Uživatel:
Heslo:
Nový uživatel
Ztráta hesla?
https://www.facebook.com/pages/poradna-laskycz/186630958026517/

leden 2009 - MŮJ NEJOBLÍBENĚJŠÍ FILM - CO SE MI NA NĚM LÍBÍ A PROČ

22.01.2009 00:00
Někdo to rád blond-Je to super komedie.Poučuje se z ní,že když máš nějaký malér je lepší ro říct než lhát.Také se z ní poučíte,že pouto přátelství a lásky je silnější než cokoliv na světě.Nejlepší ale je,jak se ti kluci předělají na holky protože lžou šéfovy.Prožijí nečekanou srandu i dobrodružství.Je to sice takoví hodně sprostý filmík,ale je super!!!Miluju komedie!!!

Zaslal/a: Kiss-Cerols (0 let)
50%
Archivní příspěvek
22.01.2009 00:00
Mno, takže jako spousta jiných v mém věku jsem propadla Narutománii. Je to sice hlavně seriál, ale obsahuje i čtyři filmy, takže to snad splňuje podmínky tohoto tématu. Nevím, jestli jsou to zrovna moje nejoblíbenější filmy, ale je to film (seriál), který mě zaujal asi nejvíc. Asi bych tento zájem rozdělila na dvě části. V první řadě samozdřejmě bude samotný film. Nebudu tady rozebírat, o co se v něm jedná, protože to s mím příspěvkem nesouvisí. Spíše mě zaujala hlavní postava - Naruto. "Nikdy se nevzdám, to je má cesta ninji!" zní jeho motto. A musím říct, že tahle věta, kterou si těď dokolečka pořád opakuju, mi ve spoustě situacích hodně pomohla. I když je Naruto neoblíbený, na první pohled špatný ninja, nikdy se nevzdal a to, i když soupeřil se svým největším rivalem Sasukem. Sasuke je pravý opak Naruta - rozvážný, klidný, hezký a skvělý ninja. To z něj dělá idola snad u všech holek. I když se mu (alespoň ze začátku) Naruto vůbec nevyrovná, vůbec jej to neodradí. Naopak se chce stát nejlepším ninjou ve vesnici, totiž Hokagem. Jeho průbojnost a odvaha mě vždy fascinují i když jde jen o kreslenou postavičku. Druhá část mého zájmu k filmu je vlastně ve mě samotné. Nepatřím k holkám, o které se kluci perou, a ani moje schopnosti ve sportu nestojí za nic. V minulých letech se mi vždy draly do očí slzy, když mi to zrovna v tělocviku nešlo tak, jak bych si představovala. Vlastně jsem to nemohla ani ovlivnit, prostě to nešlo. Ve volejbale jsem patřila mezi nejhorší a moje snaha v tělocviku a na trénincích byla k ničemu. Vlastně jsem jediná holka ve třídě, která nedá vrchní podání. Ale Naruto mě něco naučil - nevzdávat se. Možná si řeknete, že jsem blázen, ale vlastně mi nepomohlo jen jeho motto, ale i jeho rivalita se Sasukem. Začala jsem toitž v podvědomí válčit (samozdřejmě že jen v tělocviku) s třídní hvězdou ve sportu. A věřte mi nebo ne - mě to pomohlo. Už dávno jsem vycítila, že za tenhle půlrok jsem se zlepšila mnohem víc, než za celý tři roky předtím. Dokonce už mám pocit, že mě bere jako sobě rovnou. Proto tomuhle filmíku hodně dlužím a jsem šťastná, že existuje. Bez něj bych se ještě do teď plácala s mizerným spodním podáním (sice ho doteď nedám, ale piluju spodní a mám jej mnohem přesnější než kdy jindy). Možná bych teď místo psaní tohohle článku seděla někde v koutě a ronila slzy. Možná bych ani neměla o čem psát. A hlavně bych si svůj poslední rok na zš neužila tak jako teď. Vlastně raději nebudu uvažovat, co by bylo, kdyby-. Žiju dneškem a jsem šťastná, že jsem. Vlastně optimičtějšího člověka by jste těžko hledali. Snad i někdy svou rivalku porazím. Nechci žít život zalezlá někde v koutě. Už ne. Proč taky? Naruto by to přece taky nevzdal!

