Uživatel:
Heslo:
Nový uživatel
Ztráta hesla?
https://givt.cz/RAOSset.php?organizationId=571

srpen 2005 - JAK JE PRO MĚ VZDĚLÁNÍ DŮLEŽITÉ

28.08.2005 00:00
Vzdělaní pro mě samou je velice důležité ,neboť by jsem chtěla v budoucnu dělat velice náročné zaměstnání , ale učím se hlavně pro své rodiče ,kteří chtějí prožít bezstarostné a krásné stáří . Já jim tuto možnost chci umožnit ,ať to stojí co to stojí. Ale abych byla suchar to ne nesedim u učení celé dny , jsem rada když si mužu zajezdit na kole nebo si vijít s kamarády, zřetelně a jasně vzdělání je pro mě "VELICE DŮLEŽITÉ" .

Zaslal/a: Dáňa (13 let)
50%
Archivní příspěvek
26.08.2005 00:00
vzdělání je pro mně velice moc důležité ,protože když jsu naučená tak vedu ve třídě nejlíp naopak když ně tak mě to štve!sedím s kámoškou která se učí moc dobře a měla samé jedničky,tak se zkusím po ní ,,opičit".a opravdu pomáhá to:více se učím a mám lepší známky sice jsou prázky,ale vím že se učila jsem se líp když jsem si s ní sedla proto vám dopuručuji,aby jste si vždy vybraly chytřejší kámošku a učily se dobře ,,opičily" jste se po ní a když máte kámošku co má 3,4,5 a je horší ve třídě,tak ji prosím pomozte toto šiřím po republice aby jsme nebyla ,,blbý" národ!Prosím nekažte se kouřením a akšláním na školu učení je lepší než drogy a hulení cigaret mějte rozum!!!!!!Vybrali jste si střední školu??Máte bezva tupou kámošku,tak ji pomozte s tím,že se s ní budete učit a jste li kluk vemte si to v mužském rodu!!VZDĚLÁNÍ JE DŮLEŽITĚJŠÍ NEŽ NĚJAKÝ HULENÍ!

Zaslal/a: monika (14 let)
50%
Archivní příspěvek
26.08.2005 00:00
Studuji gymnázium! Na tuto školu jsem šla dobrovolně a s nadšením!!! Když mě přijali byla jsem opravdu šťastná a to nejen proto, že na záklandí škole nebyl žadný třídní kolektiv, ale i proto, že jsem věděla ,že teď už se v hodinách nebudu jen nudi, ale budu i něco dělat! I když jsem měla až do 5. třídy samé jedničky, nemyslím si, že jsem šprt, na základce to šlo prostě samo! Teď nastupuji do třetího ročníku na gymnáziu a zatím nelituji rozhodnutí, které jsem v 5. třídě učinila! I kolektiv je zde mnohem lepší! Až dostuduji gymnázium, chtěla bych na vysokou ekonomickou školu! Mým snem je vlastnit obchod, restauraci nebo čajovnu! Nikdy jsem se nechtěla nad ostatní povyšovat, ale myslím si že moje názory neodpovídají mému věku! I kjdyž jsou mí vrstevníci a spolužáci apravdu fajn, učení a vzdělání je pro ně jen otrava! Většina z mých spolužáků si myslí, že "prolézt" jim prostě stačí!Ani třídním šprtům nejde o jejich budoucnost, samé jedničky jsou pro ně jen dobrou vizitko pro ostatní, nad tím, že jim to k něčemu v životě bude už nepřemýšlejí, ale i když jim nejde o jejich budoucnost a jenom si hrají na Einsteiny, budou na tom líp než ti, kerým připadá učení houpé a stačí jim to, že gymnázium absolvovali! Pro mě není učení jen mou vizitkou jako pro ty šprty, je to pro mě brána do budoucnosti!!!

