Uživatel:
Heslo:
Nový uživatel
Ztráta hesla?
https://www.facebook.com/pages/poradna-laskycz/186630958026517/

červen 2004 - VŠECHNO ZLÉ JE PRO NĚCO DOBRÉ - SOUHLASÍTE A NEBO JIŽ MÁTE VLASTNÍ ZKUŠENOST?

04.06.2004 00:00
Já si myslím, že žádnej osud není. Ten "osud" si totiž vytváříme sami. Například-někdo se neučí na písemku..pak dostane za pět a nakonec řekne, že to byl tedy nejspíš jeho osud a že to tak mělo být. To je snadné řešení..co? Ono je lehký všechno svést na ten blbej osud :) A co se týká toho-všechno zlé je pro něco dobré..no myslím si, že pro příště se na tu písemku či zkoušení ten dotyčnej rači naučí a nebude spoléhat na jen na ten osud :) Takže závěr je takovej, že souhlasím s tím, že všechno zlé je pro něco dobré!!!

Zaslal/a: Jája (17 let)
50%
Archivní příspěvek
04.06.2004 00:00
souhlasím stímto příslovým. Když si prožijete to zlé tak už víte, že to nemáte dělat a zůstanete nad věcí. Každé zlo poučí...mám stím své zkušenosti a vy určitě taky....

Zaslal/a: Kája (15 let)
50%
Archivní příspěvek
03.06.2004 00:00
Já hodně věřím na osud, i když mě fakt krutě trestá. Ale nezklamu ho...myslím si, že všechno, co se stane se stát má. Má to svoje důvody. Nelíbí se mi věci, co se dějou, jenže s tím nic nenadělám. Zatím jsem ještě nenašla moc zlých věcí, který by mi byly k něčemu dobrý, ale to přijde. Tak si vlastně vzpomínám, že mě podvedl můj první kluk s hodně dobrou kámoškou...tenkrát mi z toho bylo nanic, ale řekla jsem si, že je to jejich svět a život. Rozešla jsem se s ním. Díky tomu, co se stalo jsme se s tou kámoškou dlouho nebavily, ale pak jsme se zase sblížily a ona mě představila mojí největí životní lásce...přestože už je to víc než rok, co jsme se rozešli, tak ho pořád miluju a navěky budu...takže mi ta potvora kamarádka a ten zmetek :) kluk byli dobří k životní lásce....nešťastně.... :(

Zaslal/a: Nini (16 let)
50%
Archivní příspěvek
03.06.2004 00:00
Všechno zlé je pro něco dobré.. to je velice těžký a široký pojem.. ono jak se to vezme. Asi dva měsíce jsem teď chodila s klukem a zničehonic se celý vztah pokazil. Už už jsem si myslela, že konečně prožiju něco "pravého" a ono tohle.. řekla bych, že v tomhle případě to platí- že to zlé je k něčemu dobré.. poměrně brzy jsem zjistila, že náš vztah nemá cenu, že to nemůže v budoucnu fungovat.. řeknu to takhle natvrdo, jsem ráda, že to skončilo po 2 měsících, protože později by to bolelo více.. Měla bych s tou osobou spjato tolik věcí, prožitků, míst a to by mi drásalo srdce ještě víc.. je mnohem lepší, když se ty chyby a nedostatky odhalí hned na začátku. Člověk se s tím dokáže snadněji a rychleji vyrovnat. Když se nám přihodí něco zlého, jsme smutní a všechno proklínáme, ale když se z toho dostaneme, můžeme si uvědomit, že nám ta bolest a trápení mnohé dala. Příště už třeba nebudeme chybovat stejně a vyvarujeme se zbytečné chyby.. jediné, co mě v tuto chvíli napadá, co bere než dává, je úmrtí někoho blízkého..někoho, koho jste skutečně milovali, nic vám ho nevrátí.. ta bolest ve vás zůstane už navždy, i když se také trochu otupí.. ale pořád to ve vás bude někde ukryto.. možná to ale také něco dává.. člověk se stává silnějším a váží si víc věcí, kterých by si normálně ani nevážil a nevychutnával.. je to všechno moc sporné. Tak je to i s různými přírodními katastrofami a podobně.. Podle mě se má stát, to co se stát má a my bychom tomu neměli nijak bránit..

