Uživatel:
Heslo:
Nový uživatel
Ztráta hesla?
https://www.facebook.com/pages/poradna-laskycz/186630958026517/

únor 2008 - MŮJ BUDOUCÍ DOMOV - JAK SI JEJ PŘEDSTAVUJI?

02.02.2008 00:00
Jáááááá!!Mno pro me by byl nejlepší domov nejakej rodinnej baraček z peknou zahradou a bazenem.Samo že by sem tam byli i kamaradi bez nich bych se tam unudila k smrti.Taky že budu mit pejska atd.Proste co potřebuju.

Zaslal/a: Neřeknu (12 let)
50%
Archivní příspěvek
01.02.2008 00:00
Můj budoucí domov by měl bít velký a hlavně v něm někdo bydlet hodně velká rodina.Nebyla bych velmi náročná stačilo by mi jenom pokoj pro děti,obývák,ložnici a kuchyn to by bylo asi vše.A hlavně náké zvířátko a byl by to pejsek jokšírcký teriér.Tot je můj budoucí domov.

Zaslal/a: Petule (17 let)
50%
Archivní příspěvek
01.02.2008 00:00
Moje představa o budoucím domově je scela plná a to mi je teprve 12. Můj domov bude luxusní, dvoupatrový domeček se
s krásnou zářivou červenou střechou a středně velkou zahradu s velkým bazénem na léto kde se vždycky schladím, samozřejmě na zahradě by neměl chybět gril na kterém si vždycky ugriluji něco dobrého, lehátka pro opalování s menšími dřevěnými stolky a žlutooranžovými slunečníky, různobarevné okrasně květiny ve skalkách s menšími keři angreštů a všemi druhy rybýzů.
Vnitřek by neměl býti příliš přeplácený, ale prostorný a věci uklizené a umístěné na místech jak mají být. Chtěla bych dvě děti vlastně dvě holky, kterým bych zabudovala každé z nich pokojík hlavně podle jejich představ a barev. Kuchyň bych chtěla mít spojenou s obýjvacím pokojem, které od sebe odděluje moderní luxusní pult s dvěma barovými židlemi.Televizi luxusní velkou LCD s měkkým prostorným a rozkládacím gaučem a nad ním velký obraz nočního města.Koupelna velká lesklá a hlavně prostorná se sprchovým koutkem i vanou a záchodem plus velké zrcadlo s krásnou luxusní linkou a samozřejmě pračkou. Tak tohle je moje představa o budoucím domově doufám, že se vám líbí! Vaše Míša

Zaslal/a: Míša664 (15 let)
50%
Archivní příspěvek
01.02.2008 00:00
Jak si představuji svůj budoucí domov? O tom mám jasné představy, ale jsou hodně bláznivé a podobné spíše snům ... Zatím bydlím s rodiči v sice velkém domě, ale nemám svůj vlastní pokoj a tak sdílím jeden s bratrem a sestrou. Vždycky jsem chtěla svůj VLASTNÍ pokoj a proto bych chtěla, aby v mém budoucím domě byl pokoj, který bude jenom můj, ve kterým budu mít soukromí a klid na přemýšlení a takové útočiště :) Můj budoucí dům by měl být také velký, postavený někde na kraji menšího města, s velkou zahradou. Chtěla bych mít hezkou velkou kuchyň, obývací pokoj s krbem a dvě koupelny v vanou, sprchovým koutem a WC. Jedna by byla dole a druhé v patře :) Chtěla bych aby mé děti (plánuji dvě) měly svůj vlastní pokojíček, zařízený podle jejich představ s nábytkem a vybavením sladěným v jedné barvě. Ložnici, ve které bych spala já a můj manžel a oba bysme mohli mít malinký pokojík sami pro sebe. S psacím stolem, gaučem ... podobný spíše obývacímu pokoji. A v mém domě by také neměl chybět pokoj pro hosty :) Noo na zahradě bych chtěla velký bazén a takový ten altánek, kde by jsme s rodinou mohli grolovat atd. :) Vím, že tenhle dům třeba nikdy nebudu mít a taky vím, že mám moc smělé plány, ale třeba mi tenhle sen vyjde a můj sen se stane skutečností :) Už se na bydlení v tomhle domě moooc těším :)

