Uživatel:
Heslo:
Nový uživatel
Ztráta hesla?
https://www.facebook.com/pages/poradna-laskycz/186630958026517/

prosinec 2004 - JAK JSEM SE ZA ROK 2004 ZMĚNIL/A

12.12.2004 00:00
So,
já sem se za rok 2004 určitě změnil hodně. Nemyslim teď takový ty trapný věci,jako že sem chytřejší /to určitě nejsem/ a podobný věci,ale změnil sem celej svuj životní styl. Všechno začlo někdy kolem dubna (nebo to byl květen?). Tenkrát sem jel se svym bráchou a s jeho ženou na muj první punkovej koncert. Nejdřív sem z toho měl smíšený pocity,ale když sem tam přijel,a viděl sem ty lidi,jak se bavili,bez drog,bez agresivity,prosě se bavili. Byl to nádhernej zážitek,a punk se mi moc zalíbil. Navíc mě tam brácha seznámil s klukama ze skupiny Yellow Fingers,a na těch a mim bráchovi a ostatních lidech sem viděl,co je to punk. Navíc tam ten
večer hrála Znouzectnost - špička v českym punku.
Pomalu sme se začalal seznamovat s punkovou ideologií a zdálo se mi to super. A již o prázdninách sem si vytobil svoje první punkový hadry. Za těch několik měsícu,co sem se seznamoval s punkem sem již poznal několik punkáčů,a od nich sem se toho spustu naučil. Takže v srpnu sem již věděl co to punk je,a začal sem se kamarádit s ostatníma punkáčema. Byla to pro mě velká změna. Z kapsáčů a dlouhejch trik a podezřelejch bot sem přešel na potrhaný džíny,punkový trika a glády. Ale hlavní změna se samozřejmě odehrála v mé mysli. Dnes,již 9 měsícu po mém opravdovém kontaktu s punkem by se dalo říct,že jsem punkáč. Ale nerad to říkám "já sem punkáč" vždy když tuto řeknu si připadam jak nějakej sobeckej komerční shit,co si na punk hraje. Teď 22.12 pojedu na punk fest do Chebu a 25.12. ve Stříbře bude "Hudba jednoho města". Už se moc těšim.
Ale kromě této hlavní změny sem se samozřejmě změnil i jinde. Například škola. Roku 2005 v červnu ukončim základní školu a pudu na střední. Takže důležitou událostí bylo v tomto roce i vybírání střední školy. Nakonec sem se rozhodl,že pudu na integrovanou střední školu do Plzně. Dále jsem za tento rok poznal spustu zajímavých lidí,včetně jedné holky,která se jmenuje Aneta a mam jí fakt moc rád. A dál se třeba sestře se koncem května narodilo již druhé dítě,Adélka. To byla taky velká událost. Děti mám totiž moc rád.
A teď,nazávěr,bych chtěl poděkovat všem,co mi v tomhle roce pomohli k získání toho všeho,co jsem zde vypsal,takže,díky:
kluci z Yellow Fingers (hlavně Pivčo),kluci z Řetězový reakce (hlavně Honza,kterej celou tu punkovou akci organizoval),díky brácha,díky ségra,díky Aneto,díky Kozle a díky všem,co nemrví tuten už zmrvenej svět...

Zaslal/a: Bela B. (15 let)
50%
Archivní příspěvek
08.12.2004 00:00
NA ZACIATKU ROKU SOM SI DALA PREDSAVZATIE - NEFAJCIM!!! PODARILO SA MI TO ASI NA 3 MES,ALE VERIM,ZE ROKOM 2005 SA O TO OPAT POKUSIM,HE.. DALEJ SOM ZISTILA, ZE MILUJEM NAOZAJ CLOVEKA, S KT. SME SA ROZISLI PO VYSE ROKU, SOM NA NEW SKOLE - OA, KDE SPOZNAVAM NOVYCH LUDI, SPôSOM VELA UCENIA..OKAMIHMY SOM STASTNA, INOKEDY MAM DEPKU...

SKRATKA VERIM, ZE SOM SA ZLEPSILA K LEPSIEMU, SOM OPAT O DOST SKUSENEJSIA A MAM S TOHO V POHO RADOST, A SNAD BUDE ZNOVU DALSI ROK OVELA LEPSI A KRAJSI.......


beponice

Zaslal/a: bibi (17 let)
50%
Archivní příspěvek
08.12.2004 00:00
Jak jsem se za rok 2004 změnila? To asi lide dokazou tezko posoudit sami, mozna by par veci nasli v cem se zmenily, ale nejspis by to mohli posoudit lide, co se s nimi kazdodenne setkavaji. Rodice, kamaradi, pribuzni, lasky atd. Proto tu moje nej.... kamaradka napise par veci.

Maruska:,,Ahoj tady Maruska a na zadost Terky reknu par veci o ni, respektive spise v cem se zmenila za tento rok:
Znam ji uz dlouho. V roce 2003 jsme spolu nastoupili do prvniho rocniku str. skoly. Nas prechod na stredni skolu byl velice tezky a tak jsem s prvakem bojovali jak jsme mohli, lepe receno jsme to flakali a na konci prvaku jsme to zachranovali. Ted uz tomu tak neni, Terka se zacala snazit a dava se dohromady, zacala znovu sportovat a snad uz znovu zacne hrat na klarinet. O tyhle vsechny veci totiz v prvaku prisla nebo jinak receno se jich vzdala. Co se tyce kamaradstvi kazda z nas poznava cim dal tim vic lidi, sice je to mezi nami porad skvele, ale uz tu nejsme jenom pro sebe. Mam ji porad rada i kdyz jsme se obe pres prazdniny zmenili. To je asi vse co bych o ni napsala."

