Uživatel:
Heslo:
Nový uživatel
Ztráta hesla?
https://www.facebook.com/pages/poradna-laskycz/186630958026517/

březen 2006 - JAKÝ JE MŮJ VZOR A PROČ...

05.03.2006 00:00
Můj vzor je už asi od první třídy Emma Watson.
Mám ji ráda jako herečku,strašně se mi líbí jak vypadá a moc bych chtěla být jako ona.škoda,že žije v Anglii,protože bych ji někdy chtěla vydět osobně!!!!
Zdá se mi skvělá,dobře hraje a moc moc moc bych chtěla být jako ona.Taky bych se chtěla stát herečkou a být tak skvělá jako ona.

Zaslal/a: Kikina (11 let)
50%
Archivní příspěvek
04.03.2006 00:00
Hmmm...můj vzor? Tuto otázku si nepokládám zas tak často a moc o ní nepřemýšlím. Ale mám taky takové chvilky, kdy si říkám, jaká vlastně chci být. Je toho hodně. Znám lidi, jejichž určitou vlastnost bych chtěla mít, ale v mnohém s nimi také nesouhlasím. Hlavně bych se chtěla v životě dopracovat někam, kdy bych si pak řekla...Tak, myslím, že něco už máš za sebou a rozhodně se za nic nemusíš stydět. Se vším co jsem udělala sem spokojená a ničeho nelituji!...kdo ví jak to bude. Musím vzít otěže pevně do svých rukou a na všem pořádně zapracovat. Ono taky není dobré žít nějákým vzorem. Ano, brát si od něj určité vlastnosti, ale neřídit se vším co dělá a mít vlastní hlavu...

Zaslal/a: Smajky. (17 let)
50%
Archivní příspěvek
03.03.2006 00:00
kdo je muj vzor??tak to si kladu tihle otazku porad!ale zjistila sem ze muj nejvetsi vzor je rodina protoze ta me vychovava stara se o me a tim me davaji na jevo jak me maji radi co by pro mne vsechno udelaly.a ja az budu dospela tak vim ze az budu velka a budu mit deti abych jim davala na jevo jak je mam rada a aby se citili co nejlepe ze pro ne udelame cokoliv si budou prat kdyz to bude mozne!myslim si ze budu dobrou matkou diky me matce a za to ji strasne moc dekuji ze me davala nehu mela me rada.Za par let to budu davat i memu diteti pokud budu mit strasne bych chtela az budu velka.takze muj vzor je ma rodina protoze me vse naucili a ja to muzu poskytnout nekomu dalsimu!Za to jim strasne moc dekuji!

Zaslal/a: kristyna (14 let)
50%
Archivní příspěvek
03.03.2006 00:00
Kdo je můj vzor?Tak tuhle otázku si pokládám každý den,když uléhám do postele a zavírají se mi víčka. Občas si také pokládám otázku, je vlastně v dnešním světě klonů a podobných věděckých výzkumech vlastně užitečné mít svůj vzor,svého hrdinu. Jako malá jsem odbivovala prince z pohádky,vždycky by obětovali život pro lásku,pro svou pronceznu. Jako starší jsem začala obdivovat vojáky. Bojují za svou zemi,bojují za svá práva,obětovávají své životy. Nedávno jsem se měla rozhodovat na jakou školu půjdu. Byla to pro mě velká a důležitá volba. Rozhodovala jsem se mezi zdravotnickou a kosmetickou školou. Nakonec jednoznačně zvítězila zdravotnická. Zdravotníků je málo,je potřeba lidem pomáhat. Oni se setkávají denno denně s porody,operacemi,ale někdy taky se smrtí. A to na nich obdivuji. Dokážou překonat nechuť ke krvi,k injekcím i dezinfekci. Nevadí jim starat se o malé uplakané děti,ale nevadí jim starat se i o staré nemocné lidi,kteří jenom čekají,až to jednou skončí. Ale to pořád není odpověď na vaši otázku.Kdo je můj vzor?!. Odpověď na ní je,moje máma. Dokázala to všechno překonat. ŠLa za láskou,sice na to doplatila,ale šla,bojovala za ni, a nakonec zvítězila. Dokázala překonat strach z porodu,překonala i úzkost při potratu. Nakonec dokázala vychovat 2 děti-sama. Obdivuju ji za to,a doufám,že někdy budu taky taková.

