Uživatel:
Heslo:
Nový uživatel
Ztráta hesla?
https://www.facebook.com/pages/poradna-laskycz/186630958026517/

únor 2010 - MOJE NEJBLÁZNIVĚJŠÍ PŘÁNÍ

21.02.2010 00:00
No já jsem měla hodně bláznvých přání,ale asi nejblázniější bylo tohle:Bylo mi asi 7 let a maminka mi říkavala "Splním ti jaké koli přání k narozeninám".A já sem dlouho přemýšlela co si budu přát.A najednou sem vyděla asi 20 letou paní a pak mě něco napadlo.Přišla sem za maminkou a ta mi řekla"Tak co bi sis přála"A já na to"No já bych si přala takovou obrovskou věc,A maminka na to"Tak řikej"No já bych si přála co máš ty,tátá,babička atd ..""Auto""řekla máma vyděšeně.A já na to "Néé".A tak co nenapínej mně.Dospělost A maminka se hrozně smála.To se nedá koupit To musíš vyrůst.Ale ty si říkala každé přání.no jo ale normální.Tak sem si přála prsten a to dálší za překvápko

Zaslal/a: kiki123 (11 let)
50%
Archivní příspěvek
16.02.2010 00:00
Výhrát

Zaslal/a: danatuk (53 let)
50%
Archivní příspěvek
15.02.2010 00:00
Moje nejbláznivější přání? Těžko říct, přece jen bych ale jen jedno měla.. Nevím jestli vám bude připadat bláznivé, asi ne, ale mě tak přijde a už jenom proto že vím že s mi s největší pravděpodobností nemůže splnit.. Tak abych začala: Chodím s jedním super klukem už poměrně delší dobu ale vůbec nevycházím s jeho bráchem ani kamošema, mám takový pocit že mě snad ani nemají rádi. Ze začátku sem si myslela že to bude super, protože jsem je tak trochu znala už před tím než sem začala chodit s tím klukem, ale moc dobrý to není. Moje největší přání už od té doby co jsem se začala zajímat o kluky je to, abych dobře vycházela s jeho kamošema a tak. Pokaždý sem si představovala jaký by to bylo kdyby ON JÁ a jeho kamoči sme byla jedna velká parta, chodili spolu ven a bylo všechno super, ale na to už je tady u toho kluka asi pozdě, získat sem sei je měla hned ze začátku, ale nebylo tomu tak ani vlastě nevím proč, možná že sem ze začátku byla taková stydlivá a přišla jim namyšlená, ale jinak fakt nevím. Dost mě vždycky mrzí jak vidím že jsou taková dobrá parta i s ostatníma holkama a i s těma co chodí ti jeho kamoši. Mrzí mě že já mezi ně nepatřím. Občas mám i takovej pocit jako kdybych tam bylo prostě navíc. Přemýšlím o tom že bych si našla někoho jinýho s jehož kamarádama by to bylo dobrý a zapůsobila na ně jako fakn holka hned od začátku. To je moje jedno veliký přání. Sice nevím jestli bláznivý, ale je to přání.. :-)

Zaslal/a: Dita (17 let)
50%
Archivní příspěvek
03.02.2010 00:00
MOJE NAJBLÁZNIVĚJŠÍ PŘÁNÍ?:no tak to bylo takové že si skoro každou chvíli představuju že bojuju ve stylu karate,box,judo atd... s nekym kdo me chce napadnout a zmlatit ja jsem teda nebyl sikanovanej to ne ale kdys se obcas neco vyskytne nebezpecneho jako proste treba z nekoho de strach nebo me nekdo furt a furt otravuje no tak ja si redstavuju ze mu podrazim nohy a zbyju ale ne moc surově jen tolik aby si zapamatoval ze nejsem nejakej woodo panáček no a to jsou me predstavy ja sem slaboch ale mam predstavy ve kterych si redstavuju jak sem silnej a sem presvedcenej ze to zvladnu no a tak ze se poperu a vyhraju a ze budu za hrdinu a milacka nejake holky a take nekdo na koho si uz nikdo nedovoli TO VSE CO SEM TED NASAL JE MOJE OBCASNA PREDSTAVA KDYS ME NEKDO NASTVE NEBO VYHROZUJE (ALE ABYCH BYL NECO JAKO TO CO SI PREDSTAVUJU-TAK TO SE TEDA NESTANE JA SEM SLABEJ)no a jinak by sem se mozna nejak ubranil ale netusim jak/NO a to je cely muj predstavivy pribeh.

