mít jí v náručí. Ráno jsem jí probudil polibkem a začal jsem jí hladit. Bylo jasný, že teď to bude. a bylo a bez problémů. Bylo to úplně skvělý a měl jsem velkou radost, že jí to vůbec nebolelo. Zkrátka bomba - byl to ten nejhezčí sex, co jsem moh mít a těším se, že pokaždý už to bude jenom lepší....

Zaslal/a: Robert (18 let)
50%
Archivní příspěvek
31.07.2002 00:00
Minulý rok jsem já i naše parta s mojí nejlepší kamarádkou vyrazili k vodě pod stan.Už od první chvíle co jsme dorazili bylo vše fajn a my se mohli těšit na týden plný legrace a zábavy.Já a Lucka jsme byli nejlepší kamrádi už od dětství a nikdy jsme nepomysleli , že by mohlo něco mezi nás vstoupit. Lucka byla známá tím , že často střídala kluky , ale to mi vůbec nevadilo.Říkali jsme si své problémy a navzájem si radili , a proto jsme se i rozhodli , že budem spát společně v jednom stanu.Užívali jsme si opravdu dobře až nastal poslední večer.Uspořádali jsme táborák a do noci si u ohně povídali.Lucka odešla o něco dřív ale , já jsem tam zůstal a bavil se dál.Když jsme zkončili Lucka už spala.Díval jsem se na ní a něžně jí políbil.Probudila se.Začali jsme se líbat a milovat.Bylo to krásné.Ráno , když jsme se probudil Lucka ve stanu nebyla.Vyšel jsem tedy a uviděl jí jak je opřená o mohutný kmen lípy a pláče.Příšel jsem k ní a utřel jí slzy.To se nemělo stát ty ne Honzo.Odešel jsem a zbalil jsem si věci.Co jsem si myslel?Že budu ten , na kterýmu jí opravdu záleželo?Ten den jsem sám bez rozloučení odjel.Teď , když se občas potkáme si řeknem sotva ahoj.Trvalo dlouho než jsem se z toho dostal , ale nelituji.Jsem rád , že ona byla první.

Zaslal/a: Honza (16 let)
50%
Archivní příspěvek
29.07.2002 00:00
Bylo to v létě.Slunce nás pálilo do zad a mi oba jsme leželi na dece.Bylo to na louce u cesty.Ona ležela na zádech a měla už jen spodní prádlo.Já ležel na ní a ona mi sundavala kalhoty.Najednou kolem běžela nějaká ženská(po té cestě).Jak nás viděla ,tak zařvala něco na způsob:"Ty bláho".Nevím přesně ,vyrušila mě z mého soustředění.Ta moje se lekla a já ostatně taky.Ta ženská byla ale nějaká sebevědomá a šla přímo k nám a chtěla se k nám přidat.Asi nymfomanka,sem si v duchu říkal.Ta moje byla ještě tehdy pana a mělo to být pro ni poprvé,tak tam nikoho jiného než mě (a mýho)nechtěla.
Skončilo to trojkou.Ta moje na to teď velice ráda vzpomíná,protože pro ni byl její nejerotičtější zážitek(a taky dost originální-která z dam přišla o panenství ve třech?).Tu běžkyni jsme už potom nikdy nepotkali.A to stále občas zajdem na "naše"místo.

Zaslal/a: Kuba (17 let)
50%
Archivní příspěvek
25.07.2002 00:00
v autě

Zaslal/a: Eva (18 let)
50%
Archivní příspěvek
21.07.2002 00:00
Je mi 20 let a za svůj život jsem měla zatím pouze jednoho sexuálního partnera. Nuda? Myslím že ne. Jsme spolu Něco přes tři roky a docela nám to klape. Tak proč něco měnit? Myslím, že nejkrásnější milování je s ním vždy, když se pohádáme. To je potom pohádka. Takže můj nejkrásnější sexuální zážitek je skoro pokaždé !!! :-))))) Mějte se!
Zdraví Lucka

Zaslal/a: Lucie (20 let)
50%
Archivní příspěvek
2
https://www.poradna-lasky.cz/cs/registrace::Registrace
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napoveda::Nápověda
https://www.poradna-lasky.cz/cs/vseobecne-podminky::Všeobecné podmínky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ochrana-osobnich-udaju::Ochrana osobních údajů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/podporte-nas::Podpořte nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/caste-dotazy::Časté dotazy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/zaslani-dotazu::Zaslat dotaz
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nase-odpovedi::Naše odpovědi
https://www.poradna-lasky.cz/cs/rekni-to::Řekni to!
https://www.poradna-lasky.cz/cs/komunikace-na-internetu::Komunikace na internetu
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty-na-odborniky::Kontakty na odborníky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/testy::Testy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ankety::Ankety
https://www.poradna-lasky.cz/cs/soutez::Soutěž
https://www.poradna-lasky.cz/cs/profily::Profily
https://www.poradna-lasky.cz/cs/seznamka::Seznamka
https://www.poradna-lasky.cz/cs/laska-v-literature::Láska v literatuře
https://www.poradna-lasky.cz/cs/pribehy::Příběhy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/basnicky::Básničky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/citaty::Citáty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/prislovi::Přísloví
https://www.poradna-lasky.cz/cs/blbinky::Blbinky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/o-poradne-lasky::O Poradně lásky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/poradna-v-cislech::Poradna v číslech
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kodex-poradce::Kodex poradce
https://www.poradna-lasky.cz/cs/cordatum-praha::Cordatum Praha
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nasi-dobrovolnici::Naši dobrovolníci
https://www.poradna-lasky.cz/cs/sponzori::Sponzoři
https://www.poradna-lasky.cz/cs/spratelene-weby::Spřátelené weby
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napsali-o-nas::Napsali o nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty::Kontakty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kniha-hostu::Kniha hostů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/tiskove-zpravy::Tiskové zprávy