Uživatel:
Heslo:
Nový uživatel
Ztráta hesla?
https://www.facebook.com/pages/poradna-laskycz/186630958026517/

duben 2008 - JAK SI PŘEDSTAVUJI SVOU BUDOUCÍ RODINU

07.04.2008 00:00
Svoju buducu rodinu si predstavujem tak, ze budeme vsetci zit v pohode v stasti v zdravi,budeme si o vsetkom rozpravat, radit si,zabavat sa. Nic nebude zakazane. Samozrejme take tie veci ako napr. sex az od minimalne 15 rokov. Budeme chodit na vylety, zazivat dobrodruzstvo a spoznavat ine krajiny. Takze taka uplne normalne nenormalna rodinka. A co deti? Na tuto otazku rada odpovedam. Je to mile ked si predstavim ze pred malym domcekom na krasnom zelenom travniku budu behat deti. Najprv by som chcela mat chlapceka a tak dievcatko. Ale ak by to bolo inak nebranila by som sa tomu. Urcite by k mojej buducnosti patrili aj psi. Bez psov by to nebola ozajstna rodinka. Ved sa hovori ze pes je najlepsi prijatel cloveka. Mat nejakeho maleho maznacika to si viem zivo predstavit. A aby som nezabudla na manzela. Urcite by mal byt sympaticky. Krasni nie pretoze pekny muzi maju vela zien ale sympaticky a dobry. Aby bol so svojim zivotom so mnou spokojny aj on. Teraz tu chcem spomenut aj to ze peniaze niesu vsetko. Takisto aj teraz ak by som chcela tak by som sa mohla mat stokrat lepsie. Pretoze moji rodicia su rozvedeni ale zijeme v tej istej dedine. Ja zijem s mamkou v 2 izbovom byte a moj 18 rocny brat s ockom v rodinnom dome. Mama ma prijatela ktory ma dost vela penazi a uz mi aj navrhovali aby som tam sla byvat, aleja nechcem. PRECO? Pretoze tu mam rodinu, prijatelov a znamich ktori su urcite cennejsi ako vsetky peniaze sveta. Mam stale pocit ze dokym tu budu oni a ja tak tu budem vzdy len pre nich. A tak mi neostava uz nic ine len zatvorit velku knihu myslienok a nezit pre mynulost a ani pre buducnost ale ZIT pre PRITOMNOST! S pozdravom vasa Denka d:D

Zaslal/a: Denushka92 (15 let)
50%
Archivní příspěvek
30.04.2008 00:00
No už od mala sme chtěla bejt bohatá a mít fůra dětí krásnýho hodnýho prachatýho manžela..zvířata..ale dospěla sme no a mám názor jiný... já vystuduju vysokou a chci bejt obchidní menedždmentkou bo jak se to píše.. no a na to co budu potřebovat si vydělám sama.. chtěla sem mít nejmín tři děti ted chci mít jenom jedno a to holčičku :) na mateřský budu jenom chvilku a pak třeba od dvou a půl let do věku kdy¨naše holčička bude chodit do školky... bude všechno hodně stát i tim pádem děti... no asi nebudu chtít mít barák možná malinkej ale třeba byt 3+1 nebo 4+1..koupim si k tomu zahrádku kde si budu pěstovat kytičky a opalovat se... budu chtít nějakýho klidně voříška kterýho vezmu i z útulku kterej mi bude vděčnej že bude zahrnován láskou...pak si vezmu i kočičku... moji maminku budu pravidelně stejně jako tatínka a zbytek příbuzenctva navštěvovat..když třeba skončí na ulici nebo tak tak je vezmu k nám a pomůžu jim se zpátky postavit na nohy...hmm co dál:D n i kdybych nevidělávala deseti tisíce měsíčně tak pro mě bude nejduležitější aby sme byli zdraví a štastný :)

Zaslal/a: Deniska (14 let)
50%
Archivní příspěvek
30.04.2008 00:00
Budu mýt vysokého blonďatého manžela který se válí v pěnězích.bu dem mýt vilu ve Francii a spoustu rychlích aut a motorek!!budem myt 2 deti.

