Uživatel:
Heslo:
Nový uživatel
Ztráta hesla?
https://www.facebook.com/pages/poradna-laskycz/186630958026517/

červenec 2007 - MOJE NEJLEPŠÍ DOVOLENÁ

11.07.2007 00:00
Kazdy rok jezdime s babickou na chatu. Je nas tam vzdycky starsne moc, protoze moje babicka ma tri sestry, ktere maji spoustu dalsich vnoucat. Takze tam jsme vlasne my - vnoucata a nase babicky =) V chatce jsou ctyri postele, ale nas je tam vzdycky kolem ctrnacti a tak postavime pred chatou stan, kde spi vetsi deti. Je tam vzdycky strasna stranda, pred dvema leti jsme si tam nasli jeste dve kamaradky z vedlejsich chatek, takze se tam vzdycky po roce sejdeme. Kazdy den prijedou vzdycky nejaky rodice a privezou nam neco dobreho, at uz je to kolac nebo meloun, nanuky.... Letos tam pojedeme zase- od 20. cervence uz se tam moc tesim, tesim se na svoje branranky a sestrenky, ktere sem treba pul roku nevidelaa tesim se na svoje kamaradky a na dalsi skvele zazitky =) Nenazvala bych to asi jako dovolenou, ale nazvala bych to jako rodinna seslost =)

Zaslal/a: Macíček (15 let)
50%
Archivní příspěvek
09.07.2007 00:00
Dovolených jsem zažila hrozně moc.S rodiči jezdím skoro každý rok do Chorvatska nebo Itálie.Moji nejlepší dovolenou,jsem zažila minulé léto.To léto jsme zavítali do Chorvatska na ostrov Istrie,do krásného městečka Mošcénička Draga.Sehnali jsme krásné ubytování a hned po příjezdu a krátkém vybalení jsme šli na pláž.Voda byla ohromě teplá,tak jsme se s bráchem,rozběhli do moře a ztrávili tam dlouhou dobu.Pokaždé jme na pláži ztrávili celé odpoledne,večer jsme se chodili procházet po tom krásném městečku.Pořád si pomatuji,jak to tam vypadalo.Ulicemi se procházelo hodně lidí,my často chodili na zmrzlinu,která se s tou naší nedá porovnat.Vždycky nám prodavač dal tak obrovskou zmrzlinu,že dalo velkou práci ji sníst.Miluji rána na dovolené,kdy stanete a slyšíte,jak úžasne šumí moře,vyjdete na balkon a moře kolikrát spatříte.Nenapadne vás nic jiného,než se rychle nasnídat a běžet k vodě.
Všechny moje dovolené byly úžasné.Nikdy se nám ještě naštěstí nestalo,že by jsme měli škaredé počasí.Tahle dovolená byla ze všech nejkrásnější,taky hlavně proto,protože už jsem byla starší a dokázala jsem si ji možná ještě víc užít.Nikdy na ni nezapomenu,dny ztrávené v té průhledné teplé vodě,zábava,kterou jsme si užila s rodinou,když jsme hráli vodní polo i projížďky na šlapadlech,kdy jsme pluli hodně daleko a já se klouzala do vody a smála se.Moje rodina na dovolené vždycky ožije.Vlastně i na všech výletech,na které jezdíme.Najednou na nich vidím,že se trochu změní.Určitě je skvělé zažít něco jiného,než ten každodenní stereotip.
Nejkrásnější dovolená je stejně u moře,kdy vás obklopují palmy,šumnějící moře,racci,kteří žadoní o kus rohlíku,nejlepší zmrzlina,ale v paměti vám zůstane i ta Chorvatská veka,kterou jíte každé ráno.Vzpomínám na krásné večery,při západu slunce.Kdy můj brácha seděl s prutem na břehu přístavu a já seděla vedle něj.Taky když jsme se společně potápěli a hledali mušle,přestože jsme věděli,že už jsou všechny vysbírané a potom ta velká radost,když jsme opravdu nějakou našli.
Když si to takhle zpětně uvědomím,když zavzpomínám na všechny ty dovolené,jsem šťastná,že mám tak skvělé rodiče,kteří udělají všechno proto,aby dovolené byla nezapomenutelnou vzpomínkou v mém srdci.Moc jim za to všechno,co pro mě dělají,děkuji.

Zaslal/a: Ivana (13 let)
50%
Archivní příspěvek
08.07.2007 00:00
Kolik je treba snist kalorii aby jsme pribrali 1Kg?

