Uživatel:
Heslo:
Nový uživatel
Ztráta hesla?
https://www.facebook.com/pages/poradna-laskycz/186630958026517/

leden 2003 - MŮJ NÁZOR NA PŘÁTELSTVÍ (LÁSKU) PŘES INTERNET

11.01.2003 00:00
Láska přes internet? Já si myslím, že to je dobrý i není.
Jestliže je někdo stydlivej a má problémy se seznámením, je pro něj internet jako dělanej - může klidně komunikovt a nemusí se ničeho bát. Ale pak, když se seznámí, měl by ten dotyčný si dát schůzku s tím, koho miluje. Nebudeme si to zapírat, ale ten fyzický kontakt je důležitý a ti dva musejí poznat, jestli se vůbec přitahují. Když ne, může z toho vzniknout internetový přátelství, který jsou mimochodem docela pevný, protože ty lidi si můžou bezmezně důvěřovat. Zatím to vypadá, že jsem pro, viď? Ale ne úplně. Někdy se lidi tolik připoutaj k internetu a k různým pokecům, chatům a ICQčkům, že už nechodí mezi lidi a tadyta komunikace jim stačí - to taky není správný.
Já si tedy myslím, že lásku pořes internet jo, le jen jako to počáteční seznámení. Já osobně s tím moc zkušeností nemám, le můžu říct, že přátel jsem si tady našla dost. Toť vše!

Zaslal/a: topinka (19 let)
50%
Archivní příspěvek
30.01.2003 00:00
Podle mně je přátelství přes internet docela zajímavé.Myslím si ,že funguje jelikož mám sama na internetu dost přátel s kterýma si dobře rozumím,ale stejně je moc neznám takže si snima nemůžu povídat úplně o všem.Na lásku přes internet mám zase jiný názor.Myslím,že když toho člověka ani nevidím ani nevím jak se chová tak se nemůžu zamilovat přes nějakou obrazovku nebo počítačovou síť .Stejně jsou nejlepší kamarádi na které se můžu absolutně spolehnout a kteří mně nezradí a takové najdu jen ve svém okolí.V reálu je to o hodně lepší než přes internet.A láska přes internet je úplně to samé.Kluci v reálu jsou o hodně lepší.

Zaslal/a: Lucka Wojdylová (13 let)
50%
Archivní příspěvek
28.01.2003 00:00
Vše je možné

Zaslal/a: Jiří (45 let)
50%
Archivní příspěvek
27.01.2003 00:00
Konečně mi přivezli domů můj vysněnej počítač!Juchů!Nebudu muset chodit na internet do veřejný kavárny!Ať už je šest...honem!!A je to, už mi máma dovolila se připojit.Jak to tak pozoruju tak tu dneska strávím minimálně celou noc.Nejdříve se podívám na můj mail...to je hrozný..nikdo nepíše!To by chtělo nějakou novou známost:-)Do horního rámečku napíšu www.xchat.cz a čekám až naběhnou mé oblíbené stránky.Zadám svůj nick.Ježíš to je úžasný že mě teď nebude stát za zádama ta protivná baba.Vybírám mezi kategoriemi.Moje nejčastější návštěva je na Pokecu a zábavě, nebo že bych dnes zakusila něčeho ožehavějšího?:-)Sex a vše kolem něj?Radši ne..ještě mě načapá matka a to by bylo řečí!Vydám se na super pokec.Chvilku čekám jestli se někdo neozve,ale pak sama napíšu:,,Je tady nějakej bezva kluk na pokec???"Napíšou mi asi tři ,,uchazeči".
První napsal:,,Co třeba já?" Druhej:,,Zaflértujem kočičko?" A třetí:,,Nemáš chuť na žhavou schůzku ve dvou?"Odepíšu těm dvoum a toho třetího si nevšímám.Ať si najde jinou na žhavé schůzky.Ti dva jsou docela odlišní.Ten první,Marek,je takovej zamlklej...snad ani ne zamlklej jako že je vidět že mu nejde o nic víc ¨než jen o pokec.Ten druhej,Pavel,flirtuje o sto šest ale je taky docela dobrej.Kecáme a kecáme a já si všimnu že už jsme prokecali dvě hodiny.S oběma klukama jsem si vyměnila maily...snad napíšou.
DRUHEJ DEN:
Už jsem zase pečená vařená u počítače.Napsali mi kluci. Oba dva!Marek si stěžuje na školu a na svou holku a Pavel po mně chce fotku.On mi svou poslal. Fakt je dost hezkej a podle včerejšího pokecu taky vymaštěnej není.
TŘETÍ DEN:
Tak jsem poslala Pavlovi fotku , jsem zvědavá co na ni bude říkat.Koneckonců se nemám zaco stydět.Ale fakt je úžasnej.Kéž by se mnou chtěl chodit.Marek je jenom kámoš.S tím se jenom dobře kecá.Sice jsem ho neviděla, ale podle toho co říkal není žádnbej Kassanova.
ČTVRTÝ DEN:
Pavel mi napsal že jsem úžasná a že jestli s ním nechci chodit.Jupí!Okamžitě odepisuju že jo.S Markem teďka tlacháme o našich rodičích.Je to docela sranda, když je porovnáváme:-).
PO DVOUCH MĚSÍCÍCH:
Dneska má za mnou přijet Pavel.Vyklidila jsem naše z baráku a uklidila pokoj , což je co říct.Vlak má přijet ve čtvrt na deset.Jdu mu naproti na nádraží. Už se na něj celá klepu.Myslím že jsem ho za ty dva měsíce docela poznala.S Markem jsme jenom dobří kámoši. Čas od času si zavoláme napíšeme maily nebo smsky.Už jsem na nádraží.Vlak má zpoždění deset minut.Patnáct..jé už se blíží.Dejchej...Postupně z vlaku vystupují lidé, ale žádný z mladých kluků se nepodobá Pavlovi.Už ho vidim!Jde přímo ke mně.Usmívá se na celé kolo.Přijde ke mně a políbí mě.Tak to jsem hned ze začátku nečekala.Jdeme k nám domů ruku v ruce a povídáme si.Občas nastane takový to trapný ticho, ale vždycky se to nějak zamluví.Když dojdeme k nám domů zavedu ho do obýváku a zeptám se ho jestli nechce něco k jídlu.,,Jedinej koho chci k jídlu jsi ty."zašeptá mi do ucha a začne mě líbat.Postupně jde níž a níž,ale odtrhnu ho od sebe.,,Co to děláš?"
zeptám se nechápavě.,,Nic miláčku...vždyť spolu přece chodíme!"
,,Já vím že spolu chodíme, ale to neznamená že jakmile přijdeme domů začneš mě ošahávat!"
,,Tak promiň , ale můžu ti alespoň šahat na prsa?"
,,Co si to dovoluješ?"šáhne na mě
,,No tak se nebraň."šáhne mi až mezi nohy
,,Nech mě na pokoji ty sprosťáku!"
Kopnu ho do rozkroku a vyhodím ho z baráku.Co si o sobě vůbec myslí?!A já myslela že je to takovej boží kluk!Příště budu víc opatrná...
PO ROCE:
S Pavlem od tý doby nenavazuju kontakt.Ale s Markem je to teď jinačí.Párkrát jsme se sešli jako kámoši. Můžu vám říct že nikdy nenastalo takový to ,,trapný ticho.."Vždycky jsme si měli co říct.Při poslední schůzce mě políbil a zeptal se mně jestli s ním nechci chodit.S radostí jsem souhlasila.I když není žádnej Kassanova , poznala jsem že nemůžu koukat jen na to jak kluk vypadá, ale hlavní je ,jestli mu můžu všechno říct.
MUJ NÁZOR:Nic se nesmí uspěchat!!!

