Uživatel:
Heslo:
Nový uživatel
Ztráta hesla?
https://www.facebook.com/pages/poradna-laskycz/186630958026517/

září 2007 - KDO JSEM A KAM PATŘÍM?

09.09.2007 00:00
Nevim přesně co tu ode mě chcete slyšet ale jsem strašně bláznivá a ulítlá holka která patří do kroměříže :D no to možná ne,ale někdy mě to tak připadá,jednou jsme jeli s mou mámou k babičce a to mě bylo asi 11let ted už je mi 15 a mám větší rozum teda jak kdy,a jak jsem s mámou jela tak jsme jeli směr přes Kroměříš ještě jsme nebyli tam,ale kousek od Kroměříže a moje mamka jen tak plácla na mě ze srandy," jak mě ořád doma zlobíš tak tě tady hodim do kroměříže a tam si s tebou pohrajou jo"? a já že ne.. a jaksi jsem tu její větu vzala vážně a jak jsme jeli v tom autě tak jsem odevřela kliku a vyskočila z auto do kukuřice,moje máma okamžitě zastavila a začla mě tam hledat a křičet" Terezko já si dělala srandu" ale já sem ji nevěřila autíkala jsem dál a křičela na nu že ji nevěřím že se bojím apod. a ona mě nakonec chytla a řekla mě že by mě nikdy nedala že si ze mě dělá srandu apod. a nakonec jsme jeli v autě a povídali si,smály se apod..a tak já osobně myslím že jsem parštěná a střelená holka,někdy jsu v pohodě,ale né dělám si srandu sem rpostě obyčejná holka jako každá druhá! (dpufám teda :D) tak ahoj Terka

Zaslal/a: Terry (17 let)
50%
Archivní příspěvek
07.09.2007 00:00
Jsem holka která někdy ani neví kam má patřit. Neměla jsem nikdy kluka mám sestru která mě bije a masturbuju není to život je to to z čeho se musím dostat je to to kde jsem a odkud a navíc je to i to co nechci aby to bylo jsem to JÁ.

Zaslal/a: Adela Lysakova (12 let)
50%
Archivní příspěvek
05.09.2007 00:00
Nikdy jsem vlastně nevěděla kdo jsem a kam patřím, připadalo mi, že jdu a přede mnou jen tma a já tápu, vždy jsem na něco narazila, ať už to byla škola, práce nebo lidi a připadala jsem si jak alenka v říši divů. Vypadalo to, že dělám botu zy botou, ale těď už konečně vysvytlo slunce,jsem šťastná, jsem kdo jsem a je to fajn, jsem to prostě já a kam bych jinam patřila než k milující rodině, přátelům a známým. Život je super anetrvalo mi zase tak dlouho než jsem na to přišla, pesimista už nejsem, je faktže optimista asi taky nikdy nebudu, ale už si nedělám ze všeho hlavu, beru věci tak jak jsou, vždyť ono to všechno nakonec nějak dopadne.

Zaslal/a: Stejdy (23 let)
50%
Archivní příspěvek
04.09.2007 00:00
KDO JSEM A KAM PATŘÍM?
Tato otázka je ta pravá otázka,,k zamyšlení". Je to jedna z nejdůležitějších věcí co bychom měli znát-sami sebe.Když si tuto otázku budeme dokázat zodpovědět budeme o velký kus dál a mnoho věcí sami sobě ulehčíme. Za ukázkový příklad nemohu dát sebe,protože na cestě sebepoznáním zdaleka ještě nejsem v cílové rovince. Každopádně už mnoho vím.Například co chci v životě dokázat.Znám své cíle a už jsem udělala první malinký krůček k tomu je dosáhnout. A sice jsem se přihlásila na dobrou školu,která nejenom,že je na stejné úrovni jako gymnázium,ale také jí hodně záleží na přípravě do života. Vím o sobě,že aŤ se snažím jak se snažím,neustále jsem nervózní,uzavřená a s cizími idmi neumím komunikovat.To ale nechci! Mamča mi vždycky říkala,že k tomu čeho se nejvíc bojím se mám postavit čelem a neutíkat před tím.Jen tak strach porazím.Na škole mě čeká hodně vystoupení,prací,které budu muset před komisí obhajovat a různé jiné věci kde přijdu do kontaktu s lidmi a budu muset komunikovat.To je pro život nesmírně důležitá věc a já se ji chci naučit.Ve zkratce bych tedy chtěla odpovědět na vaši otázku:Jsem přátelská,tichá,optimistická,sebekritická a NEobyčejná 15-tiletá holka(NIKDO není obyčejný,každý je unikát a jedninečný), která chce v životě něco dokázat a bude později schopná o to bojovat. A kam patřím? Patřím domů -moje nemocná maminka mne potřebuje,a tak mé místo je a dlouho bude domA. Později však chci hodně cestovat a přestěhovat se do Švýcarska,kde si myslím bych se měla lépe než v čechách.Další věc totiž co o sobě vím je,že v žádném případě nejsem patriot.Snad se naše vláda v budoucnu vzpamatuje.Dále mě láka fotografování a hlavně psychologie...Tak to by bylo vše děkuju :)

