Uživatel:
Heslo:
Nový uživatel
Ztráta hesla?
https://givt.cz/RAOSset.php?organizationId=571

leden 2002 - JAKÝ BYL MŮJ LETOŠNÍ SILVESTR?

30.01.2002 00:00
V osm hodin večer jsem šla se svím klukem do kina pak jsme nabrali pár přátel a šli na diskotéku dali si nějaké to pití a pořádně jsme to rozjeli ale mělo to i svou chybu : Vtramvji jsem spadla na nějakého moc hezkého kluka a upoutala pozornost všech lidí v tramvaji. A pár dnů na to jsem toho kluka potkala zase a stalo se něco podobného nakonc to skončilo tím, že jsme vyměnili čísla a já i přítele.

Zaslal/a: Aneta (13 let)
50%
Archivní příspěvek
27.01.2002 00:00
SKVĚLÝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!Měli jsme pyžamovou party a vzhledem k tomu,že naši manželé spí v nočních košilích a my holky v pyžamech,byl to opravdu sexy večer.Není nad pořádně chlupaté mužské nohy.Došlo i na měření....Nikdo se příliš neopil a bylo nám fajn.

Zaslal/a: jitunka (33 let)
50%
Archivní příspěvek
27.01.2002 00:00
Tak jaký byl můj letošní Silvestr? Prostě úplně nejlepší - divokej, romantickej, správňáckej, něžnej, ale i smutnej. Tak jak to bylo? Všechno začalo 31 ráno. Měla jsem schůzku se svým klukem, se kterým chodím už rok a půl a moc ho miluju. Známe se už od základky, ale padli jsme si do oka až potom, co jsme se neviděli každý den. Sešli jsme se tedy a chtěli jsme se domluvit, kam vyrazíme večer. On ke mně ale přišel, ani mě nepolíbil a řekl, že je konec. Cítila jsem naprosté zoufalství a nevěděla jsem proč. Náš vztah byl bez chybičky a ani jsme se nehádali. Dalo by se říci - skutečná rodinná idylka. Tak jsem šla domů se slzami v očích - teda i na tváři a všude po celém obličeji, byla jsem jak omámená. Přišla jsem domů a rodiče se ptali, v kolik jdu tedy večer pryč a já jim odsekla, že budu doma "čumět na televizi". Tak se chýlilo odpoledne a já teda koukala na televizi a užírala se pocitem zoufalství, zklamáí a smutku - asi vám nemusím říkat, jaké to je - hrůza. Ale najdenou telefon, volal mi on- no Martin, který se se mnou ráno rozešel a řekl, že se za hodinu staví a jedem j němu na chatu. Vůbec jsem nechápala, ale souhlasila. Řekla jsme to rodičům, kteří byli ze své "totální nerozhodné puberťačky" úplně zmatení, mic ale neřekli. Upravila jsem se a připravila na cestu se smíšenými pocity. Přišl, vyzvedl mě a nasedli jsme do auta. A on začal - já totiž nemluvila, protože jsme zase měla slzičky nakrajíčku. Řekl, že mu jeho otec vyhrožoval, že když se mnou nepřestane chodit, tak ho vyhodí z domova. Tak jsme najednou vše pochopila, protože jeho omluvu provázelo nádherné vyznání lásky. nevěřila jsem svým uším, milujeme se sice rok a půl, ale nikdy to neřekl přímo. Tak jsem se na náš večer úplně těšila. Dorazili jsme tedy k němu na chatu a tak to začalo. Choval se ke mně pozorně a něžně a stále se omlouval za to, jak byl "měkkej"! Líbal mě a hladil a já věděla, že se k TOMU schyluje. Nečekala jsem to, ale nebránila jsem se. Měla jsem ale trochu strach - byla jsem ještě panna. Možná vám přijde divné s někým chodit tak dlouho a nespat spolu, ale takoví jsme byli my - romantici. A pak jsme se tedy pomilovali, měla jsem strach ,ale bylo to úžasný. Až na to, jaká byla zima, ale zahřáli jsme se. Pak jsme zaspali i půlnoc a šampaňský jsme si bouchli a ž v půl čtvrtý ráno. Ale to nebylo všechno. Připadala jsem si jako ve filmu, v nějaký nesmyslný harlekýnce - dal mi totiž prstýnek. Ne že by mě žádal o ruku, jen chtěl takový malý závazek. Tak jsem si ho - znovu se slzami v očích - tentokrát štěstí - vzala. Doteď ho mám na ruce a doufám, že tam zůstane celý můj život. Opravdu se totiž milujeme. Má to jen jedne háček - otec ho nakonec opravdu vyhodil a teď chudák bydlí u kamaráda na ubytovně. Ale na každém špatném je něco dobré - on je starší a má práci, takže si teď shání byt, kde s ním sice nebudu bydlet, ale občas u něj budu moci spát. Hrozně se těším...Já ho totiž MOOOC MILUJU!

