Uživatel:
Heslo:
Nový uživatel
Ztráta hesla?
https://givt.cz/RAOSset.php?organizationId=571

prosinec 2008 - VĚK, STÁŘÍ - JAK JE DŮLEŽITÝ A NA KOLIK SE CÍTÍTE?

09.12.2008 00:00
věk .. mno já nevím co k tomu dodat asi (né)každý si prožije třeba 60 let ale většina to dotahné od narození asi tak k 65 ! proč jsem to dala do závorky? Protože jsou tu lídé které se narodili s vážnýmy nemoci (např. rakovina atd..) a nebo jsou tu ale takový lidé kteří zabijí lidé bezduvodne nebo kvuli nevěře atd..také jsou lidé kteří se opijí a řídí neuvědomují si co mužou udělat např. zabýt člověka.
Stáří..mno já si myslím že staří má někdo rád ale nekdo ne!! Někteří ho mají rádi protože by chtěli umřít protože mají nejakou nemoc nevilečitelnou ale na kteriou se neumírá a proto chtějí zemřít ale někdo ne protože jsou spíše zdravý a nebo spíš maj takové obyčejné nemoce chřipka atd...a mají spoustu vnoučatu takže nás nechce opustit!
Co já na věk..no..já nevím co k tomu dodat je mi teprve 12 let a myslím že jsem docela ještě dítě! Teprve se blížím k dospělosti a myslím se že prostě věk...mno dětství je tak kolem 0-12 puberta 13-16(19) dospělost 20-50 a stáří 51-a více... Každý by si měl prožít tento věk a je mi líto těch kteří nemohou:(
Takže jak je věk a stáří důůležité?:mno..myslím si že věk a stáří by mělo být důležité protože člověk nemůže říct např. pokud mu je 25 říct ale já nechci jsem ještě dítě! a nebo když je někomu 11 tak řekne já půjdu na brigádu atd...věk je velmi duležitý a nebo alespon pro me protože má vše své pravidla umíte si představit že by dítě dostalo občanský prukaz a nebo řidičák? já teda určitě ne a byla by to katastrofa díte a dostat řidičák to by bylo spoustu nevinných obětí:(
Já se cítím .. mno..já jsem dost veliká a moc taková dovoluju si a všichni mi říkají že vypadám na 15 ale pouze na fotkách a jedině od ramen k hlavě ale normálně v realitě lidé říkají že vypadám tak na 13 že mi bude brzy 14 ale kamarádi mi řikají že vypadám na tolik kolik mi je a já si připadám na takovejch 13!!
Děkuji a naschledanou:)

Zaslal/a: Evishka (14 let)
50%
Archivní příspěvek
09.12.2008 00:00
U mě to bylo tak když jsem jela ke kámošce začala jsem chodit s jejím bratrancem byl fakt moc hezkej a výborně nám to spolu klapalo až do dne kdy začala škola ptala jsem se kámošky proč a ona mi řekla že jsem si neměla začínat s mladším klukem.To jsem nevěděla protože on říkal že je mu čtrnáct to mi zlomilo srdce,ale miluju ho pořád moc a moc.

Zaslal/a: Petra.Drobna (14 let)
50%
Archivní příspěvek
07.12.2008 00:00
13-14
Věk je důležitý jen pro dané odvětví lidí..třeba proty co právě překročily hranici 15 a povyšují se... já se cítím na 15-16

Zaslal/a: Karolínka (14 let)
50%
Archivní příspěvek
06.12.2008 00:00
No tak já se cítím tak na 14 i když mi je 18,ale zase jinak když se 2 milují tak na věku nezáleží já mám kluka, který má 27 a milujeme se nadevše.na věku opravdu nezáleží,myslím že vždycky je lepší když holka má staršího kluka,a když kluk má starší holku tak to se mi už nelíbí....