Zaslal/a: Skejťačka94 (16 let)
50%
Archivní příspěvek
30.04.2008 00:00
hmm mno svoju buducu rodinu ??? nad ty som este nerozmyslala...chcela by som mat 3 deti-(aby boli samozrejme vsetky normalne)Bohateho manzela,mileho ... vela zvieratok ako napr. hady,psy,chameleon atd. ... =D

Zaslal/a: 6_NikushQa_9 (14 let)
50%
Archivní příspěvek
29.04.2008 00:00
Znáte to, přijdete z práce domů, jste utahaní a místo dávky optimismu vás doma čeká jeden velkej borčus. Manžel si stěžuje, že má hlad, děti se překřikují jeden přes druhého a večer, místo televize uklízíte, mažete svačiny a tváříte se, že je všechno v nejlepším pořádku.
Tak takhle teda rozhodně ne, takhle si svou rodinku, ach ano, tu mou vysněnou rodinku, nepřestavuju. Tak ještě jednou. Přijdu domů, už ve dveřích mě objímají děti a chlubí se znamkami ve škole, dokonce se na mě jedno z těch prcků šibalsky usměje s větou :"Maminto, já mám pro tebe dáreček." A já se dojetím dívám na obrázek, kde jsem já, můj manžel, Lukášek a Ema. Ano, můj manžel. Mocný to muž. Není zrovna placený zlatem, ale jeho srdce je mnohem víc než zlaté. Přivítá mě polibkem se slovy :" Už ti vařím kávu." A já si v ten moment připadám jako nejšťastněší osoba na světě. Mám všechno, co jsem kdy chtěla, milujícího manžela s neodolatelným šarmem, dvě zdravé krásné a chytré děti, zlatého retrívra Aramise, dům v okrajové části města s nádherným výhledem, vysněnou práci redaktorky.. Jsem šťastná, jak jen nejvíc můžu být :)

Přesně takto si přestavuju svou budoucí rodinu, aspoň doufám v takový krásný budoucí život...

Zaslal/a: Lucie (17 let)
50%
Archivní příspěvek
...141516
https://www.poradna-lasky.cz/cs/registrace::Registrace
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napoveda::Nápověda
https://www.poradna-lasky.cz/cs/vseobecne-podminky::Všeobecné podmínky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ochrana-osobnich-udaju::Ochrana osobních údajů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/podporte-nas::Podpořte nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/caste-dotazy::Časté dotazy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/zaslani-dotazu::Zaslat dotaz
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nase-odpovedi::Naše odpovědi
https://www.poradna-lasky.cz/cs/rekni-to::Řekni to!
https://www.poradna-lasky.cz/cs/komunikace-na-internetu::Komunikace na internetu
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty-na-odborniky::Kontakty na odborníky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/testy::Testy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ankety::Ankety
https://www.poradna-lasky.cz/cs/soutez::Soutěž
https://www.poradna-lasky.cz/cs/profily::Profily
https://www.poradna-lasky.cz/cs/seznamka::Seznamka
https://www.poradna-lasky.cz/cs/laska-v-literature::Láska v literatuře
https://www.poradna-lasky.cz/cs/pribehy::Příběhy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/basnicky::Básničky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/citaty::Citáty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/prislovi::Přísloví
https://www.poradna-lasky.cz/cs/blbinky::Blbinky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/o-poradne-lasky::O Poradně lásky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/poradna-v-cislech::Poradna v číslech
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kodex-poradce::Kodex poradce
https://www.poradna-lasky.cz/cs/cordatum-praha::Cordatum Praha
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nasi-dobrovolnici::Naši dobrovolníci
https://www.poradna-lasky.cz/cs/sponzori::Sponzoři
https://www.poradna-lasky.cz/cs/spratelene-weby::Spřátelené weby
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napsali-o-nas::Napsali o nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty::Kontakty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kniha-hostu::Kniha hostů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/tiskove-zpravy::Tiskové zprávy