Uživatel:
Heslo:
Nový uživatel
Ztráta hesla?
https://givt.cz/RAOSset.php?organizationId=571

srpen 2004 - MŮJ NEJZAJÍMAVĚJŠÍ ZÁŽITEK VE ŠKOLE ČI SE SPOLUŽÁKY

28.08.2004 00:00
Naše třída je kapitola sama o sobě a vlastně to,že strávím celý den s tak super lidičkama mě každé ráno žene do školy.Tímto bych chtěla pozdravit nastávající V.B. z gymplu v Šumperku,těch cca 29 lidí,se kterýma je sranda vážně všude.Například na letošním školním výletě.Byli jsem v Beskydech a na programu byla Lysá Hora.Zdolali jsme ji před polednem,na vrcholu nám bvylo řečeno,že dolů se jde po modré a pak jsme se vydali dolů.Na prvních desítkách metrů jsme se rozdělili na tři skupinky.První skupinka deseti lidí letěla dolů freestyle,takže nám za chvíli zmizeli z dohledu,prostřední skupinka-tedy my-jsme šli normálním tempem a kecali a někde za námi se plahočil postarší profesorský doprovod a s ním dalších asi 7 lidí.Šli jsme sotva dvě hodiny a volala jedna holka z poslední skupinky:"Prosím,pomozte nám,kudma jste šli?" A nám to bylo jasné.Ztratili se.Následovaly série telefonátů vedoucí i poslední skupince a domluvy,jak dál.Až se nám od ztracenců dostalo přímého rozkazu-Vraťte se! Vymlouvali jsme se,že ne,že je nám zima a vypadá to na bouřku,ale v parném červnovém dni nám to moc platné nebylo.Vraceli jsme se.Pomalu už jsme spřádali v hlavě plány,co uděláme,když je do večera nenajdem,vyptávali jsme se kolemjdoucích turistů,jestli náhodou neviděli skupinu sedmi studentů a dvě postarší profesorky.Neviděli nikoho.Po půl hodině jsme cestu zpět zapíchli,nebyly na to nohy a ni pomyšlení.Za další půlhodinu jsme uslyšeli za zatáčkou hlasy.Naši ztracenci se vracejí.
Než jsme ale došli dolů,situace se ještě několikrát změnila-to z toho pohledu,kdo se ztratil.Nakonec to byly obě dvě vedoucí skupinky a jediné profesorky šly dobře.Ale zlatým hřebem večera bylo,když nám majitel kempu po příchodu řekl:"Na Lysé hoře se ztratili děcka i s učitelkama,nebyli jte to vy?No,oni to říkali v rádiu."My jsme to samozřejmě nebyly,ale tohleto byl můj nejlepší zážitek s naší ůleťáckou třídou.Zdravím!

Zaslal/a: ddddaanger (18 let)
50%
Archivní příspěvek
31.08.2004 00:00
Jednou jsem se vsadila s kámoškou, že jí do konce školního roku napíšu nějaký příběh o lásce. Vsadili jsme se o to, že kdo prohraje, příjde si pro vysvědčení namalovaná jako štětka. No jo, jenže já jsem smolař, a sklerotik, připomněli mi to až den před vysvědčením, takže jsem byla celé třídě, co třídě, škole pro smích a učitelka mně nechtěla dát ani vysvědčení!!!!

Zaslal/a: Nela (13 let)
50%
Archivní příspěvek
27.08.2004 00:00
tak muj nejzajímavější zážitek se spolužáky byl ten když sme jeli na lyžařský výcvik kde se večer dělal karneval na pokoji jsem byla já Žaneta a Radka Radka měla takový ty spreje na hlavu no barvy a třpítky a já měla dost malování tak všech 30 dětí k nám postupně chodili a mi jim vymýšleli masky my sme se smáli až sme se za břicho popadaly nakonec přišli paní učitelky a ted sme udelala kohouti no sranda pak aby sme udělaly tu tečku šly jme ven mezi lidi na sjezdovku kde si všichni tukali na čelo tak na tohle já budu spominat celý svuj život a myslim že nejsem sama

Zaslal/a: Lucie (15 let)
50%
Archivní příspěvek
26.08.2004 00:00
Jeden nejzajímavější zážitek určitě nemám. Naše třída je hodně zvláštní - jeden čas jsme byly celkem prima kolektiv, jindy zase rozděleni na 2 tábory. Teď máme před sebou poslední společný rok, za těch 8 let jsme dospěli, někteří víc, jiní méně. Myslím, že tenhle rok bude prima. Naše třída už drží zase pospolu a myslím, že poslední výlet a i ten celý poslední rok zvláneme na jedničku a skvěle si ho užijeme!

