Uživatel:
Heslo:
Nový uživatel
Ztráta hesla?
https://www.facebook.com/pages/poradna-laskycz/186630958026517/

leden 2007 - SNÍH - ZÁŽITKY, POCITY, RADOST...

06.01.2007 00:00
Sníh .Je to bílá peřinka co zakrývá půdu .Bohužel ji nehřeje ale chladí.Napůdě neroste tráva a rostliny,stromy mají těžké větve ,které se prohýbají pod náloži bělostné peřinky zvané sníh.Někomu je tato nadílka radostná novinka co právé ráno našel pod okny ale pro někoho přítěž .Raději by chodil po suché půdě a vnímal zeleň nežli bílou pokrývku -sníh.Pro mě je to dobré.Přece se dá radovat i v zime i když ne koupat se v rybníku a jezdit na kolečkáčích !

Zaslal/a: wilianka (16 let)
50%
Archivní příspěvek
05.01.2007 00:00
Sníh jo? Sníh je super!!! A nemyslím si to jenom já...No... Před rokem jsem k Vánocům dostala snowboard a chtěla jsem ho vyzkoušet.. Vzala jsem i nej kámošku, která si taky chtěla snowboard vyzkoušet, tak si tam ňákej půjčila.. Pak jsme potkaly spolužačku, která na prkně uměla dobře, tak se rozhodla, že nás to trochu naučí... Šly jsme s ní na tu horší sjezdovku, kde se muselo jet na kotvě... Jana jela s Kristýnou (Jana= nej kámoška, Kristýna= spolužačka) a já s její ségrou... Tý se se mnou jet nechtělo a tak hned na začátku ,,jakoby náááhodou" vypadla. Já jsem vydržela a vyjela až nahoru a ristýna mě pochválila, že sama na kotvu si netroufne ani ona.. Asi 3x jsem ještě jela sama, a pak přišla mamka... Jely jsme spolu na kotvě, ňák to s náma na jednom kopečku zalomcovalo, mamka vypadla a mě to vyhodilo hlavou dolů... Vůbec jsem nemohla vystoupit, jelikož maj snowboardisti kotvu mezi nohama... Zpanikařila jsem, ale když jsem zjistila, že nevystoupím, řekla jsem si, že to nahoru vyjedu a pak vystoupím... Ani nevim, jak mě taká kravina napadla, páč bych si nejdřív omlátila hlavu o smrčky, pak bych narazila do sloupu a nahoře bych nevystoupila, když se mi to předtim nepodařilo... Najednou se kotva zastavila, a holky sjely na mou úroveň, že mě jako zachrání... Jana byla trochu nad Kiki, sundala si prkno a nechala ho tam ležet... To se samozřejmě rozjelo, jenže daleko nedojelo, páč se Kristýně zarilo do řiti... Ta začala ječet, čímž upoutala pozornost a prej, že to Jany prkno pustí dolů... Ta ječela, ať to nedělá, zatímco mě vyprošťovala... Nakonec se nám to povedlo a když jsme sjely dolů, sklidily jsme velký potlesk.... Ale to je takový minitrapásek... Jinak sníh miluju a chtěla bych zkusit jít zas na snowboard.. Bohužel, zatím to tak nevypadá.. Aspoň se nebude nikdo kochat mými ,,držkopády" :-) Ale k tomu já sníh stejně nepotřebuju... Tak doufejme, že brzy napadne!!!