Zaslal/a: Marcuška (17 let)
50%
Archivní příspěvek
02.06.2004 00:00
Můj názor je, že skoro všechno zlé je pro něco dobré, ale neplatí to o všem.Platí to třeba, když člověk udělá chybu za kterou se moc stydí ať už jakoukoli a platí za to buď psychicky a nebo fyzicky. A co je z toho teda dobré?většinou se poučí, teda jestli má nějaké svědomí a už to nikdy neudělá(beru to z vlastí zkušenosti-u mě to bylo a je dost psychycký a vim, že je to naposled, co jsem něco takového udělala).A nebo když někdo umře, je to vždycky hodně smutný, ale musíme to brát i tak že každou chvílí se narodí nějaký nový člověk. I když v poslední době je to spíše naopak, lidé se rodí čím dál míň. Ale myslím si, že nic není dobrého, když lidé umírají na různé nemoci nebo nehody, kdybych mohla mít 3 přání,tak by to bylo,1) aby lidé vynalezli léky na všechny smrtelné nemoci, 2)aby nebyli postižení lidé(mentálně,slepí,hluší,ochrnutí,atd.)nebo aby se aspoň uzdravili,3)a aby všichni mí blízký byli živí a zdraví.Toť asi vše, na tohle téma by se dalo velice hodně napsat, ale už musím běžet.

Zaslal/a: Kateřina Vachová (21 let)
50%
Archivní příspěvek
1,2,3... 6
http://www.poradna-lasky.cz/cs/registrace::Registrace
http://www.poradna-lasky.cz/cs/napoveda::Nápověda
http://www.poradna-lasky.cz/cs/vseobecne-podminky::Všeobecné podmínky
http://www.poradna-lasky.cz/cs/ochrana-osobnich-udaju::Ochrana osobních údajů
http://www.poradna-lasky.cz/cs/podporte-nas::Podpořte nás
http://www.poradna-lasky.cz/cs/caste-dotazy::Časté dotazy
http://www.poradna-lasky.cz/cs/zaslani-dotazu::Zaslat dotaz
http://www.poradna-lasky.cz/cs/nase-odpovedi::Naše odpovědi
http://www.poradna-lasky.cz/cs/rekni-to::Řekni to!
http://www.poradna-lasky.cz/cs/komunikace-na-internetu::Komunikace na internetu
http://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty-na-odborniky::Kontakty na odborníky
http://www.poradna-lasky.cz/cs/testy::Testy
http://www.poradna-lasky.cz/cs/ankety::Ankety
http://www.poradna-lasky.cz/cs/soutez::Soutěž
http://www.poradna-lasky.cz/cs/profily::Profily
http://www.poradna-lasky.cz/cs/seznamka::Seznamka
http://www.poradna-lasky.cz/cs/laska-v-literature::Láska v literatuře
http://www.poradna-lasky.cz/cs/pribehy::Příběhy
http://www.poradna-lasky.cz/cs/basnicky::Básničky
http://www.poradna-lasky.cz/cs/citaty::Citáty
http://www.poradna-lasky.cz/cs/prislovi::Přísloví
http://www.poradna-lasky.cz/cs/blbinky::Blbinky
http://www.poradna-lasky.cz/cs/o-poradne-lasky::O Poradně lásky
http://www.poradna-lasky.cz/cs/poradna-v-cislech::Poradna v číslech
http://www.poradna-lasky.cz/cs/kodex-poradce::Kodex poradce
http://www.poradna-lasky.cz/cs/cordatum-praha::Cordatum Praha
http://www.poradna-lasky.cz/cs/nasi-dobrovolnici::Naši dobrovolníci
http://www.poradna-lasky.cz/cs/sponzori::Sponzoři
http://www.poradna-lasky.cz/cs/spratelene-weby::Spřátelené weby
http://www.poradna-lasky.cz/cs/napsali-o-nas::Napsali o nás
http://www.poradna-lasky.cz/cs/kontakty::Kontakty
http://www.poradna-lasky.cz/cs/kniha-hostu::Kniha hostů
http://www.poradna-lasky.cz/cs/tiskove-zpravy::Tiskové zprávy