Zaslal/a: Melyngar (18 let)
50%
Archivní příspěvek
21.08.2004 00:00
Muj nejzajimavejsi zazitek ve skole byl nekdy ve 2tride na ZS, byla vyhlasena soutez sber kastanu, samozrejme ja takovy soutezni typ, hned jsem o tomdoma rekla moje hodna a taky souteziva maminka mi pomohla a nasbirali jsme temkrat velky pytel kastanu a vrchovaty kocar, byla jsem na prvnim miste, vyhlasili me v rozhlase, za nejlepsiho sberatele a osobne od tridni ucitelki jsem dostala knizku o zviratkach, byl to muj skolni zazitek, obcas kdyz si prohlizim knizky a najdu i tu vyhranou vzpomennu si, jak muze mit clovek velkou radost s takove veci, ikdyz dneska mi je 21 let.

Zaslal/a: Michaela Hruba (23 let)
50%
Archivní příspěvek
234
http://www.poradna-lasky.cz/cs/registrace::Registrace
http://www.poradna-lasky.cz/cs/napoveda::Nápověda
http://www.poradna-lasky.cz/cs/vseobecne-podminky::Všeobecné podmínky
http://www.poradna-lasky.cz/cs/ochrana-osobnich-udaju::Ochrana osobních údajů
http://www.poradna-lasky.cz/cs/podporte-nas::Podpořte nás
http://www.poradna-lasky.cz/cs/caste-dotazy::Časté dotazy
http://www.poradna-lasky.cz/cs/zaslani-dotazu::Zaslat dotaz
http://www.poradna-lasky.cz/cs/nase-odpovedi::Naše odpovědi
http://www.poradna-lasky.cz/cs/rekni-to::Řekni to!
http://www.poradna-lasky.cz/cs/komunikace-na-internetu::Komunikace na internetu
http://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty-na-odborniky::Kontakty na odborníky
http://www.poradna-lasky.cz/cs/testy::Testy
http://www.poradna-lasky.cz/cs/ankety::Ankety
http://www.poradna-lasky.cz/cs/soutez::Soutěž
http://www.poradna-lasky.cz/cs/profily::Profily
http://www.poradna-lasky.cz/cs/seznamka::Seznamka
http://www.poradna-lasky.cz/cs/laska-v-literature::Láska v literatuře
http://www.poradna-lasky.cz/cs/pribehy::Příběhy
http://www.poradna-lasky.cz/cs/basnicky::Básničky
http://www.poradna-lasky.cz/cs/citaty::Citáty
http://www.poradna-lasky.cz/cs/prislovi::Přísloví
http://www.poradna-lasky.cz/cs/blbinky::Blbinky
http://www.poradna-lasky.cz/cs/o-poradne-lasky::O Poradně lásky
http://www.poradna-lasky.cz/cs/poradna-v-cislech::Poradna v číslech
http://www.poradna-lasky.cz/cs/kodex-poradce::Kodex poradce
http://www.poradna-lasky.cz/cs/cordatum-praha::Cordatum Praha
http://www.poradna-lasky.cz/cs/nasi-dobrovolnici::Naši dobrovolníci
http://www.poradna-lasky.cz/cs/sponzori::Sponzoři
http://www.poradna-lasky.cz/cs/spratelene-weby::Spřátelené weby
http://www.poradna-lasky.cz/cs/napsali-o-nas::Napsali o nás
http://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty::Kontakty
http://www.poradna-lasky.cz/cs/kniha-hostu::Kniha hostů
http://www.poradna-lasky.cz/cs/tiskove-zpravy::Tiskové zprávy