Zaslal/a: nikdo (16 let)
50%
Archivní příspěvek
02.02.2010 00:00
Nevím zda to je nejbláznivější přání,nebo jen obyčejné přání,které mě provází od dětství.Vždy jsem si říkala a chtěla vědět,jaké to je být neviditělná,a ještě k tomu umět se přemisťovat z místa na míst pouhým pomyšlením.Vždy když jsem ráno vstala,přála jsem i třeba být na pláži,někde v dálce,třeba na Haity nebo Bora-Bora.zvařela jsem oči a myslela na to,že až je otevřu nejen že budu neviditelná a budu si moc dělat co chci,ale taky,že budu na onom místě,kde bude teplo a krásně modré moře,kde budou papoušci na palách a domorodci vyřezávat něco z bambusu.Že jenom pomyslím a už budu zase vidět a opalovat se na pláži. Je mi 18-náct a můj sen je pořád stejný.Ale pochytila jsem už někde trochu rozumu a vím,že se zadarmo na taková místa nedostanu,že nestsačí jen pomyslet a za dvě vteřiny bdu na druhé straně zeměkoule,proto si teď přeju tam letět.Nevím jeslti je to bláznivé přání,ted už asi ne,letět tam.Ale letět tam zadarmo a neviditelná to určitě bláznivé přání je.Doufám,že i přesto,že budu viditelná se mi o přání splní.

Zaslal/a: Karla (18 let)
50%
Archivní příspěvek
1
http://www.poradna-lasky.cz/cs/registrace::Registrace
http://www.poradna-lasky.cz/cs/napoveda::Nápověda
http://www.poradna-lasky.cz/cs/vseobecne-podminky::Všeobecné podmínky
http://www.poradna-lasky.cz/cs/ochrana-osobnich-udaju::Ochrana osobních údajů
http://www.poradna-lasky.cz/cs/podporte-nas::Podpořte nás
http://www.poradna-lasky.cz/cs/caste-dotazy::Časté dotazy
http://www.poradna-lasky.cz/cs/zaslani-dotazu::Zaslat dotaz
http://www.poradna-lasky.cz/cs/nase-odpovedi::Naše odpovědi
http://www.poradna-lasky.cz/cs/rekni-to::Řekni to!
http://www.poradna-lasky.cz/cs/komunikace-na-internetu::Komunikace na internetu
http://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty-na-odborniky::Kontakty na odborníky
http://www.poradna-lasky.cz/cs/testy::Testy
http://www.poradna-lasky.cz/cs/ankety::Ankety
http://www.poradna-lasky.cz/cs/soutez::Soutěž
http://www.poradna-lasky.cz/cs/profily::Profily
http://www.poradna-lasky.cz/cs/seznamka::Seznamka
http://www.poradna-lasky.cz/cs/laska-v-literature::Láska v literatuře
http://www.poradna-lasky.cz/cs/pribehy::Příběhy
http://www.poradna-lasky.cz/cs/basnicky::Básničky
http://www.poradna-lasky.cz/cs/citaty::Citáty
http://www.poradna-lasky.cz/cs/prislovi::Přísloví
http://www.poradna-lasky.cz/cs/blbinky::Blbinky
http://www.poradna-lasky.cz/cs/o-poradne-lasky::O Poradně lásky
http://www.poradna-lasky.cz/cs/poradna-v-cislech::Poradna v číslech
http://www.poradna-lasky.cz/cs/kodex-poradce::Kodex poradce
http://www.poradna-lasky.cz/cs/cordatum-praha::Cordatum Praha
http://www.poradna-lasky.cz/cs/nasi-dobrovolnici::Naši dobrovolníci
http://www.poradna-lasky.cz/cs/sponzori::Sponzoři
http://www.poradna-lasky.cz/cs/spratelene-weby::Spřátelené weby
http://www.poradna-lasky.cz/cs/napsali-o-nas::Napsali o nás
http://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty::Kontakty
http://www.poradna-lasky.cz/cs/kniha-hostu::Kniha hostů
http://www.poradna-lasky.cz/cs/tiskove-zpravy::Tiskové zprávy