Uživatel:
Heslo:
Nový uživatel
Ztráta hesla?
https://www.facebook.com/pages/poradna-laskycz/186630958026517/

prosinec 2002 - CO MĚ NEJVÍC BAVÍ

11.12.2002 00:00
Aybch vam pravdu rekla me to bavi!!!Sice mi nebudete verit,ale to je jedno!!no nejvice me bavi asi sport no treninky!!jsou tam i bezva kluci a nekteri by stali aji za hrich!!no je to tam supr,ale asi my nebudete verit,ale docela me bavi i chodit do skoly!NEEEEEEE se ucit to je nuda a me to apsolutne neba!!no a mam velky smysl pro humor takze okolo me musi byt naka parta kluku a holek no to je supr ne?jsem jedna z mala holek ktere asi tak vsechno bavi krome prace to ne to me moc nebere!!no ,ale taky nemuzuvyloucit kluky to v zadnem pripade a srandu to bych dala na druhe misto pak asi tu skolu no nic mi nezbiva uz!!a strasne rada taky posloucham hudbu teda muziku,,radio",ale zase cumet cely den jenom na telku to neni nic pro me ja rada jsem v pohybu a skoro nikdy se nenudim jsem nejaka,,zvlastni,,ze?ja vim no a proto na tu telku nemam ani moc casu a ten cas mi zabira jenom sport to je co??z zadnym krasavcem nechodim protoze to nema cenu nemela bych na neho cas takze to bude asi vse ja sem vubec rada ze vam pisu tady tento clanek protoze vubec nestiham takze papa!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zaslal/a: Klára (13 let)
50%
Archivní příspěvek
09.12.2002 00:00
Ve svých 10 letech jsem zjistila, co mě opravdu baví a čemu bych se chtěla jednou profesionálně věnovat. Jednou mi můj spolužák vyprávěl o Dětské televizi. V té době to pro mě byla neznámá věc. Přemluvil mě, abych se tam šla podívat-šla jsem.(musela jsem s sebou vzít sestru, maminka by mě jinak nepustila).Když jsme tam dorazili, zrovna si tam nový členové zkoušeli práci s mikrofonem. No tak jsem si to šla taky hned vyzkoušet. A jedna holka (Marie, asi tak 17 let) řekla, tak tuhle holku bych chtěla do svého pořadu. Něchápala jsem, no oni my to vysvětlili. Volala jsem mamince, jeslti můžu jít hned druhý den natáčet. Do parlamentu s politiky. Dovolila mi to. Druhý den jsme se sešli s partou lidí. Kameramanem(asi tak 14 let), moderátorem(12 let) (byli jsme kluk a holka) a s Marií(produkční) a pak jěště s dospělým dozorem. Udivilo mě, že si všechno dělali děti. Dospělí, nám občas poradil, ale jinak vše bylo na nás. Natáčení dopadlo úspěšně. Setkala jsem se například s panem Klausem, Dostálem, Langrem, Grosem atd..Chovali se k nám velice mile. Ted už jsem v Dětské televizi 4,5 roku. Pořád mě to baví, akorát už dělám kameramanku, a moderátorku jen občasně. Občas se sice někdo divý, když vidí 14 letou holku s kamerou, ale já si své postavení hajím. Nejen kluci mají technický talent. S Dětskou televizí jsem se dostala na akce o kterých jsem ani nevěděla (Ferarri show,Filmový festival Zlín,Ostrov,tiskové konference) a poznala pár slavných lidí(Sarah Connor-zpěvačka,Dominik Hašek-hokejista,T-Boyz-skupina,Robert Vano-jeden z nejznámějších fotografů ve světě,Edita Adlerová-operní pěvkyně a třeba Osman Lafitta-návrhář TAIZI. Ale hlavně lidi, co se mnou spolupracují a i když mi je jen 14 let, jednají se mnou jako s rovnou. Dětská televize mě toho hodně naučila, například jak si něco sama zařídit a nebát se jednat s lidmy. A to je pro život podle mě důležité. Ted se chystám na SOU obor elektrikář pro slaboproud. No uvidíme, jak mi to vyjde. Pokud byste se chtěli dozvědět víc o Dětské televizi tak na www.dtv.cz nebo na muj e-mail : pcsara@posli.to Páček Káča