Zaslal/a: Pusenka (16 let)
50%
Archivní příspěvek
01.02.2008 00:00
Takže ... na svůj budoucí domov si ještě chvilku počkám. Zatím bydlím s rodiči v rodinném domku v poměrně malé dědině. Příští rok mě asi čeká vysoká, takže budu mít na pár let vystaráno s bydlením na koleji (s mou poněkud chlapskou náturou to bude docela sranda) - a co pak? Domů, kde bydlím teď, bych se vrátila asi jenom za předpokladu, že bych u nás sehnala dobrou práci, což předem považuju za vyloučené. Jako ideální pro mě si představuju malý domek. Nechci bydlet v bytě, jsem člověk se vrozenou nenávistí vůči autoritám a stupidním příkazům z domovního řádu(něco jako jak a kde se smí věšet prádlo atd), mám ráda hlasitou hudbu a nerada se hádám s nepříjemnými sousedy(pravda, dti můžou být všude, ale nedokážu si představit, že bych je měla od sebe vzdáleny "přes zeď"). Proto ráda obětuju kus svého pohodlí a budu bydlet v domě, přeze všechny nevýhody, co to obnáší. Jednou jsem si z nudy dokonce začla rýsovat projekt :-D Můj dům bude malý, jenom pár místností - obývací pokoj spojený s kuchyní a pracovnou, ložnice, koupelna + soc. zařízení, univerzální bordeliště (šatna + místnost na věci jako žehlící prkno, vysavač, sezónní věci atd), všechno zařízené stylovým nábytkem v provokativních barvách, hodně hodlám investovat do audiovizuální techniky. Samozřejmostí je garáž. Zahrada kolem domu by měla být co nejmenší a co nejjednodušší na údržbu. Chci mít kde relaxovat a kde pěstovat bylinky do kuchyně, ale netoužím po tom se celé dny hrabat v hlíně.
A ano, všimli jste si dobře, ve výčtu místností chybí dětský pokoj. Ne, nezapomněla jsem. I přes mou neutuchající víru, že všechno bude postupem času lepší a lepší, se nemohu zbavit obavy, že nebudu mít s kým založit rodinu. Nicméně pořád si myslím, že kdyby se poštěstilo, bydlení podle mého projektu bude tak flexibilní, že se tam místo pro přítele a naše potomstvo určitě najde.

Zaslal/a: ddddaanger (18 let)
50%
Archivní příspěvek
1,2,3... 1718
https://www.poradna-lasky.cz/cs/registrace::Registrace
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napoveda::Nápověda
https://www.poradna-lasky.cz/cs/vseobecne-podminky::Všeobecné podmínky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ochrana-osobnich-udaju::Ochrana osobních údajů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/podporte-nas::Podpořte nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/caste-dotazy::Časté dotazy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/zaslani-dotazu::Zaslat dotaz
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nase-odpovedi::Naše odpovědi
https://www.poradna-lasky.cz/cs/rekni-to::Řekni to!
https://www.poradna-lasky.cz/cs/komunikace-na-internetu::Komunikace na internetu
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty-na-odborniky::Kontakty na odborníky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/testy::Testy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ankety::Ankety
https://www.poradna-lasky.cz/cs/soutez::Soutěž
https://www.poradna-lasky.cz/cs/profily::Profily
https://www.poradna-lasky.cz/cs/seznamka::Seznamka
https://www.poradna-lasky.cz/cs/laska-v-literature::Láska v literatuře
https://www.poradna-lasky.cz/cs/pribehy::Příběhy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/basnicky::Básničky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/citaty::Citáty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/prislovi::Přísloví
https://www.poradna-lasky.cz/cs/blbinky::Blbinky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/o-poradne-lasky::O Poradně lásky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/poradna-v-cislech::Poradna v číslech
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kodex-poradce::Kodex poradce
https://www.poradna-lasky.cz/cs/cordatum-praha::Cordatum Praha
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nasi-dobrovolnici::Naši dobrovolníci
https://www.poradna-lasky.cz/cs/sponzori::Sponzoři
https://www.poradna-lasky.cz/cs/spratelene-weby::Spřátelené weby
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napsali-o-nas::Napsali o nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty::Kontakty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kniha-hostu::Kniha hostů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/tiskove-zpravy::Tiskové zprávy