Zaslal/a: mik (16 let)
50%
Archivní příspěvek
18.01.2009 00:00
Můj nejoblíbenější film je Stmívání v originále Twilight. Je to natočeno podle mé oblínené stejnojmenné knížky, a oba stvárnění se mi moc líbí. Miluju upíry. A vztah mezi Edwardem a Bellou je tak správně komplikovaný :D Moc se mi líbí ta část filmu (knihy) kdy se ti dva teprve seznamují. Je to rozkošné, prostě správná romantika. Myslím že zvrat přišel ve správný okamžik. A trochu akce přece v romanice vůbec neuškodí. Zkrátka správná upírská romantika, už se těším na další díly. Doufám že budou stejně dobré jako jejich knížní předlohy :-)

Zaslal/a: Alice (15 let)
50%
Archivní příspěvek
18.01.2009 00:00
Můj nejoblíbenější film je Rekviem za sen.Nejvic se mi na tom filmu libilo ze si clovek dokaze sahnout az na uplny dno, ale ne kazdy se dokaze z neho odrazit.Nejdrive jsem o tom četla knížku a teprve po roce a pul se mi do rukou dostal i film..DOPORUCUJI :-)

Zaslal/a: denisa dlouhá (17 let)
50%
Archivní příspěvek
17.01.2009 00:00
KRUH - to je můj nejoblíbenější film.. :) a proč ? protože je originální, je to vlastně horor, má víc dílu, prostě se mi líbí, mám na něj skvělé vzpomínky, ráda si ho pustím znovu..=)

Zaslal/a: Svestacek (13 let)
50%
Archivní příspěvek
1,2 ...678
http://www.poradna-lasky.cz/cs/registrace::Registrace
http://www.poradna-lasky.cz/cs/napoveda::Nápověda
http://www.poradna-lasky.cz/cs/vseobecne-podminky::Všeobecné podmínky
http://www.poradna-lasky.cz/cs/ochrana-osobnich-udaju::Ochrana osobních údajů
http://www.poradna-lasky.cz/cs/podporte-nas::Podpořte nás
http://www.poradna-lasky.cz/cs/caste-dotazy::Časté dotazy
http://www.poradna-lasky.cz/cs/zaslani-dotazu::Zaslat dotaz
http://www.poradna-lasky.cz/cs/nase-odpovedi::Naše odpovědi
http://www.poradna-lasky.cz/cs/rekni-to::Řekni to!
http://www.poradna-lasky.cz/cs/komunikace-na-internetu::Komunikace na internetu
http://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty-na-odborniky::Kontakty na odborníky
http://www.poradna-lasky.cz/cs/testy::Testy
http://www.poradna-lasky.cz/cs/ankety::Ankety
http://www.poradna-lasky.cz/cs/soutez::Soutěž
http://www.poradna-lasky.cz/cs/profily::Profily
http://www.poradna-lasky.cz/cs/seznamka::Seznamka
http://www.poradna-lasky.cz/cs/laska-v-literature::Láska v literatuře
http://www.poradna-lasky.cz/cs/pribehy::Příběhy
http://www.poradna-lasky.cz/cs/basnicky::Básničky
http://www.poradna-lasky.cz/cs/citaty::Citáty
http://www.poradna-lasky.cz/cs/prislovi::Přísloví
http://www.poradna-lasky.cz/cs/blbinky::Blbinky
http://www.poradna-lasky.cz/cs/o-poradne-lasky::O Poradně lásky
http://www.poradna-lasky.cz/cs/poradna-v-cislech::Poradna v číslech
http://www.poradna-lasky.cz/cs/kodex-poradce::Kodex poradce
http://www.poradna-lasky.cz/cs/cordatum-praha::Cordatum Praha
http://www.poradna-lasky.cz/cs/nasi-dobrovolnici::Naši dobrovolníci
http://www.poradna-lasky.cz/cs/sponzori::Sponzoři
http://www.poradna-lasky.cz/cs/spratelene-weby::Spřátelené weby
http://www.poradna-lasky.cz/cs/napsali-o-nas::Napsali o nás
http://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty::Kontakty
http://www.poradna-lasky.cz/cs/kniha-hostu::Kniha hostů
http://www.poradna-lasky.cz/cs/tiskove-zpravy::Tiskové zprávy