Zaslal/a: Žigulík (12 let)
50%
Archivní příspěvek
05.01.2007 00:00
SNÍH - ZÁŽITKY, POCITY, RADOST... Noo ... tak sníh .. to zrovna nneí moje téma. Teda né, že bych o něm nic nenapsala, ale jednodušej- sníh nemám ráda! Ale kdybych tohle měla rozebrat ... Začal prosinec a já jsem vůbec neměla radost. Jsem totiž teplomilný člověk :-D Zima prostě není moje oblíbený roční období. Vždycky si vybavím ten led a mráz a závějě ... No prostě děsný! Ráno do školy musím vstávat potmě a do zimy (protože přes noc máme doma teploměr na 20°C ) .. vůbec se mi nechce, musím se umýt, oblíct a pak jít do té zimy venku ... No, teda nejprve si musím oblíct teplý oblečení. To taky nemám ráda. Ty tlustý bundy a svetry ... si v tom připadám jak "baťoh"! Potom takhle navlečená nastoupím do autobusu a jedu do školy. Toto je největší děs. V tom horku v autobuse sedět navlečená (vyslíct se nemožu, jedna teho mám na sobě moc a jednak je tam tolik tilí, že tam vůbec není místo :-D ). Takže než dojedu do školy, teče ze mě "jak z vola" (říká maminka :-D ). Zimu taky nemám ráda proto, že tu všude klouže ... Tohle teda fakt nesnáším. Stoupnu si na cestu a jedu :-D Hrozná prča. Taky nesnáším ty malý telata, co se všude koulují sněhem a nehledí, do koho se trefují .... :-(
Jinak??? Říct o zimě něco pozitivního? Na zimě jsou krásný Vánoce a prázdniny. To klidně může být aji sníh a mráz, když mě nic nenutí jít ven. To můžu jít dobrovolně :-) Taky se ráda dívám z okna, jak sněží a miluju pak procházky v té krásně zasněžené krajině. Je to úplně romantický a pak ještě,když se promrzlá vrátím domů, uvařím si čaj a zalehnu k televizi ... no idylka :-) V zimě nelyžuju ani nic takovýho, ale ráda bruslím na ledě. To je fakt teda jediný, co se mi na zimě líbí ... Je mi jasný, že tu budu za "blba" , protože zimu nemám ráda, ale aspoň jsem napsala svůj názor a za svý názory se nestydím :-D Mějte se hezky ... papuč :-)

Zaslal/a: Pusenka (16 let)
50%
Archivní příspěvek
04.01.2007 00:00
no tak jo zacnem.radost:mam obrovskou radost ze tu jste!!!!to je vsechno tak papa!!!Karis

Zaslal/a: Karis (14 let)
50%
Archivní příspěvek
04.01.2007 00:00
Som velmy rada že som túto poradnu nasla dakujem

Zaslal/a: vevericka54 (10 let)
50%
Archivní příspěvek
1,2,3... 910
http://www.poradna-lasky.cz/cs/registrace::Registrace
http://www.poradna-lasky.cz/cs/napoveda::Nápověda
http://www.poradna-lasky.cz/cs/vseobecne-podminky::Všeobecné podmínky
http://www.poradna-lasky.cz/cs/ochrana-osobnich-udaju::Ochrana osobních údajů
http://www.poradna-lasky.cz/cs/podporte-nas::Podpořte nás
http://www.poradna-lasky.cz/cs/caste-dotazy::Časté dotazy
http://www.poradna-lasky.cz/cs/zaslani-dotazu::Zaslat dotaz
http://www.poradna-lasky.cz/cs/nase-odpovedi::Naše odpovědi
http://www.poradna-lasky.cz/cs/rekni-to::Řekni to!
http://www.poradna-lasky.cz/cs/komunikace-na-internetu::Komunikace na internetu
http://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty-na-odborniky::Kontakty na odborníky
http://www.poradna-lasky.cz/cs/testy::Testy
http://www.poradna-lasky.cz/cs/ankety::Ankety
http://www.poradna-lasky.cz/cs/soutez::Soutěž
http://www.poradna-lasky.cz/cs/profily::Profily
http://www.poradna-lasky.cz/cs/seznamka::Seznamka
http://www.poradna-lasky.cz/cs/laska-v-literature::Láska v literatuře
http://www.poradna-lasky.cz/cs/pribehy::Příběhy
http://www.poradna-lasky.cz/cs/basnicky::Básničky
http://www.poradna-lasky.cz/cs/citaty::Citáty
http://www.poradna-lasky.cz/cs/prislovi::Přísloví
http://www.poradna-lasky.cz/cs/blbinky::Blbinky
http://www.poradna-lasky.cz/cs/o-poradne-lasky::O Poradně lásky
http://www.poradna-lasky.cz/cs/poradna-v-cislech::Poradna v číslech
http://www.poradna-lasky.cz/cs/kodex-poradce::Kodex poradce
http://www.poradna-lasky.cz/cs/cordatum-praha::Cordatum Praha
http://www.poradna-lasky.cz/cs/nasi-dobrovolnici::Naši dobrovolníci
http://www.poradna-lasky.cz/cs/sponzori::Sponzoři
http://www.poradna-lasky.cz/cs/spratelene-weby::Spřátelené weby
http://www.poradna-lasky.cz/cs/napsali-o-nas::Napsali o nás
http://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty::Kontakty
http://www.poradna-lasky.cz/cs/kniha-hostu::Kniha hostů
http://www.poradna-lasky.cz/cs/tiskove-zpravy::Tiskové zprávy