Zaslal/a: Alexandra (16 let)
50%
Archivní příspěvek
26.01.2002 00:00
Byl senzační!Byla jsem s kámoškama na námestí a nemelo to chybu.Predtím jsme meli párty u ní v baráku a bavili se až neskutečne.Byl to nej nej silvestr.

Zaslal/a: biba petr (17 let)
50%
Archivní příspěvek
26.01.2002 00:00
Letosni silvestr jsem stravila se svym pritelem, ani chvilicku jsme se nenudili a nakonec jsme vse zavrsili krasnym milovnanim a bitkou ve snehu. Jeste mnoho takovych silvestru vsem!

Zaslal/a: Terry (19 let)
50%
Archivní příspěvek
...345
https://www.poradna-lasky.cz/cs/registrace::Registrace
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napoveda::Nápověda
https://www.poradna-lasky.cz/cs/vseobecne-podminky::Všeobecné podmínky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ochrana-osobnich-udaju::Ochrana osobních údajů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/podporte-nas::Podpořte nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/caste-dotazy::Časté dotazy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/zaslani-dotazu::Zaslat dotaz
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nase-odpovedi::Naše odpovědi
https://www.poradna-lasky.cz/cs/rekni-to::Řekni to!
https://www.poradna-lasky.cz/cs/komunikace-na-internetu::Komunikace na internetu
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty-na-odborniky::Kontakty na odborníky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/testy::Testy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/ankety::Ankety
https://www.poradna-lasky.cz/cs/soutez::Soutěž
https://www.poradna-lasky.cz/cs/profily::Profily
https://www.poradna-lasky.cz/cs/seznamka::Seznamka
https://www.poradna-lasky.cz/cs/laska-v-literature::Láska v literatuře
https://www.poradna-lasky.cz/cs/pribehy::Příběhy
https://www.poradna-lasky.cz/cs/basnicky::Básničky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/citaty::Citáty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/prislovi::Přísloví
https://www.poradna-lasky.cz/cs/blbinky::Blbinky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/o-poradne-lasky::O Poradně lásky
https://www.poradna-lasky.cz/cs/poradna-v-cislech::Poradna v číslech
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kodex-poradce::Kodex poradce
https://www.poradna-lasky.cz/cs/cordatum-praha::Cordatum Praha
https://www.poradna-lasky.cz/cs/nasi-dobrovolnici::Naši dobrovolníci
https://www.poradna-lasky.cz/cs/sponzori::Sponzoři
https://www.poradna-lasky.cz/cs/spratelene-weby::Spřátelené weby
https://www.poradna-lasky.cz/cs/napsali-o-nas::Napsali o nás
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty::Kontakty
https://www.poradna-lasky.cz/cs/kniha-hostu::Kniha hostů
https://www.poradna-lasky.cz/cs/tiskove-zpravy::Tiskové zprávy