PS:Na konec bych se ještě chtěla vyjádřit k prvnímu příspěvku...je mi moc líto, že nějaký človíček,který dokáže milovat,trpět a radovat se,za celých 18 let nenašel přátele ...když tohle čtu,moc mě mrzí,že je ještě tolik lidí,kteří se nedokáží vctítit do cizí kůže a dokáží se chovat jak bezcitná zvířata. Fakt je mi to líto:(...ale sobectví,vtahovačnost,namyšlenost,lakotu a další hnusné ,,lidské" vlastnosti nikdy sama nepřemůžu...to se budou muset lidi vzpamatovAt sami...Jinak samozřejmě přeji mnoho štěstí a hlavně přátelství a lásky.Ať na vyšce poznáš pravé přátele co tě dokáží ocenit takovou jaká jsi.:)

Zaslal/a: Janulka (17 let)
50%
Archivní příspěvek
03.09.2007 00:00
ahojky! KDO JSEM? no tak ja jsem normalni ikdyz trochu prastena holka :-)(sem puberťačka). myslim ze se mnou je sranda.mam tri nej kamosky, kterym se muzu se vsim sverit a nevykecaji to,nekdy se s nima pohadam to je fakt,ale pak je to zase v poho.jsem citliva jako kazda holka.kdyz sem nemocna tak je to se mnou k nevydrzeni.kdyz se zamijulu do kluka, tak to nedavam moc znat,jenom se mu kouknu do oci a usmeju se :-).sem pratelska povaha,docela citliva a kdyz mam svuj den - suoer naladicku, tak se mnou je fakt sranda.KAM PATŘÍM? no patrim proste mezi pubertaky a hlavne mezi holky, a do super rodiny :-).

Zaslal/a: Petík (12 let)
50%
Archivní příspěvek
1,2,3... 6
http://www.poradna-lasky.cz/cs/registrace::Registrace
http://www.poradna-lasky.cz/cs/napoveda::Nápověda
http://www.poradna-lasky.cz/cs/vseobecne-podminky::Všeobecné podmínky
http://www.poradna-lasky.cz/cs/ochrana-osobnich-udaju::Ochrana osobních údajů
http://www.poradna-lasky.cz/cs/podporte-nas::Podpořte nás
http://www.poradna-lasky.cz/cs/caste-dotazy::Časté dotazy
http://www.poradna-lasky.cz/cs/zaslani-dotazu::Zaslat dotaz
http://www.poradna-lasky.cz/cs/nase-odpovedi::Naše odpovědi
http://www.poradna-lasky.cz/cs/rekni-to::Řekni to!
http://www.poradna-lasky.cz/cs/komunikace-na-internetu::Komunikace na internetu
http://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty-na-odborniky::Kontakty na odborníky
http://www.poradna-lasky.cz/cs/testy::Testy
http://www.poradna-lasky.cz/cs/ankety::Ankety
http://www.poradna-lasky.cz/cs/soutez::Soutěž
http://www.poradna-lasky.cz/cs/profily::Profily
http://www.poradna-lasky.cz/cs/seznamka::Seznamka
http://www.poradna-lasky.cz/cs/laska-v-literature::Láska v literatuře
http://www.poradna-lasky.cz/cs/pribehy::Příběhy
http://www.poradna-lasky.cz/cs/basnicky::Básničky
http://www.poradna-lasky.cz/cs/citaty::Citáty
http://www.poradna-lasky.cz/cs/prislovi::Přísloví
http://www.poradna-lasky.cz/cs/blbinky::Blbinky
http://www.poradna-lasky.cz/cs/o-poradne-lasky::O Poradně lásky
http://www.poradna-lasky.cz/cs/poradna-v-cislech::Poradna v číslech
http://www.poradna-lasky.cz/cs/kodex-poradce::Kodex poradce
http://www.poradna-lasky.cz/cs/cordatum-praha::Cordatum Praha
http://www.poradna-lasky.cz/cs/nasi-dobrovolnici::Naši dobrovolníci
http://www.poradna-lasky.cz/cs/sponzori::Sponzoři
http://www.poradna-lasky.cz/cs/spratelene-weby::Spřátelené weby
http://www.poradna-lasky.cz/cs/napsali-o-nas::Napsali o nás
http://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty::Kontakty
http://www.poradna-lasky.cz/cs/kniha-hostu::Kniha hostů
http://www.poradna-lasky.cz/cs/tiskove-zpravy::Tiskové zprávy