Uživatel:
Heslo:
Nový uživatel
Ztráta hesla?
https://www.facebook.com/pages/poradna-laskycz/186630958026517/

duben 2010 - NOC - CO TO JE? ČAS NA ODPOČINEK? NA SNĚNÍ? NA LÁSKU?

06.04.2010 00:00
Noc je tajemná, zrádná, smutná, veselá, vášnivá, neznámá... V noci je tma a přesto může být ozářená. Ozářená měsícem, láskou, vášní, nadějí. Stejně tak je noc i prostor pro snění, smutek, bolest a bilancování. Noc je čas na odpočinek, na věci nekalé, na situace neočekávané. Noc je protikladem dne, noc je smrt při životě, noc je začátek nového dne, noc je naděje. Před nocí je soumrak, který může přinést bolest i radost, svítání končí to dobré i zlé. Noc je zkrátka tajemná...

Zaslal/a: Marcelka (24 let)
50%
Archivní příspěvek
30.04.2010 00:00
Podle mě muže mít noc mnohem víc významů. Na odpočinek...tojo protože je mi terp 14 takže ještě nemužu moc chodit večer ven na snění? tojo protože když odpočívám sním.na lásku asi taky protože dospělí taky chodí na večeři a pak... :-) to vidíme v těch romantických filmech. Podle mě muže byt noc všechno zaráz ale je mnohem romantičtější protože je tma. Vemte si třeba park s průlezkama. Ve dne tam povykují děti a matky a psí hovínka v trávě, bezdomovec na lavičce...v noci tam sice ten bezdák bude furt ale... :D hovna nebudou vidět a matky s děckama tam taky nebudou. Podle mě je sice romantičtější západ slunce. Ale kdybych byla dospělá určitě bych večer vyrazila někam na diskotéku tak bych zapařila a pak bych si asi šla dom schrupnout...kdybych měla někam večer jít s mojím klukem asi bysme šli do kina but na neco romantickýho a nebo na horor(nesnáším horory) abych se k němu mohla bázlivě tulit :-) až by to skončilo možná by sme šli někam na dlabanec :-) a pak ještě možná taky na dízu nebo ke mě (nebo k němu) a třeba by sme si pustili písničky nebo by sme kecali nebo ještě koukli na film...noc muže být aji magická.třeba když jdete spát a zdá se vám nějakej nádhernej sen :-) je jasný že vás samozřejmě zbudí budík do školy :D ale celej následující den to upa změní.Když jsem dospělá a po diskotéce tak se asi docela prospím. Když jsem byla s mojim a on pozdě v noci odešel dom asi na něj budu myslet a třeba při tom uklízet skleničky po víně a misku po popcornu.Když přespal u mě asi se vzbudím a budu se na něj zamilovaně dívat jak spí. A když se mi zdál ten překrásnej sen asi budu ít bezva náladičku :-) a naopak když se mi bude zdát nějakej hnusnej asi se vzbudím vlekaná a podívám se do snáře jestli to třeba něco neznamená. Noc muže mít hodně podob taky záleží na tom jestli sem malá holka nebo dospělá kam jdu jestli jdu s kamoškama nebo s mojim nebo sama...to docela dost znamená a je v tom celkem rozdíl. Nooo už mě nenapadá jak bych mohla definovat noc.

Zaslal/a: suchankovicgabra@seznam.cz (14 let)
50%
Archivní příspěvek
28.04.2010 00:00
V noci se toho dá velmi mnoho podniknout. Můžeme spát s nít o své lásce a nebo jít na nějakou pořádnou akci nebo na discoteku. Ale někdy na nás působí velmi pochmůrně až strašidelně. Pokud třeba sledujeme nějaký horor a potom jdete spát tak můžeme mít blbí pocit že se něco stane. Pro někoho je zase noc doba kdy si konečně odpočina třeba po náročném dnu ve škole.

Zaslal/a: nela (17 let)
50%
Archivní příspěvek
27.04.2010 00:00
Když se řekne noc,mě se vybaví,jedině spánek a sny. Je to čas,kdy si mohu po náročném dni odpočinout. Protože toho mám ve škole tolik,že mě to vyčerpává. Samozřejmě je to i pro mnohé čas na lásku a na sex. Pokud nemohu spát,ráda z okna pozoruji hvezdicky a myslim na sveho mladeho. Pokazde,kdyz ulehnu,zacnu plakat,protoze je mi za nim moc smutno.