Zaslal/a: Petra Hejduková (13 let)
50%
Archivní příspěvek
27.01.2003 00:00
můj názor nebude zrovna krátky ale to určitě nevadí.já jsem měla už lásku přes internet jmenoval se Mirek a byl to strašně hezký skejťák.bylo 14 let.seznámili jsme se na xchatu povídali jsme si povidali az přišlo ta nejkrásnější otázka jestli bych sním nechtěla chodit.já jsem mu řekla že bych o něm musela vědět něco více a on řekl že teda jo a že se sejdem v pondělí před okáčkem.povídali jsme si a on my řekl že teda se mnou chodit nebude že jsem pro něho moc a moc ošklivá a že by se mu kluci smáli že to teda nepujde a pak odešel.já mám názor takový že kolikrát se může stát že to nevyjde jen u pár lidí se to zatím povedlo.já si myslím že je lepší se seznámit radši na nějaké diskotéce než přes internet.díky moc že jste si můj názor přečetli.

Zaslal/a: Jana (13 let)
50%
Archivní příspěvek
234
https://www.poradna-lasky.cz/cs/registrace::Registrace
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napoveda::Nápověda
https://www.poradna-lasky.cz/cs/vseobecne-podminky::Všeobecné podmínky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ochrana-osobnich-udaju::Ochrana osobních údajů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/podporte-nas::Podpořte nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/caste-dotazy::Časté dotazy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/zaslani-dotazu::Zaslat dotaz
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nase-odpovedi::Naše odpovědi
https://www.poradna-lasky.cz/cs/rekni-to::Řekni to!
https://www.poradna-lasky.cz/cs/komunikace-na-internetu::Komunikace na internetu
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty-na-odborniky::Kontakty na odborníky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/testy::Testy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ankety::Ankety
https://www.poradna-lasky.cz/cs/soutez::Soutěž
https://www.poradna-lasky.cz/cs/profily::Profily
https://www.poradna-lasky.cz/cs/seznamka::Seznamka
https://www.poradna-lasky.cz/cs/laska-v-literature::Láska v literatuře
https://www.poradna-lasky.cz/cs/pribehy::Příběhy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/basnicky::Básničky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/citaty::Citáty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/prislovi::Přísloví
https://www.poradna-lasky.cz/cs/blbinky::Blbinky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/o-poradne-lasky::O Poradně lásky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/poradna-v-cislech::Poradna v číslech
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kodex-poradce::Kodex poradce
https://www.poradna-lasky.cz/cs/cordatum-praha::Cordatum Praha
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nasi-dobrovolnici::Naši dobrovolníci
https://www.poradna-lasky.cz/cs/sponzori::Sponzoři
https://www.poradna-lasky.cz/cs/spratelene-weby::Spřátelené weby
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napsali-o-nas::Napsali o nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty::Kontakty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kniha-hostu::Kniha hostů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/tiskove-zpravy::Tiskové zprávy