Uživatel:
Heslo:
Nový uživatel
Ztráta hesla?
https://www.facebook.com/pages/poradna-laskycz/186630958026517/

červen 2005 - LÁSKA A SEX - JE MOŽNÉ MÍT JEDNO BEZ DRUHÉHO?

07.06.2005 00:00
Ahoj. Myslim si, ze tohle je hodne tezka otazka a tak si myslim, ze je dobre, kdyby jsme se pokusili nad ni vsichni zamyslet. me se hodne moc tyka, protoze jsem si zusila oboji. Kdyz jsem byla mala holka, mela jsem nekolik kluku na takoveto "chozeni" - pusinky, osahavani a vodeni za rucicku. Bylo to fajn a sex mi vubec neschazel. Pak jsem ale dospivala a bylo to jine. Nasla jsem si kluka, kteryho jsem strasne milovala a bylo mi 16 a tak jsem se rozhodla, ze se s nim vyspim - myslela jsem si, ze je to ten pravy. Byl to tedy sex z lasky, ale i kdyz to bolelo a bylo to poprve, porad jsem citila, ze tomu neco chybi a neni to ono. Casem jsem zjistila, ze me podvadi, ma dokonce 3 divky najdenou a ze me nemiluje. Bylo to obrovsky zklamani a dodneska na to nemuzu zapomenout. Po tehle zkusenosti jsem byla dlouho sama, protoze mi to hrozne mooocinko ublizilo a kdyz jsem si pak konecne nasla kluka, dlouho jsem se nemohla k sexu odhodlat. Chodili jsme spolu asi pul roku, byl to uplne skvely vztah, ale k sexu nedoslo. Myslim si, ze to pro nas oba bylo v necem lepsi. Byla to sice krasa, laska, romantika, svicky, mazleni, ale nebylo to ono. Kdyz jsem se rozesli, doslo k ruhe variante. Jednom jsem byla v takovym klubiku slavit kamosky narozeniny. A byl tam nadhernej kluk, hezky se na me dival a jak tusite, skoncili jsme v posteli - tedy nakonec v aute, ale bylo to moc hezky. Jak jsme se neznali a byla tu jen ta pritazlivost, mohla jsem se uvolnit a vubec jsem se nebala, ze neco zkazim a byl to opravdu nadherny sex. Dohodli jsem se ale, ze vztah nema cenu, protoze on se nedavno rezesel s holkou, se kterou byl pres 5 let a tak nic nechtel. A ja vlastne taky ne - byl fajn, ale nedokazala jsem si predstavit, ze by jsme spolu mohli nejak byt - meli jsme jine zajmy, jiny nazory a tak trosku jsem se minuli.
A ted? ted jsem strasne moc stastna, protoze mam kluka uz skoro 1,5 roku, milujeme se a milujeme se (srdicekm i telickem) a je to naprosto neopakovatelny. Z vlastni zkusenosti tedy chci rict, ze jedno bet druheho jde, ale neni to ono. Tu pravou lasku poznate az se sexem a ten pravy sex az s laskou! Tak na to myslete, aby jste si tim nemuseli projit jako ja, protoze nez jsem si to uvedomila, tak me to mocinky bolelo.
Tak to je asi vsechno.
Ahoj!!!

Zaslal/a: ooops (24 let)
50%
Archivní příspěvek
29.06.2005 00:00
Ne!

Zaslal/a: Jana (15 let)
50%
Archivní příspěvek
29.06.2005 00:00
Stejně jako většina přispívajících, i já si myslím, že sex bez lásky možný je. Samozřejmě. Vždyť to vidíme téměř na "každém rohu" Tím nemyslím jen prostitutky, řekla bych,že to v životě zažije každý, i když si to třeba uvědomí později. I když nejspíš to tak bylo vždycky, jen se to každý snažil ututlat. A láska bez sexu? S tím už tolik nesouhlasím...jistě je spousta druhů lásky (k rodičům,kamarádům, psovi...) Pokud netrpíme zrovna nějakou úchylkou, tak k těmto druhům lásky sex nepotřebujeme. Ale co láska k muži/ženě? Možná, že se mnou někdo nebude souhlasit, ale já si myslím, že opravdová láska k partnerovi bez sexu být nemůže, protože pokud toho druhého neznáte, chci říct, pokud neznáte jeho duši, přání, cíle, pocity, ale i TĚLO, nemůžete nikdy skutečně milovat. Můžete být zamilovaní, oslnění, ale to není opravdová láska. Ta podle mého názoru přijde až po dlouhé době a spoustě společného smutku a radosti, no a taky po spoustě sexu:-))