Zaslal/a: Nikita (15 let)
50%
Archivní příspěvek
08.12.2002 00:00
Tak jo, rozhodla jsem se napsat co mě nejvíc baví. Na to, že jsem holka mám trochu zvláštní zálibu a tou je bojové umění. O bojová umění se zajímám už dlouho, nejdřív jsem rok chodila do aikida, to je takový harmonický bojový styl pocházející z Japonska, který se zaměřuje hlavně na duševní stránku boje a cílem je využít síly protivníka a tím ho přemoci. Název vlastně znamená "harmonie duše i těla". Po roce jsem našla bojový styl Allkampf-jitsu, a ten mě zaujal ještě více, tak jsem do něj přešla. Teď do něj chodím už druhým rokem a hrozně mě to baví. Tento bojový styl vlastně vzešel z jiných bojových stylů (např. jiu-jitsu, bohanbo-jitsu, karate, judo i aikido), vybral z nich nejužitečnější kopy, údery, páky a techniky. Používá ho například německá policie. Tento sport mě zbavuje stresu a špatné nálady, stačí pár kopů nebo technik a jsem v pohodě, navíc mám v případě napadení větší šanci se ubránit a to ještě zdaleka nejsem žádný mistr a v neposlední řadě si připadám zajímavější a něčím zvláštní. Hlavně jsem, ale na různých seminářích a soustředěních potkala hodně zajímavých lidí a skvělých kamarádů z celé České republiky. Po tom, co jsem jako malá vyzkoušela hodně zájmových kroužků, jsem konečně našla něco, co mě fakt baví a obohacuje a navíc jsem získala skvělou postavičku. Takže holky, jestli pokládate bojová umění za něco, co je jen pro kluky, tak vás ujišťuju, ze to už dávno není pravda, jestli vás to láká, tak to klidně zkuste, myslím, zě tím můžete jen získat!

Zaslal/a: Veronika (16 let)
50%
Archivní příspěvek
07.12.2002 00:00
Dívat se 5krat denně na Samotáře a Pelíšky a večer číst COSMOgirl
!

Zaslal/a: Hanka (14 let)
50%
Archivní příspěvek
06.12.2002 00:00
Jaké jsou krásné procházky s milovanou osobou.A ne jenom to!!!Co nejvíce může člověka bavit více,než být zamilovaná a přijmat a dávat sladké polibky člověku,kterého človíček miluje.

Zaslal/a: Jitka (14 let)
50%
Archivní příspěvek
1,2,3... 67
https://www.poradna-lasky.cz/cs/registrace::Registrace
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napoveda::Nápověda
https://www.poradna-lasky.cz/cs/vseobecne-podminky::Všeobecné podmínky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ochrana-osobnich-udaju::Ochrana osobních údajů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/podporte-nas::Podpořte nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/caste-dotazy::Časté dotazy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/zaslani-dotazu::Zaslat dotaz
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nase-odpovedi::Naše odpovědi
https://www.poradna-lasky.cz/cs/rekni-to::Řekni to!
https://www.poradna-lasky.cz/cs/komunikace-na-internetu::Komunikace na internetu
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty-na-odborniky::Kontakty na odborníky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/testy::Testy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ankety::Ankety
https://www.poradna-lasky.cz/cs/soutez::Soutěž
https://www.poradna-lasky.cz/cs/profily::Profily
https://www.poradna-lasky.cz/cs/seznamka::Seznamka
https://www.poradna-lasky.cz/cs/laska-v-literature::Láska v literatuře
https://www.poradna-lasky.cz/cs/pribehy::Příběhy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/basnicky::Básničky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/citaty::Citáty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/prislovi::Přísloví
https://www.poradna-lasky.cz/cs/blbinky::Blbinky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/o-poradne-lasky::O Poradně lásky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/poradna-v-cislech::Poradna v číslech
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kodex-poradce::Kodex poradce
https://www.poradna-lasky.cz/cs/cordatum-praha::Cordatum Praha
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nasi-dobrovolnici::Naši dobrovolníci
https://www.poradna-lasky.cz/cs/sponzori::Sponzoři
https://www.poradna-lasky.cz/cs/spratelene-weby::Spřátelené weby
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napsali-o-nas::Napsali o nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty::Kontakty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kniha-hostu::Kniha hostů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/tiskove-zpravy::Tiskové zprávy