Zaslal/a: Nelča (14 let)
50%
Archivní příspěvek
03.03.2006 00:00
Co se vám vybaví, když se řekne můj vzor? Nevím, jak vám, ale pro mě je to někdo, ke komu vzhlížíme, koho obdivujeme pro jeho skutky a také někdo, komu bychom se chtěli alespoň trochu podobat.
Myslím, že tento pojem je spíše "potomek" dnešní, moderní doby, než nějaká tradice. A už vůbec to není smrtelně důležité, mít nějaký vzor. Je určitě spousta lidí, kteří chtějí být jen a jen sami sebou a nechtějí k někomu vzhlížet a někoho obdivovat. Ale mnohem víc je určitě těch, kteří mají svůj vzor, nějakou předlohu, či ukázku cesty, kterou by se chtěli vydat. Nevidím na tom nic špatného. Vždyť už pokoje malých slečen zdobí plakáty s jejich idoly, většinou populárními zpěváky a herci a není mladého muže, který by nechtěl být obdivován jako svalnatí a hezcí sportovci, kteří přitahují pohledy snad každé dívky a ženy.
Ale já to vidím trochu jinak. Jistě, také mám, asi jako každá dívka mého věku, krabičku s plakáty a s výstřižky obrázků pop idolů, ale tím pravým vzorem je pro mne někdo úplně jiný. Možná budete překvapeni, ale jsou to mí rodiče. Ano, ty dvě osůbky, které dokázaly vytvořit harmonickou rodinu, ve které jsem šťastná, osůbky, které jsou se mnou, ať se děje cokoli a které mě vždy podpoří a podrží a které nadevše miluju. Při pohledu na jejich štěstí a na vzájemnou lásku, která trvá už 16 let, si říkám: ano, to je to, co bych chtěla dokázat. Ne byt slavná, bohatá a obdivovaná, nýbrž být šťastná s milující rodinou. Vždyť i méně je někdy více...

Zaslal/a: Zuzíček (16 let)
50%
Archivní příspěvek
1,2,3... 212223
https://www.poradna-lasky.cz/cs/registrace::Registrace
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napoveda::Nápověda
https://www.poradna-lasky.cz/cs/vseobecne-podminky::Všeobecné podmínky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ochrana-osobnich-udaju::Ochrana osobních údajů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/podporte-nas::Podpořte nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/caste-dotazy::Časté dotazy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/zaslani-dotazu::Zaslat dotaz
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nase-odpovedi::Naše odpovědi
https://www.poradna-lasky.cz/cs/rekni-to::Řekni to!
https://www.poradna-lasky.cz/cs/komunikace-na-internetu::Komunikace na internetu
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty-na-odborniky::Kontakty na odborníky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/testy::Testy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ankety::Ankety
https://www.poradna-lasky.cz/cs/soutez::Soutěž
https://www.poradna-lasky.cz/cs/profily::Profily
https://www.poradna-lasky.cz/cs/seznamka::Seznamka
https://www.poradna-lasky.cz/cs/laska-v-literature::Láska v literatuře
https://www.poradna-lasky.cz/cs/pribehy::Příběhy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/basnicky::Básničky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/citaty::Citáty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/prislovi::Přísloví
https://www.poradna-lasky.cz/cs/blbinky::Blbinky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/o-poradne-lasky::O Poradně lásky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/poradna-v-cislech::Poradna v číslech
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kodex-poradce::Kodex poradce
https://www.poradna-lasky.cz/cs/cordatum-praha::Cordatum Praha
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nasi-dobrovolnici::Naši dobrovolníci
https://www.poradna-lasky.cz/cs/sponzori::Sponzoři
https://www.poradna-lasky.cz/cs/spratelene-weby::Spřátelené weby
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napsali-o-nas::Napsali o nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty::Kontakty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kniha-hostu::Kniha hostů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/tiskove-zpravy::Tiskové zprávy