Zaslal/a: Mania (20 let)
50%
Archivní příspěvek
29.06.2005 00:00
ANO.MŮJ NÁZOR ZNI ŽE ANO!POKUD JSTE DVA A BEZMEZNĚ SE MILUJETE, POSTUPEM ČASU ZJISTÍTE ŽE SEX NENÍ NA PRVNÍM MÍSTĚ!MAM UZ SKORO 4 ROKY JEDNOHO PŘÍTELE A SAMA MOC DOBŘE VÍM ŽE SEX S NÍM JE BOŽSKÝ, ALE NENI NEJDŮLEŽITĚJŠÍ!KDYŽ JSME VEČER SPOLU KE ŠTĚSTÍ MI STAČÍ JEN CÍTIT JEHO TĚLO VEDLE SEBE, KRÁSNĚ SE OBÍMAT A TULIT.SEX JE PŘÍJEMNÝM POVZBUZOVADLEM, ALE VŠICHNI BY SI MĚLI UVĚDOMIT ZE NENÍ NEJDŮLEŽITĚJŠÍ.PAK SE TOTIŽ UKÁŽE ZDA ONU OSOBU OPRAVDU MILUJETE, ČI MILUJU ONA VÁS.

Zaslal/a: maruška (19 let)
50%
Archivní příspěvek
28.06.2005 00:00
Jasne podla mna sa da mat sex bez lasky ale lasku bez sexu asi nie!!!Pytate sa preco prave dnes sme sa o tejto teme bavili s kamoskami a dospeli sme k nazoru ze casto krat sa stava ze pri znasilneni je sex bez lasky...ALe nie len vtedy napriklad ked si zena zaraba prostituciou tiez sa nezalubi do kazdeho klienta a pritom s nim ma sex a prezije to ale ked sa dvaja ludia velmi miluju a rozhodnu sa spolu ostat na cely zivot teda sa mazelsky zaviazat tak castokrat to ma aj nasledky po sexy sa tvoria deti len mala skupinka ludi podporuje lasku bez ssexu ale to si neviem predstavit vedd byt matkou/otcom je to najkrajsie na svete a bez sexu z lasky sa neda byt stastnym rodicom je pravda ze niekedy ludia nemozu mat deti tak sa da spravit umele oplodnenie alebo si deti adoptovat alebo mozu mat sex s laskou bez nasledkou !Z toho vsetkeho vypliva ze to co som na zaciatku pisala o tom ze sex bez lasky sa da mat ale laska bez sexu asi nie je PRAVDA!!!papa

Zaslal/a: Simona (17 let)
50%
Archivní příspěvek
...678
https://www.poradna-lasky.cz/cs/registrace::Registrace
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napoveda::Nápověda
https://www.poradna-lasky.cz/cs/vseobecne-podminky::Všeobecné podmínky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ochrana-osobnich-udaju::Ochrana osobních údajů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/podporte-nas::Podpořte nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/caste-dotazy::Časté dotazy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/zaslani-dotazu::Zaslat dotaz
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nase-odpovedi::Naše odpovědi
https://www.poradna-lasky.cz/cs/rekni-to::Řekni to!
https://www.poradna-lasky.cz/cs/komunikace-na-internetu::Komunikace na internetu
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty-na-odborniky::Kontakty na odborníky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/testy::Testy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ankety::Ankety
https://www.poradna-lasky.cz/cs/soutez::Soutěž
https://www.poradna-lasky.cz/cs/profily::Profily
https://www.poradna-lasky.cz/cs/seznamka::Seznamka
https://www.poradna-lasky.cz/cs/laska-v-literature::Láska v literatuře
https://www.poradna-lasky.cz/cs/pribehy::Příběhy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/basnicky::Básničky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/citaty::Citáty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/prislovi::Přísloví
https://www.poradna-lasky.cz/cs/blbinky::Blbinky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/o-poradne-lasky::O Poradně lásky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/poradna-v-cislech::Poradna v číslech
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kodex-poradce::Kodex poradce
https://www.poradna-lasky.cz/cs/cordatum-praha::Cordatum Praha
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nasi-dobrovolnici::Naši dobrovolníci
https://www.poradna-lasky.cz/cs/sponzori::Sponzoři
https://www.poradna-lasky.cz/cs/spratelene-weby::Spřátelené weby
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napsali-o-nas::Napsali o nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty::Kontakty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kniha-hostu::Kniha hostů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/tiskove-zpravy::Tiskové zprávy