Tereza: Ano moje kamaradka mela nejspis pravdu. Zacala jsem se ve skole hodnes snazit, zacala jsem se zase venovat svym konicku a trosku jsem se od sebe oddalily. Muj nazor je skoro stejny. Jeste bych ale dodala, ze jsem se zacala stykat se starsimi lidmi nez jsem ja. Mam plno kamaradu a kamaradek kterym uz je pres dvacet a diky nim jsem se zmenila v tom, ze jsem se naucila divat na urcite veci trochu jinak, hlavne jsem zacala brat hodne veci vazne a uz nejsem ta prastena mala holka, ktera tu byla pred rokem.

Zaslal/a: Tereza (16 let)
50%
Archivní příspěvek
08.12.2004 00:00
Ani nevim,moc zmen sem na sobe nepozorovala..Ale vsichni mi rikaj jak sechovam posledni dobou rozumne,ze uz mam pubertu za sebou,ale me pride jako bych prave prozivala to nejkritictejsi obdobi svy puberty!

Zaslal/a: maja68 (15 let)
50%
Archivní příspěvek
06.12.2004 00:00
Myslím,že jsem se dost změnila a změnám jsem ráda,hlavně potom tomu,že jsem si konečně udělala v hlavě pořádek.Dokázala jsem oddělit reálné představy o vlastní budoucnosti od snů a nesplnitelných přání a jsem s nimi spokojená,uvědomila jsem si,kam zhruba chci v životě směřovat.Zdá se to divný,ale udělala jsem si pořádek v tom,jak chci přemýšlet,jak chci žít a za jakými názory si chci stát.Jsou dost extrémní a nekonvenční,ale oprávě o to tady jde.Říká se tomu individualita,všichni to hubou obdivují,ale když na to příjde,tak je jim to na obtíž.Proč?Potřebujeme všechny lidi.Kdo tvrdí,že ta "šílená holka,co se ze všeho nejradši hrabe v motoru auta a dělá webový stránky" někdy nebude potřeba? A to jsem si uvědomila.
Neobjevila jsem své vlastní názory,jenom jsem se naučila být na ně hrdá,ať už jsou jakkoliv neobvyklé a ať už se od názoru většiny liší čímkoliv.Uvědomila jsem si,že bych se neměla starat o to,jak je se mnou spokojena většina,ale o to,jak jsem se sebou spokojena sama.Ne,nikoho neodsuzuju a ani se nad nikoho nevyvyšuju,protože na tohle nemá právo nikdo,pouze si uvědomuju,že jediná opravdová autorita ve svém životě jsem já sama a veškerá autorita zvenčí sice může kontrolovat,jak se chovám a co dělám,ale to,co si myslím nikdo kontrolovat nemůže.Ráda bych ještě věděla,co se mi ještě vrtne v hlavě než uplyne další rok a jak moc to bude ztřeštěné,ale vím jedno.Vezmu si z toho jenom to nejlepší.

Zaslal/a: ddddaanger (18 let)
50%
Archivní příspěvek
1,2,3... 7
https://www.poradna-lasky.cz/cs/registrace::Registrace
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napoveda::Nápověda
https://www.poradna-lasky.cz/cs/vseobecne-podminky::Všeobecné podmínky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ochrana-osobnich-udaju::Ochrana osobních údajů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/podporte-nas::Podpořte nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/caste-dotazy::Časté dotazy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/zaslani-dotazu::Zaslat dotaz
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nase-odpovedi::Naše odpovědi
https://www.poradna-lasky.cz/cs/rekni-to::Řekni to!
https://www.poradna-lasky.cz/cs/komunikace-na-internetu::Komunikace na internetu
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty-na-odborniky::Kontakty na odborníky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/testy::Testy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ankety::Ankety
https://www.poradna-lasky.cz/cs/soutez::Soutěž
https://www.poradna-lasky.cz/cs/profily::Profily
https://www.poradna-lasky.cz/cs/seznamka::Seznamka
https://www.poradna-lasky.cz/cs/laska-v-literature::Láska v literatuře
https://www.poradna-lasky.cz/cs/pribehy::Příběhy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/basnicky::Básničky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/citaty::Citáty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/prislovi::Přísloví
https://www.poradna-lasky.cz/cs/blbinky::Blbinky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/o-poradne-lasky::O Poradně lásky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/poradna-v-cislech::Poradna v číslech
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kodex-poradce::Kodex poradce
https://www.poradna-lasky.cz/cs/cordatum-praha::Cordatum Praha
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nasi-dobrovolnici::Naši dobrovolníci
https://www.poradna-lasky.cz/cs/sponzori::Sponzoři
https://www.poradna-lasky.cz/cs/spratelene-weby::Spřátelené weby
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napsali-o-nas::Napsali o nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty::Kontakty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kniha-hostu::Kniha hostů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/tiskove-zpravy::Tiskové zprávy