Zaslal/a: Janča (19 let)
50%
Archivní příspěvek
19.04.2010 00:00
NOC. Pod pojmem noc, si každý vybaví něco úplně jiného. Možná by jste tomu ani samy nevěřili, ale myslím si, že je to dáno typem člověka, jeho osobností,věkem a povahou. Někdo má rád noční život, kdy se chodí spát až k ránu. Někdo má rád klid a je rád, když se po náročném dnu může zachumlat do postýlky, jsou i lidé, kteří v noci pracují. Pro ně je noc to, co pro nás den :-) Jsou zkrátka lidé, kteří toho stihnou více přes noc, a jiní zase přes den :-) Každý jsme nějaký. Ti, kteří to mají podobně jako já mohou v noci než jdou spát přemýšlet nad celým uplynulým dnem, nad starostmi, které potkávají každého z nás, nad povinnostmi, které ho další den čekají, ale třeba i nad věcmi,nad kterými přes den nepřemýšlíme, protože na to zkrátka není čas. Pokud máme vedle sebe v noci člověka, který je nám nějakým způsobem blízský, je krásný pocit vědět, že v noci nejsme v postýlce samy, ale že je tu "někdo" ke komu se můžeme přitulit a hned se nám usíná lépe. Můj názor je, že noc je především k tomu, aby si naše tělo a celý náš organismus odpočinul, a aby načerpal síly do dalšího dne. :-)

Zaslal/a: Andy :-) (18 let)
50%
Archivní příspěvek
2
http://www.poradna-lasky.cz/cs/registrace::Registrace
http://www.poradna-lasky.cz/cs/napoveda::Nápověda
http://www.poradna-lasky.cz/cs/vseobecne-podminky::Všeobecné podmínky
http://www.poradna-lasky.cz/cs/ochrana-osobnich-udaju::Ochrana osobních údajů
http://www.poradna-lasky.cz/cs/podporte-nas::Podpořte nás
http://www.poradna-lasky.cz/cs/caste-dotazy::Časté dotazy
http://www.poradna-lasky.cz/cs/zaslani-dotazu::Zaslat dotaz
http://www.poradna-lasky.cz/cs/nase-odpovedi::Naše odpovědi
http://www.poradna-lasky.cz/cs/rekni-to::Řekni to!
http://www.poradna-lasky.cz/cs/komunikace-na-internetu::Komunikace na internetu
http://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty-na-odborniky::Kontakty na odborníky
http://www.poradna-lasky.cz/cs/testy::Testy
http://www.poradna-lasky.cz/cs/ankety::Ankety
http://www.poradna-lasky.cz/cs/soutez::Soutěž
http://www.poradna-lasky.cz/cs/profily::Profily
http://www.poradna-lasky.cz/cs/seznamka::Seznamka
http://www.poradna-lasky.cz/cs/laska-v-literature::Láska v literatuře
http://www.poradna-lasky.cz/cs/pribehy::Příběhy
http://www.poradna-lasky.cz/cs/basnicky::Básničky
http://www.poradna-lasky.cz/cs/citaty::Citáty
http://www.poradna-lasky.cz/cs/prislovi::Přísloví
http://www.poradna-lasky.cz/cs/blbinky::Blbinky
http://www.poradna-lasky.cz/cs/o-poradne-lasky::O Poradně lásky
http://www.poradna-lasky.cz/cs/poradna-v-cislech::Poradna v číslech
http://www.poradna-lasky.cz/cs/kodex-poradce::Kodex poradce
http://www.poradna-lasky.cz/cs/cordatum-praha::Cordatum Praha
http://www.poradna-lasky.cz/cs/nasi-dobrovolnici::Naši dobrovolníci
http://www.poradna-lasky.cz/cs/sponzori::Sponzoři
http://www.poradna-lasky.cz/cs/spratelene-weby::Spřátelené weby
http://www.poradna-lasky.cz/cs/napsali-o-nas::Napsali o nás
http://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty::Kontakty
http://www.poradna-lasky.cz/cs/kniha-hostu::Kniha hostů
http://www.poradna-lasky.cz/cs/tiskove-zpravy::Tiskové zprávy