Zaslal/a: Petr (14 let)
50%
Archivní příspěvek
08.07.2007 00:00
Moje nejlepší dovolená byla v chorvatsku. Tam sem potkal jednu holku z česka. Byla krásná jak andílek. Tak sme spolu začli chodit, ale už se blížil konec našeho a asi i jejich pobytu a museli jsme se rozejít :'-(. Ale naštěstí se cca. za půl roku přistěhovali taky do Přerova. Pak jsem se dosvěděl že její táta tu má práci a že tu už zůstanou. Sem měl strasnou radost. A s tou holkou chodím do dnes. Už je to 12 měsíců 5 dní. A jsem šťastný. Toto byla moje nejlepší dovolená Kočičí_KRÁL

Zaslal/a: Kocici_KRAL (13 let)
50%
Archivní příspěvek
08.07.2007 00:00
"Téma moje nejlepší dovolena" tak nad touhle otazkou jsem přemyšlela snad pul hodiny.A nad její odpovědí?To jsem seděla a přemyšlela možna ještě dyl.Páč jsem ještě nikdy nebyla u moře budu psát o dovoleny v ČESKU.
--------------------------------------------------------
Dovolena, o ktery budu písat byla něčím stejně vyjmečna.Nejela jsem tam jenom ja,bratr a mamka ale taky moje teta,strejda a jejich děti (19,16 let).Stanovali jsme v jednom campu poblíž Prachovskych skal.Počasí bylo pěkny voda byla čista a atmosfera byla nadherna.Rozhlíželi jsme se po trávě a přemyšleli kam postavit stany nakonec jsme to zakotvili skoro uprostřed placu.Když už bylo všechno OK.Začali jsme planovat jak rozdělíme "jenom" 4 dny campování.Na dnešní večer jsme naplanovali opíkaní párku další den jsme měli nakročeno do Prachovskych skal.Ten den když jsem vytahla nohy ze stanu jsem měla dost velky obavi jestli vůbec tu trasu přežiju pak na mě čekalo ještě nemilí překvapení ,když jsme byli v startu dozvěděla jsem se že pujdeme tu nejdelší trasu.Všechny začali protestovat ale dospělaky jsme nepřekecali :o( .. Na trase nás čekalo hafo snad pro moje nohy aji miliony schodu jak do nebe :oD . Hororova představa!Ale to co nas čekalo bylo krasny,hodně rozhleden,stromu a skal prostě nadhera.Škoda že do tohodle textu nemužu přenyst ten čerství vzduch kterej je uplny opak velkoměst.Byl to prostě ták krasny odpočinek.Bližili jsme se až skoro plazili k cily a nohy nás už skoro nenesli.Byli jsme radi že jsem došli do campu a švihli sebou do stanu (ikdyž zem byla tvrda).Večer dospěla partička šla
všechno zapít do hospody a nás chytnul v 11 hodin večer maximalně švihlej napad xo) vykoupat se do přehrady bo co to tam bylo :o) Šli jsme otestovat vodu pak sme se slikli a vběhli do krasně ale fakt teplí vody.Takovej malej balzám po tuře ze skal :o).Když už bylo hódně pozdě večer konečně jsme vytahli dospělaky z hospody a šli spát.Pak nás čekali dva dny ulejvaní u vody chození po okolí,lese a vesnicích.Před minulí rok jsme na to samé místo jeli znova a skoro se tato dovolena do posledního kroku včetně koupaní podobala ty co jsem popisovala.A co jsem si z ty dovoleny odnesla?Krasny zažit ale taky propaleny plavky od jisker z ohně xo).Koho jedinyho než mojí mamku by totiž napadlo sušit plavky nad plamínkem :oD Krasny prazdniny přeje Bobina :o)

Zaslal/a: Tereza (15 let)
50%
Archivní příspěvek
1,2,3... 78
https://www.poradna-lasky.cz/cs/registrace::Registrace
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napoveda::Nápověda
https://www.poradna-lasky.cz/cs/vseobecne-podminky::Všeobecné podmínky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ochrana-osobnich-udaju::Ochrana osobních údajů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/podporte-nas::Podpořte nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/caste-dotazy::Časté dotazy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/zaslani-dotazu::Zaslat dotaz
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nase-odpovedi::Naše odpovědi
https://www.poradna-lasky.cz/cs/rekni-to::Řekni to!
https://www.poradna-lasky.cz/cs/komunikace-na-internetu::Komunikace na internetu
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty-na-odborniky::Kontakty na odborníky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/testy::Testy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ankety::Ankety
https://www.poradna-lasky.cz/cs/soutez::Soutěž
https://www.poradna-lasky.cz/cs/profily::Profily
https://www.poradna-lasky.cz/cs/seznamka::Seznamka
https://www.poradna-lasky.cz/cs/laska-v-literature::Láska v literatuře
https://www.poradna-lasky.cz/cs/pribehy::Příběhy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/basnicky::Básničky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/citaty::Citáty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/prislovi::Přísloví
https://www.poradna-lasky.cz/cs/blbinky::Blbinky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/o-poradne-lasky::O Poradně lásky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/poradna-v-cislech::Poradna v číslech
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kodex-poradce::Kodex poradce
https://www.poradna-lasky.cz/cs/cordatum-praha::Cordatum Praha
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nasi-dobrovolnici::Naši dobrovolníci
https://www.poradna-lasky.cz/cs/sponzori::Sponzoři
https://www.poradna-lasky.cz/cs/spratelene-weby::Spřátelené weby
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napsali-o-nas::Napsali o nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty::Kontakty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kniha-hostu::Kniha hostů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/tiskove-zpravy::Tiskové zprávy