Uživatel:
Heslo:
Nový uživatel
Ztráta hesla?
https://www.facebook.com/pages/poradna-laskycz/186630958026517/

červen 2007 - JAK BY MĚLA VYPADAT MOJE BUDOUCÍ RODINA

18.06.2007 00:00
JAK BY MĚLA VYPADAT MOJE BUDOUCÍ RODINA? Tak to si představuji samé krásné věci! Do mé budoucí rodiny by určitě patřilo manželství - co si pod tímto slovem představit? Svatbu s milujícím mužem či pobíhající děti po bytě? Domnívám se, že obě tyto varianty jsou si v něčem podobném. Svatba je jen prvním krokem, kterým každý z nás jednou podstoupí. A děti jsou jen zpestřením vztahu, který žijeme právě s milující druhou polovičkou. Pod slovem manželství si osobně představuji také zázemí, domov, ve kterém budeme žít se svou rodinou. Většinou máme svůj domov rádi a někteří by se ho nevzdali, nepřestěhovali by se ani o ulicí dál, kdyby museli.
Osud si někdy s člověkem dokáže hezky zahrát. Nejen ve smyslu vyhoštění ze svých domů, ale také ve smyslu vyhledávání partnerů. Každý má svou představu, jak by měla ta jeho druhá polovička vypadat, jaké by měla mít charakterové vlastnosti, a určitě základem dobrého vztahu jsou společné zájmy.
Manželství je vrcholem lásky, kterou k sobě cíti dva lidé. Pro mnohé je to jen pouhý papír, který je spojuje. A pro jiné to zase znamená pouto, zničitelné jen jimi. V dnešní době, myslím si, že nejsem jediná tohoto názoru, je lepší počkat až na tu správnou chvíli. Nic neuspěchat, zařídit si nejprve potřebné věci jako vybavení bytu, škola a mít zajištěné dobré pracovní místo. Protože většinou, když dva lidé řeknou to své ANO, počítají v nejbližší době s potomkem. Není to sice pravidlo, ale velká procenta tu jsou, že oba si chtějí tu svou rodinu jednoho človíčka rozšířit. A zamysleme se nad tím, co vše takový malý tvoreček potřebuje. Jestli chceme, aby mu bylo dobře, je nejlepší mít vše dopředu zařízeno. V méch představách jsou tak 4 děti :-).
Láska je dalším faktem pro manželství? Přemýšlejme chvíli nad pojmem láska! Pod pojmem láska si člověk okamžitě vybaví zamilovaný pár a příjemné pocity. Milující člověk je schopen pro toho druhého udělat cokoliv. Ne každý má to štěstí zažít v životě velkou lásku. Je to velice křehký vztah, ve kterém oba musí chtít toho druhého. Když už nás ale to štěstí potká, je to ten nejkrásnější pocit, jaký může být. Lidé prožívající lásku chtějí být pořád spolu, a proto uzavírají manželství. Po svatbě se vztah neustále vyvíjí, přicházejí každodenní starosti a někoho to zaskočí. Tady už nezáleží jen na vzájemné přitažlivosti, ale také na tom, jak chceme druhému pomáhat a tolerovat jeho názory. Ale kdo opravdu miluje, zvládne s tím druhým všechno.
V životě nastávají s železnou pravidelností chvíle a období, kdy člověk více či méně tíhne k přemýšlení nad sebou samotným, nad problémy, jež ho sužují a nedají mu spát. Ať už se to týká jen těch těžších chvil a údobí, které v životě přicházejí a člověka k tomu nutí, ať chce nebo nechce, nebo problémů všedního dne, jež nás ovlivňují neméně.
Rodina je základ světa. Vždyť právě rodičům vděčíme za to, jak nás vychovali a čím jsme a čím budeme. Nestačí to jen říkat, ale také to dávat najevo láskou, upřímností a pro rodiče velmi cennou poslušností. Rodina pro mě vždy byla na prvním místě a doufám v to, že jednou i mé děti to budou cítit stejně.

Zaslal/a: Zdena (14 let)
50%
Archivní příspěvek
29.06.2007 00:00
laska neni jenom kvuli pohlavi ale kvuli tomu kdo koho ma rad a ne jenom ze je to odporny treba ze kluk chodi s klukem nebo naopak jeto kvuli tomu kdo koho ma rad.