Zaslal/a: Žaneta (20 let)
50%
Archivní příspěvek
05.12.2008 00:00
Ja se cenim na hodně staře i když jsem mladý(22), ze skušenosti to zhrnu lidstvo nikdy nevi co chce a když ví tak jde vžy o škubani druheho a to u jakého koliv věku.Ale zas starší člov. aspon přes 50roků je nejchytřejší pokud se nesnaží byt důležitý a mladí bývají zas nejvíce napaditý. Do důchodu pokud človět nespadl na dno a važí si každé pomoci ale musí i davat pomoc je človět nadměrný hamoun a vždy jen na sebe když človět se spokojí s mormalem a ne nadstandartem pochopí smysl života. Samožřejmě každý má odlišný a oryginalní smysl, ale dokud neni s tym vyrovnany nebude nikdy komunikovat a věřit ve rovnost a pochopení každého jedince, rasy, či náboženství i po zdarvotní strance. Závěr je tedy člověk se cítí dokud se nevyrovná s nasledkami a dělá co chce, v čem je dobrý a co ho baví tak že víc nepotřebuje a to ale aby neviužíval jiného maopak pomahal i nemocnym, fetakom komukoliv ikdyž ho vidí poprvé vživotě.
PS:skrasou u mě muže je to tak že se spokojíme stereotipem a názor na ženy jsou dokonale krasný od půberty do 60let ne že by se my líbili 60satky nebo nějak zrušovali ale v mich 22 dvou letech už to beru tak že čím starší tím dokonalejší, sexy, skušenější, rozum taky u mě ženy od20 do40 nej. naplnění no kdo to dočet děkuji za vyslechnutí mího názoru všeobecně a všem odkazuji bojujte o rovnost a spravnosti života a stavkujte a protestujte proti vladě a chudobě pro ty co za to nemohou ja tak žiji a citim se nejvyspěleji a štasten děkuji s pozdravem M.Z.

Zaslal/a: Osiris (22 let)
50%
Archivní příspěvek
1,2,3... 67
http://www.poradna-lasky.cz/cs/registrace::Registrace
http://www.poradna-lasky.cz/cs/napoveda::Nápověda
http://www.poradna-lasky.cz/cs/vseobecne-podminky::Všeobecné podmínky
http://www.poradna-lasky.cz/cs/ochrana-osobnich-udaju::Ochrana osobních údajů
http://www.poradna-lasky.cz/cs/podporte-nas::Podpořte nás
http://www.poradna-lasky.cz/cs/caste-dotazy::Časté dotazy
http://www.poradna-lasky.cz/cs/zaslani-dotazu::Zaslat dotaz
http://www.poradna-lasky.cz/cs/nase-odpovedi::Naše odpovědi
http://www.poradna-lasky.cz/cs/rekni-to::Řekni to!
http://www.poradna-lasky.cz/cs/komunikace-na-internetu::Komunikace na internetu
http://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty-na-odborniky::Kontakty na odborníky
http://www.poradna-lasky.cz/cs/testy::Testy
http://www.poradna-lasky.cz/cs/ankety::Ankety
http://www.poradna-lasky.cz/cs/soutez::Soutěž
http://www.poradna-lasky.cz/cs/profily::Profily
http://www.poradna-lasky.cz/cs/seznamka::Seznamka
http://www.poradna-lasky.cz/cs/laska-v-literature::Láska v literatuře
http://www.poradna-lasky.cz/cs/pribehy::Příběhy
http://www.poradna-lasky.cz/cs/basnicky::Básničky
http://www.poradna-lasky.cz/cs/citaty::Citáty
http://www.poradna-lasky.cz/cs/prislovi::Přísloví
http://www.poradna-lasky.cz/cs/blbinky::Blbinky
http://www.poradna-lasky.cz/cs/o-poradne-lasky::O Poradně lásky
http://www.poradna-lasky.cz/cs/poradna-v-cislech::Poradna v číslech
http://www.poradna-lasky.cz/cs/kodex-poradce::Kodex poradce
http://www.poradna-lasky.cz/cs/cordatum-praha::Cordatum Praha
http://www.poradna-lasky.cz/cs/nasi-dobrovolnici::Naši dobrovolníci
http://www.poradna-lasky.cz/cs/sponzori::Sponzoři
http://www.poradna-lasky.cz/cs/spratelene-weby::Spřátelené weby
http://www.poradna-lasky.cz/cs/napsali-o-nas::Napsali o nás
http://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty::Kontakty
http://www.poradna-lasky.cz/cs/kniha-hostu::Kniha hostů
http://www.poradna-lasky.cz/cs/tiskove-zpravy::Tiskové zprávy