Uživatel:
Heslo:
Nový uživatel
Ztráta hesla?
https://givt.cz/RAOSset.php?organizationId=571

září 2005 - PRÁZDNINY - PATŘÍ K NIM I LETNÍ LÁSKA?

02.09.2005 00:00
No,jistě k nim patří.Ale také záleží na člověku,na okolnostech.Pokud člověk chce lásku nejen na letní prázdniny tak by ji o prázdninách vlastně ani hledat neměl.Ale to je trochu pesimistické.Samozřejmě,velká,osudová láska se dá najít i o prázdninách ale je to jenom jedna snad ze sta???Sama nevím.proto já se o prázdninách moc nevážu a jen flirtuji.I když si často myslíš že ten kluk,co si tě ve škole vůbec nevšímal a že teď je úplně jiný je hned tvá osudová láska se stává často.Bohužel i mě.Ale teď jsem se naučila dávat už dobrý pozor.Vlastně jsem se to naučila minulý rok. Ze školy jsem znala jednoho kluka.ve škole nic moc.Ale na každé diskotéce se ke mě až přehnaně měl.Ale mě nevadilo že jen na diskotéce,protože jsem byla zamilovaná.A tak jsme spolu začali chodit.Zase stejně.Ve škole si mě nevšímal ale zato venku... Skončilo to až když jsem já postoupila o stupeň výš,takže už jsme se ani nevídali.A pak jsme se teda rozešli.Vlasně on se rozešel.Vlastně jsme se vůbec nikdy nerozešli.Ale on si mě přestal všímat.takové to ,,Sejde z očí, sejde z mysli" Ale on si mě nejenom nevšímal ale on proti mě poštvával všechny a ze srdce mě nenáviděl.Nevím proč.Prostě si asi myslel že když se na mě vykašle,tak že za ním přilezu.Ale to ne! Teď vím že takového bych už nechtěla,ani vy,holky takové nechtějte!!I když si možná trochu pobrečíte.O tom něco vím,i já jsem hodně času probrečela něž jsem přišla na to že je mnohem lepší být sama než s takovým.A taky je lepší vybrečet všechny slzy,třeba i za mrtvou myšku než za takového!A to můžu potvrdit!!

Zaslal/a: Nikola Romanová (12 let)
50%
Archivní příspěvek
02.09.2005 00:00
No,jistě k nim patří.Ale také záleží na člověku,na okolnostech.Pokud člověk chce lásku nejen na letní prázdniny tak by ji o prázdninách vlastně ani hledat neměl.Ale to je trochu pesimistické.Samozřejmě,velká,osudová láska se dá najít i o prázdninách ale je to jenom jedna snad ze sta???Sama nevím.proto já se o prázdninách moc nevážu a jen flirtuji.I když si často myslíš že ten kluk,co si tě ve škole vůbec nevšímal a že teď je úplně jiný je hned tvá osudová láska se stává často.Bohužel i mě.Ale teď jsem se naučila dávat už dobrý pozor.Vlastně jsem se to naučila minulý rok.
Ze školy jsem znala jednoho kluka.ve škole nic moc.Ale na každé diskotéce se ke mě až přehnaně měl.Ale mě nevadilo že jen na diskotéce,protože jsem byla zamilovaná.A tak jsme spolu začali chodit.Zase stejně.Ve škole si mě nevšímal ale zato venku...
Skončilo to až když jsem já postoupila o stupeň výš,takže už jsme se ani nevídali.A pak jsme se teda rozešli.Vlasně on se rozešel.Vlastně jsme se vůbec nikdy nerozešli.Ale on si mě přestal všímat.takové to ,,Sejde z očí, sejde z mysli"
Ale on si mě nejenom nevšímal ale on proti mě poštvával všechny a ze srdce mě nenáviděl.Nevím proč.Prostě si asi myslel že když se na mě vykašle,tak že za ním přilezu.Ale to ne!
Teď vím že takového bych už nechtěla,ani vy,holky takové nechtějte!!I když si možná trochu pobrečíte.O tom něco vím,i já jsem hodně času probrečela něž jsem přišla na to že je mnohem lepší být sama než s takovým.A taky je lepší vybrečet všechny slzy,třeba i za mrtvou myšku než za takového!A to můžu potvrdit!!