Zaslal/a: veronika (13 let)
50%
Archivní příspěvek
29.06.2007 00:00
Tak měla by být asi čtyřčlená, teda určitě. Milující a věrný manžel by byl pokaždé doma s uvařenou večeří. Chtěla byhc mít také 2 děti, kluka a holku. Věřím že každý chce mít páreček, tak i já nebudu vyjímkou. Kluk by měl být a 2 roky starší než holčička. Klukovi už mám připravený méno - Tomáš a nebo Lukáš, a holce - Monika. No záleží na manželovi jak se mu bodou líbit tyhle jména. No ale všechno je ve hvězdách.... (asi se mi to nesplní, budu ráda když si mě alespoň někdo vezme :)

Zaslal/a: Casmaria (18 let)
50%
Archivní příspěvek
29.06.2007 00:00
Moja buduca rodina by mala vyzerat takto.Mat partnera ktory by ma naozaj miloval,a mal vztah k detom,veril mi,ochranoval ma..Chcela by som mat 3 deti.A nezaleži na tom či by to boli dievčata alebo chlapci.Hlavne je aby sme boli štastni.

Zaslal/a: Magdalena (13 let)
50%
Archivní příspěvek
28.06.2007 00:00
moje budoucí rodina?newim jestli sem to pochopila dobře ale asi moje rodina rodina kerou založím já co?No každopádně bych chtěla mít milujícího nežnýho chápajíciho a upřímnýho muže,aby sme mohli mít děti tak bysme museli být nějak finačně zajištený takže bay jsme oba měli dobrý povolání a domeček neb o dyž už nic tak byt.Měli bysme mít asi dvě děti co by to bylo by bylo jedno ale děti by museli bejt hodný a chytrý a pracovitý,nemuseli yb to být šprti ale zase ne aby propadali.Kdybych měla dvě holčičky udělali byjsme jim jeden velký společný pokoj v jejich oblíbené barvě, a měli bysme pejska..... holky by nebyli žádný kurvy kerý choděj k nám do školy ale byli normoš hezký přirozený holky a začali se malovat atd tak ve 14 pač u nas ve škole je holka kerý od druhý třídy si trhá obočí že skoro žádný nemá,pak se furt barví holí atd a proste je jak děvka no....a hlavně bysme museli bejt šťastný a museli bysme s emít rádi a museli bysme si důvěřovat o čem to pak je?

Zaslal/a: eggy (12 let)
50%
Archivní příspěvek
...131415
https://www.poradna-lasky.cz/cs/registrace::Registrace
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napoveda::Nápověda
https://www.poradna-lasky.cz/cs/vseobecne-podminky::Všeobecné podmínky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ochrana-osobnich-udaju::Ochrana osobních údajů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/podporte-nas::Podpořte nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/caste-dotazy::Časté dotazy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/zaslani-dotazu::Zaslat dotaz
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nase-odpovedi::Naše odpovědi
https://www.poradna-lasky.cz/cs/rekni-to::Řekni to!
https://www.poradna-lasky.cz/cs/komunikace-na-internetu::Komunikace na internetu
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty-na-odborniky::Kontakty na odborníky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/testy::Testy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ankety::Ankety
https://www.poradna-lasky.cz/cs/soutez::Soutěž
https://www.poradna-lasky.cz/cs/profily::Profily
https://www.poradna-lasky.cz/cs/seznamka::Seznamka
https://www.poradna-lasky.cz/cs/laska-v-literature::Láska v literatuře
https://www.poradna-lasky.cz/cs/pribehy::Příběhy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/basnicky::Básničky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/citaty::Citáty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/prislovi::Přísloví
https://www.poradna-lasky.cz/cs/blbinky::Blbinky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/o-poradne-lasky::O Poradně lásky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/poradna-v-cislech::Poradna v číslech
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kodex-poradce::Kodex poradce
https://www.poradna-lasky.cz/cs/cordatum-praha::Cordatum Praha
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nasi-dobrovolnici::Naši dobrovolníci
https://www.poradna-lasky.cz/cs/sponzori::Sponzoři
https://www.poradna-lasky.cz/cs/spratelene-weby::Spřátelené weby
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napsali-o-nas::Napsali o nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty::Kontakty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kniha-hostu::Kniha hostů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/tiskove-zpravy::Tiskové zprávy