Zaslal/a: Kris (13 let)
50%
Archivní příspěvek
25.08.2005 00:00
Sice jsem ještě nedokončil školu,ale určitě chci mít v ruce aspon maturitu,abych mohl se svoji holkou prožít život,bez nedostatku lásky,peněz a hlavně si užívat se svojí budoucí rodinou po svatbě.K tomu,abych si mohl se svoji krásnou láskou splnit sen o krásném domečku a pěkném autě,tak potřebuji tomu odpovídající vzdělání a tak si myslím,že vzdělání na nějaké velké urovni se stalo mým cílem.Bez vzdělání je člověk v tomhle světě bohužel nic.

Zaslal/a: Lukáš (17 let)
50%
Archivní příspěvek
22.08.2005 00:00
Vzdělání je sice důležité, ale podle mne není pro mnohé největší prioritou. Samozřejmě, že když má nějaký člověk dvě vysoké školy, tak je žádanější než "obyčejný" středoškolák a dostane asi lépe placené místo. Ale ani tohle není pravidlem. Co takhle Jaromír Jágr?? Nedávno si dodělal maturitu a už před tím vydělával závratné sumy. Takže si hlavně člověk musí ujasnit co chce v životě dělat a co chce dokázat. Když bude chtít být kuchař tak se vyučí a když lékař tak půjde na medicínu!! Já osobně bych chtěla být kostymérkou u filmu a proto studuji v tomto oboru školu a snažím se dobře naučit angličtinu, kdybych našla uplatnění v zahraničí. Jak to dopadne nevím, ale snažím se:-)

Zaslal/a: Petra (15 let)
50%
Archivní příspěvek
1 ...789
http://www.poradna-lasky.cz/cs/registrace::Registrace
http://www.poradna-lasky.cz/cs/napoveda::Nápověda
http://www.poradna-lasky.cz/cs/vseobecne-podminky::Všeobecné podmínky
http://www.poradna-lasky.cz/cs/ochrana-osobnich-udaju::Ochrana osobních údajů
http://www.poradna-lasky.cz/cs/podporte-nas::Podpořte nás
http://www.poradna-lasky.cz/cs/caste-dotazy::Časté dotazy
http://www.poradna-lasky.cz/cs/zaslani-dotazu::Zaslat dotaz
http://www.poradna-lasky.cz/cs/nase-odpovedi::Naše odpovědi
http://www.poradna-lasky.cz/cs/rekni-to::Řekni to!
http://www.poradna-lasky.cz/cs/komunikace-na-internetu::Komunikace na internetu
http://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty-na-odborniky::Kontakty na odborníky
http://www.poradna-lasky.cz/cs/testy::Testy
http://www.poradna-lasky.cz/cs/ankety::Ankety
http://www.poradna-lasky.cz/cs/soutez::Soutěž
http://www.poradna-lasky.cz/cs/profily::Profily
http://www.poradna-lasky.cz/cs/seznamka::Seznamka
http://www.poradna-lasky.cz/cs/laska-v-literature::Láska v literatuře
http://www.poradna-lasky.cz/cs/pribehy::Příběhy
http://www.poradna-lasky.cz/cs/basnicky::Básničky
http://www.poradna-lasky.cz/cs/citaty::Citáty
http://www.poradna-lasky.cz/cs/prislovi::Přísloví
http://www.poradna-lasky.cz/cs/blbinky::Blbinky
http://www.poradna-lasky.cz/cs/o-poradne-lasky::O Poradně lásky
http://www.poradna-lasky.cz/cs/poradna-v-cislech::Poradna v číslech
http://www.poradna-lasky.cz/cs/kodex-poradce::Kodex poradce
http://www.poradna-lasky.cz/cs/cordatum-praha::Cordatum Praha
http://www.poradna-lasky.cz/cs/nasi-dobrovolnici::Naši dobrovolníci
http://www.poradna-lasky.cz/cs/sponzori::Sponzoři
http://www.poradna-lasky.cz/cs/spratelene-weby::Spřátelené weby
http://www.poradna-lasky.cz/cs/napsali-o-nas::Napsali o nás
http://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty::Kontakty
http://www.poradna-lasky.cz/cs/kniha-hostu::Kniha hostů
http://www.poradna-lasky.cz/cs/tiskove-zpravy::Tiskové zprávy