Zaslal/a: Nikola Romanová (12 let)
50%
Archivní příspěvek
02.09.2005 00:00
Když se řekne prázdniny, každý si představí sluníčko, teplo, zábava, přátelé a samozřejmě žhavé flirtování a letní lásky. Kdo by si nechtěl prožít takovou krásnou letní lásku? Každý určitě přes léto narazí na spoustu nových lidí a mezi nimi najde skoro určitě někoho, kdo by se mu strašně líbil. Pak už je jen na něm, jestli to riskne a svému idolu to poví nebo jestli na něj bude jen přihlížet a myslet si, jaké by to bylo kdyby...Ale konec snění!Jak taková letní láska dopadne? Co dělat, když je můj nový kluk až z druhého konce republiky? Letní lásky většinou bývají takovým tím krátkým poblouzněním a za pár dnů či měsíců ten vodopád lásky vyschne...

Zaslal/a: Niki (14 let)
50%
Archivní příspěvek
02.09.2005 00:00
Nepatří. Mám jednu lásku už několik měsíců:-)

Zaslal/a: Ivana (22 let)
50%
Archivní příspěvek
01.09.2005 00:00
určitě k prázdninám patří prázdninová láska,ale hezčí láska je ta,která trvá pocelý rok.Když se dva lidé OPRAVDU MILUJÍ,je jedno jaké je roční období,hlavně že jsou spolu a šťastní.

Zaslal/a: anettl (19 let)
50%
Archivní příspěvek
1,2,3... 8
http://www.poradna-lasky.cz/cs/registrace::Registrace
http://www.poradna-lasky.cz/cs/napoveda::Nápověda
http://www.poradna-lasky.cz/cs/vseobecne-podminky::Všeobecné podmínky
http://www.poradna-lasky.cz/cs/ochrana-osobnich-udaju::Ochrana osobních údajů
http://www.poradna-lasky.cz/cs/podporte-nas::Podpořte nás
http://www.poradna-lasky.cz/cs/caste-dotazy::Časté dotazy
http://www.poradna-lasky.cz/cs/zaslani-dotazu::Zaslat dotaz
http://www.poradna-lasky.cz/cs/nase-odpovedi::Naše odpovědi
http://www.poradna-lasky.cz/cs/rekni-to::Řekni to!
http://www.poradna-lasky.cz/cs/komunikace-na-internetu::Komunikace na internetu
http://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty-na-odborniky::Kontakty na odborníky
http://www.poradna-lasky.cz/cs/testy::Testy
http://www.poradna-lasky.cz/cs/ankety::Ankety
http://www.poradna-lasky.cz/cs/soutez::Soutěž
http://www.poradna-lasky.cz/cs/profily::Profily
http://www.poradna-lasky.cz/cs/seznamka::Seznamka
http://www.poradna-lasky.cz/cs/laska-v-literature::Láska v literatuře
http://www.poradna-lasky.cz/cs/pribehy::Příběhy
http://www.poradna-lasky.cz/cs/basnicky::Básničky
http://www.poradna-lasky.cz/cs/citaty::Citáty
http://www.poradna-lasky.cz/cs/prislovi::Přísloví
http://www.poradna-lasky.cz/cs/blbinky::Blbinky
http://www.poradna-lasky.cz/cs/o-poradne-lasky::O Poradně lásky
http://www.poradna-lasky.cz/cs/poradna-v-cislech::Poradna v číslech
http://www.poradna-lasky.cz/cs/kodex-poradce::Kodex poradce
http://www.poradna-lasky.cz/cs/cordatum-praha::Cordatum Praha
http://www.poradna-lasky.cz/cs/nasi-dobrovolnici::Naši dobrovolníci
http://www.poradna-lasky.cz/cs/sponzori::Sponzoři
http://www.poradna-lasky.cz/cs/spratelene-weby::Spřátelené weby
http://www.poradna-lasky.cz/cs/napsali-o-nas::Napsali o nás
http://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty::Kontakty
http://www.poradna-lasky.cz/cs/kniha-hostu::Kniha hostů
http://www.poradna-lasky.cz/cs/tiskove-zpravy::Tiskové zprávy